T0Ny Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να μου προτείνετε ένα application για την διαχείριση των οικονομικών. Ιδανικά θα ήθελα να μπορώ να προσθέσω και άλλα μέλη της οικογένειας, να μπορεί να συνδεθεί με λογαριασμους τράπεζας για να φαίνεται το υπόλοιπο των λογαριασμών, να έχει βασικές λίστες για εξοδα, και να έχω πρόσβαση από πολλαπλές συσκευές ( κινητό, ταμπλετ, pc). Δεν με πείραζει να έχει κάποια λογική χρέωση. Αν έχετε κάποιο να προτείνετε θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ πολύ,
SilentVoice Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δεν συνιστάται να συνδέσεις τους λογαριασμούς σου με άλλες εφαρμογές. Για αυτό χρησιμοποιείς ότι δυνατότητα σου δίνει η ίδια η τράπεζα. Σε άλλη περίπτωση μπορεί να πέσεις σε υποκλοπή. Γενικά όλα αυτά που θέλεις τα προσφέρει η Revolut. Αν σε συμφέρει- βολεύει ο τρόπος της, το ξέρεις καλύτερα. Επίσης δεν είμαι σίγουρος για το ποια είναι η διαδικασία για να να χτίσεις το αφορολογητο όριο με τις αποδείξεις στην Ελλάδα. 1 1
NikosKallithea Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Οι τραπεζες συνδέονται πλεον και μεταξύ τους, οπότε εχεις ολες τις τράπεζές σε μια
george1807 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, SilentVoice είπε Δεν συνιστάται να συνδέσεις τους λογαριασμούς σου με άλλες εφαρμογές. Για αυτό χρησιμοποιείς ότι δυνατότητα σου δίνει η ίδια η τράπεζα. Σε άλλη περίπτωση μπορεί να πέσεις σε υποκλοπή. Γενικά όλα αυτά που θέλεις τα προσφέρει η Revolut. Αν σε συμφέρει- βολεύει ο τρόπος της, το ξέρεις καλύτερα. Επίσης δεν είμαι σίγουρος για το ποια είναι η διαδικασία για να να χτίσεις το αφορολογητο όριο με τις αποδείξεις στην Ελλάδα. Πλέον με το ευρωπαϊκο πρότυπο του open banking δεν υπάρχει φόβος. Απλα πέρνει δικαιώματα ανάγνωσης η εκάστοτε εφαρμογή σε οποίο λογαριασμό ή κάρτα επιλέξεις. Υπήρχε το waiz στην Ελλάδα αλλά έκλεισε. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο άλλο app που να συνδέει ελληνικούς τραπεζικούς λογαριασμούς. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2022 από george1807
SabotazNic Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, george1807 είπε Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο άλλο app που να συνδέει ελληνικούς τραπεζικούς λογαριασμούς. Eurobank και winbank αντιστοιχα. Φανταζομαι θα εχουν και οι alpha και εθνικη
SilentVoice Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Ανέφερα την revolut, επειδή έχει τις παρακάτω λειτουργίες που δεν τις έχουν ελληνικές τράπεζες ακόμη.
george1807 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, SabotazNic είπε Eurobank και winbank αντιστοιχα. Φανταζομαι θα εχουν και οι alpha και εθνικη Ναι αυτό το ξέρω. Το θέμα είναι ότι είναι καθαρά μέσα σε e banking. Δεν είναι εφαρμογή. Νομιζω ότι ο ts ψάχνει μια εφαρμογή να βλέπει απλά. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 11 ώρες πριν, T0Ny είπε Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να μου προτείνετε ένα application για την διαχείριση των οικονομικών. Ιδανικά θα ήθελα να μπορώ να προσθέσω και άλλα μέλη της οικογένειας, να μπορεί να συνδεθεί με λογαριασμους τράπεζας για να φαίνεται το υπόλοιπο των λογαριασμών, να έχει βασικές λίστες για εξοδα, και να έχω πρόσβαση από πολλαπλές συσκευές ( κινητό, ταμπλετ, pc). Δεν με πείραζει να έχει κάποια λογική χρέωση. Αν έχετε κάποιο να προτείνετε θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ πολύ, My Wallet για Android. Δεν ξερω για τη συνδεση με αλλα μελη
T0Ny Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Κυριως θα ήθελα να το λειτουργώ ως overview για το οικογενειακό budget, όπου κάθε μέλος θα βάζει έσοδα/ έξοδα και θα βγαίνει μια συνολική εικόνα, ανά κατηγορία, πάγια έξοδα κτλ Θα δω κάποιες από τις προτάσεις, αν και με βλέπω να καταλήγω σε κάποιο manual excel για αυτό που θέλω.
ApoGal Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 13 ώρες πριν, T0Ny είπε Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να μου προτείνετε ένα application για την διαχείριση των οικονομικών. Ιδανικά θα ήθελα να μπορώ να προσθέσω και άλλα μέλη της οικογένειας, να μπορεί να συνδεθεί με λογαριασμους τράπεζας για να φαίνεται το υπόλοιπο των λογαριασμών, να έχει βασικές λίστες για εξοδα, και να έχω πρόσβαση από πολλαπλές συσκευές ( κινητό, ταμπλετ, pc). Δεν με πείραζει να έχει κάποια λογική χρέωση. Αν έχετε κάποιο να προτείνετε θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ πολύ, Ρίξε μια ματιά σε αυτή την εφαρμογή: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.blodhgard.easybudget&hl=el&gl=US Την χρησιμοποιώ τα τελευταία χρόνια και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, παρακολουθώντας τον ετήσιο προϋπολογισμό μου.
T0Ny Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, ApoGal είπε Ρίξε μια ματιά σε αυτή την εφαρμογή: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.blodhgard.easybudget&hl=el&gl=US Την χρησιμοποιώ τα τελευταία χρόνια και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, παρακολουθώντας τον ετήσιο προϋπολογισμό μου. Μπορείς να συνδέσεις και ελληνικές τράπεζες στο app;
ApoGal Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, T0Ny είπε Μπορείς να συνδέσεις και ελληνικές τράπεζες στο app; Ναι φυσικά. εδώ υπάρχει η λίστα με τις διαθέσιμες: https://webapp.fastbudget.app/ext/bank_list
prometheas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Ειναι οντως πολυ καλή εφαρμογή αλλά οι περισσότερες advanced δυνατοτητές της (+ το banking synchronization) απαιτούν αγορά πακέτου (Εχει τέσσερα διαφορετικά επίπεδα) με ετήσια συνδρομή. Τα αξιζει ομως Η δυσκολία σε αυτές τις εφαρμογές ειναι το αρχικό σωστό στήσιμο και η συνεχής τροφοδότηση τους με τις διαφορες συναλλαγές μας.
takotime4 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Αυτό που με προβληματίζει με την εφαρμογή ενώ είναι πολύ καλή, με προβληματίζει αν τα δεδομένα των τραπεζών μας πάνε σε τρίτα πρόσωπα και ποιος μου το εγγυάται αυτό ότι δεν πάνε. Αν κάποιος οργανισμός μπορεί να δει τα δεδομένα της περιουσιακής σου κατάστασης δεν είναι ότι καλύτερο για την ιδιωτικότητα σου. Ποιος μου το εξασφαλίζει εμένα αυτό ότι δεν γίνεται? Ο προγραμματιστής του aplication?Μπορεί να πωλούνται τα δεδομένα και να καταγράφουν τις καταναλωτικές μας συνήθειες σε κάποια διαφημιστική εταιρία ή και ιδιώτη και αυτός να τα πουλάει τα δεδομένα μας στους εμπόρους?
ΠάρηςΓ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Το πιο απλό ειναι σε excel. Εχω ρωτησει και λογιστές αλλα και σε groups personal finance και ολοι καταλήγουν σε spreadsheet. Γενικα σου δινει δυνατότητα να κανεις οτι κουερια θες και reports κατι που δε παιζει σε apps. Λογικα θα μπορείς να βαλεις import απο τραπεζα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα