TheGangster6 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Έχω εγκαταστήσει ένα κάρο drivers και όταν πατάω την εντολή fastboot flash recovery μαζί με το όνομα του αρχείου (ναι έχω ανοίξει το power shell σε φακελο που ειναι μεσα οι adb drivers μαζί με το αρχείο, έχω ξεκλειδωμενο bootloader, έχω ενεργοποιήσει το usb debugging και έχω μπει στο fastboot αφου πρωτα ειδα πως τα windows διαβαζουν το κινητο σε λειτουργια ftp) και απλά μυο βγάζει ένα waiting on device και δε γίνεται τίποτα. Λογικά δε μου αναγνωρίζει το κινητό όντας σε fastboot. Τι μπορώ να κάνω; Δοκίμασα να εγκαταστήσω αυτόματα drivers μέσω του device manager ένω το κινητό ήταν συνδεδεμένο στο pc και σε λειτουργία fastboot αλλά δεν άλλαξε κάτι
greekfragma Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 το κινητό πως εμφανίζεται στον device driver; για ανέβασε ένα σκρινσοτ
iliasvag Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Βάλε το τηλέφωνο χειροκηνιτα σε fastboot. Μετά δώσε την εντολή στη γραμμή εντολων: fastboot devices και δες αν το αναγνωρίζει. Αν δεν το δει τότε κάτι δεν έχει γίνει καλά με την εγκατάσταση platform tools Υπάρχει και το xiaomi tool v2. Άριστο εργαλείο. Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα τα κάνει όλα μόνο του. Απλά συνδέεις τη συσκευή (ξεκλείδωτη εννοείται) σε fastboot mode και μόλις την αναγνωρίσει φόρτωνεις τη rom απ το φάκελο που την έχεις αποθηκεύσει. Μετά μόνο του βρίσκει custom recovery και κάνει τη διαδικασία μέχρι να φορτώσει τη rom και να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση. Υπάρχουν πάρα πολλά πακιστανο-ινδικα βίντεο στο you tube που μπορείς να βγάλεις άκρη. Επειδή στο συγκεκριμένο έχω κάνει πολλά πειράματα η καλύτερη κατά τη γνώμη μου είναι η evolution x. Σταθερότατη, δουλεύουν όλα και δε λαγκαρει ούτε κολαει πουθενά. Πραγματικά το μεταμόρφωσε το τηλέφωνο.
GATE123 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, TheGangster6 είπε Έχω εγκαταστήσει ένα κάρο drivers και όταν πατάω την εντολή fastboot flash recovery μαζί με το όνομα του αρχείου (ναι έχω ανοίξει το power shell σε φακελο που ειναι μεσα οι adb drivers μαζί με το αρχείο, έχω ξεκλειδωμενο bootloader, έχω ενεργοποιήσει το usb debugging και έχω μπει στο fastboot αφου πρωτα ειδα πως τα windows διαβαζουν το κινητο σε λειτουργια ftp) και απλά μυο βγάζει ένα waiting on device και δε γίνεται τίποτα. Λογικά δε μου αναγνωρίζει το κινητό όντας σε fastboot. Τι μπορώ να κάνω; Δοκίμασα να εγκαταστήσω αυτόματα drivers μέσω του device manager ένω το κινητό ήταν συνδεδεμένο στο pc και σε λειτουργία fastboot αλλά δεν άλλαξε κάτι https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/21611-Γενικός-οδηγός-εγκατάστασης-της-Ελληνικής-ρομ-XTRV-σε-όλα-τα-κινητά-Xiaomi-Updat/ Και ότι άλλο θες για το συγκεκριμένο εδώ https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Board/298-RedMi-Note-6-Pro-Tulip/ Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2022 από GATE123
TheGangster6 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 16 ώρες πριν, greekfragma είπε το κινητό πως εμφανίζεται στον device driver; για ανέβασε ένα σκρινσοτ σε fastboot υπάρχει θέμα. Πατάω να εκγαταστήσει drivers από ίντερνετ και λέει unable to install Το πρόβλημα όντως είναι ότι ο υπολογιστής δεν αναγνωρίζει το κινητό όταν είναι σε fastboot, το επιβεβαίωσα. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί, έχω εγκαταστήσει το fastboot driver
chios Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Ποιους drivers έχεις περάσει; πάτα πάνω στη συσκευή android με το θαυμαστικό και πέρασε τους σωστούς.
TheGangster6 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 κατέβασα το xiaomi tool v2 Που ανέφερε ο @iliasvagτο οποίο απ' ότι φαίνεται εγκατέστησε εκ νέου drivers και τώρα ευτυχώς αναγνωρίζεται σε fastboot το κινητό. Θα κάνω update όταν περάσω την custom rom, Μάλλον την evolution x που προτείνει ο ίδιος φίλος αν και αρχικά σκεφτόμουν τη lineageos. Ελπίζω η custom rom να λύσει το πρόβλημα που είχα με το κινητό να κολλάει σε ανύποπτο χρόνο στην boot οθόνη σε λούπα. Αλλιώς θα πρέπει να πάρω καινούριο κινητό
chios Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 πολυ καλή η evo x και αυτή επίσης https://projectelixiros.com/device/tulip
TheGangster6 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Κατ' αρχάς να σας ευχαριστήσω όλους όσους απαντήσατε γιατί παρέλειψα να το κάνω προηγουμένως. Εγκατέστησα με επιτυχία την evolution x! Όμως η default κάμερα κρασάρει κάθε φορά που πάω να τη ανοίξω. Τι μπορώ να κάνω;
iliasvag Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Κατέβασε μια gcam για το συγκεκριμένο μοντέλο κι όλα θα δουλεύουν κομπλέ. Η defolt για να δουλέψει πρέπει να εγκαταστήσεις magisk και γίνεται πολύπλοκο το θέμα. Υπάρχουν ένα σορο gcam που δουλεύουν και καλύτερα από την εργοστασιακή. Μπορείς να βρεις πολλά βιντεο οδηγούς. Με τα αλλα θέματα που είχε ξεμπέρδεψες;
TheGangster6 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, iliasvag είπε Κατέβασε μια gcam για το συγκεκριμένο μοντέλο κι όλα θα δουλεύουν κομπλέ. Η defolt για να δουλέψει πρέπει να εγκαταστήσεις magisk και γίνεται πολύπλοκο το θέμα. Υπάρχουν ένα σορο gcam που δουλεύουν και καλύτερα από την εργοστασιακή. Μπορείς να βρεις πολλά βιντεο οδηγούς. Με τα αλλα θέματα που είχε ξεμπέρδεψες; Κατέβασα αυτην εδώ https://theandroidspace.com/download-gcam-apk-8-4-for-all-android-devices/ Κομπλέ φαίνεται, αν δεν έχει πλεονεκτήματα η στοκ τότε ας μη μπλέξω με μάτζισκ. Το κύριο θέμα που ειχα ήταν ότι κολλούσε σε bootloop το κινητό. Νόμιζα είχε χαλάσει το κουμπί, αλλά λογικά έφταιγε το άθλιο λογισμικό της χιαομι. Σίγουρα δε μου το κάνει τώρα με την evo, αλλά θα περιμένω να δω πως θα πάει στην πορεία. Ελπίζω με την evo να μου βγάλει το κινητό κανά χρόνο χρήσης ακόμη και να γλυτώσω τα 250+ που θα έδινα για να έπαιρνα κάτι με 5g και 6gb ram ώστε να το κρατήσω και αυτό καμία 4ετία Σας ευχαριστώ και πάλι αλάνια Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2022 από TheGangster6
iliasvag Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Ωραία τέλεια. Ότι άλλο χρειαστείς αν μπορούμε να βοηθήσουμε πολύ ευχαρίστως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα