Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, 

Θα ήθελα να μου προτείνετε ένα application για την διαχείριση των οικονομικών. 

Ιδανικά θα ήθελα να μπορώ να προσθέσω και άλλα μέλη της οικογένειας, να μπορεί να συνδεθεί με λογαριασμους τράπεζας για να φαίνεται το υπόλοιπο των λογαριασμών, να έχει βασικές λίστες για εξοδα, και να έχω πρόσβαση από πολλαπλές συσκευές ( κινητό, ταμπλετ, pc). Δεν με πείραζει να έχει κάποια λογική χρέωση. 

Αν έχετε κάποιο να προτείνετε θα το εκτιμούσα. 

Ευχαριστώ πολύ, 

Δημοσ.

Δεν συνιστάται να συνδέσεις τους λογαριασμούς σου με άλλες εφαρμογές. Για αυτό χρησιμοποιείς ότι δυνατότητα σου δίνει η ίδια η τράπεζα. Σε άλλη περίπτωση μπορεί να πέσεις σε υποκλοπή.

Γενικά όλα αυτά που θέλεις τα προσφέρει η Revolut. Αν σε συμφέρει- βολεύει ο τρόπος της, το ξέρεις καλύτερα. Επίσης δεν είμαι σίγουρος για το ποια είναι η διαδικασία για να να χτίσεις το αφορολογητο όριο με τις αποδείξεις στην Ελλάδα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, SilentVoice είπε

Δεν συνιστάται να συνδέσεις τους λογαριασμούς σου με άλλες εφαρμογές. Για αυτό χρησιμοποιείς ότι δυνατότητα σου δίνει η ίδια η τράπεζα. Σε άλλη περίπτωση μπορεί να πέσεις σε υποκλοπή.

Γενικά όλα αυτά που θέλεις τα προσφέρει η Revolut. Αν σε συμφέρει- βολεύει ο τρόπος της, το ξέρεις καλύτερα. Επίσης δεν είμαι σίγουρος για το ποια είναι η διαδικασία για να να χτίσεις το αφορολογητο όριο με τις αποδείξεις στην Ελλάδα.

Πλέον με το ευρωπαϊκο πρότυπο του open banking δεν υπάρχει φόβος.

Απλα πέρνει δικαιώματα ανάγνωσης η εκάστοτε εφαρμογή σε οποίο λογαριασμό ή κάρτα επιλέξεις.

Υπήρχε το waiz στην Ελλάδα αλλά έκλεισε. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο άλλο app που να συνδέει ελληνικούς τραπεζικούς λογαριασμούς. 

Επεξ/σία από george1807
Δημοσ.
1 ώρα πριν, george1807 είπε

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο άλλο app που να συνδέει ελληνικούς τραπεζικούς λογαριασμούς. 

Eurobank και winbank αντιστοιχα. Φανταζομαι θα εχουν και οι alpha και εθνικη

image.png.e5dc028f7f79645d81e78f3417e4935b.pngimage.png.4777efd9ecee38005651f861268e2745.png

Δημοσ.
7 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Eurobank και winbank αντιστοιχα. Φανταζομαι θα εχουν και οι alpha και εθνικη

image.png.e5dc028f7f79645d81e78f3417e4935b.pngimage.png.4777efd9ecee38005651f861268e2745.png

Ναι αυτό το ξέρω. Το θέμα είναι ότι είναι  καθαρά μέσα σε e banking. Δεν είναι εφαρμογή.

Νομιζω ότι ο ts ψάχνει μια εφαρμογή να βλέπει απλά.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
11 ώρες πριν, T0Ny είπε

Καλησπέρα σας, 

Ιδανικά θα ήθελα να μπορώ να προσθέσω και άλλα μέλη της οικογένειας, να μπορεί να συνδεθεί με λογαριασμους τράπεζας για να φαίνεται το υπόλοιπο των λογαριασμών, να έχει βασικές λίστες για εξοδα, και να έχω πρόσβαση από πολλαπλές συσκευές ( κινητό, ταμπλετ, pc). Δεν με πείραζει να έχει κάποια λογική χρέωση. 

Ευχαριστώ πολύ, 

My Wallet για Android. Δεν ξερω για τη συνδεση με αλλα μελη

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.

Κυριως θα ήθελα να το λειτουργώ ως overview για το οικογενειακό budget, όπου κάθε μέλος θα βάζει έσοδα/ έξοδα και θα βγαίνει μια συνολική εικόνα, ανά κατηγορία, πάγια έξοδα κτλ

Θα δω κάποιες από τις προτάσεις, αν και με βλέπω να καταλήγω σε κάποιο manual excel για αυτό που θέλω. 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, T0Ny είπε

Καλησπέρα σας, 

Ευχαριστώ πολύ, 

Ρίξε μια ματιά σε αυτή την εφαρμογή:  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.blodhgard.easybudget&hl=el&gl=US

Την χρησιμοποιώ τα τελευταία χρόνια και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, παρακολουθώντας τον ετήσιο προϋπολογισμό μου.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ApoGal είπε

Ρίξε μια ματιά σε αυτή την εφαρμογή:  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.blodhgard.easybudget&hl=el&gl=US

Την χρησιμοποιώ τα τελευταία χρόνια και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, παρακολουθώντας τον ετήσιο προϋπολογισμό μου.

Μπορείς να συνδέσεις και ελληνικές τράπεζες στο app; 

Δημοσ.

Ειναι οντως πολυ καλή εφαρμογή αλλά οι περισσότερες advanced δυνατοτητές της (+ το banking synchronization) απαιτούν αγορά πακέτου (Εχει τέσσερα διαφορετικά επίπεδα) με ετήσια συνδρομή. Τα αξιζει ομως

Η δυσκολία σε αυτές τις εφαρμογές ειναι το αρχικό σωστό στήσιμο και η συνεχής τροφοδότηση τους με τις διαφορες συναλλαγές μας.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αυτό που με προβληματίζει με την εφαρμογή ενώ είναι πολύ καλή, με προβληματίζει αν τα δεδομένα των τραπεζών μας πάνε σε τρίτα πρόσωπα και ποιος μου το εγγυάται αυτό ότι δεν πάνε. Αν κάποιος οργανισμός μπορεί να δει τα δεδομένα της περιουσιακής σου κατάστασης δεν είναι ότι καλύτερο για την ιδιωτικότητα σου. Ποιος μου το εξασφαλίζει εμένα αυτό ότι δεν γίνεται? Ο προγραμματιστής του aplication?Μπορεί να πωλούνται τα δεδομένα και να καταγράφουν τις καταναλωτικές μας συνήθειες σε κάποια διαφημιστική εταιρία ή και ιδιώτη και αυτός να τα πουλάει τα δεδομένα μας στους εμπόρους?

Δημοσ.

Το πιο απλό ειναι σε excel. Εχω ρωτησει και λογιστές αλλα και σε groups personal finance και ολοι καταλήγουν σε spreadsheet.

Γενικα σου δινει δυνατότητα να κανεις οτι κουερια θες και reports κατι που δε παιζει σε apps. Λογικα θα μπορείς να βαλεις import απο τραπεζα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...