Προς το περιεχόμενο

Strong SRT32HC2003 32" 100€ απο Media markt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!Αγορασα την παραπάνω τηλεόραση 99€ απο Media Markt μια χαρά για υπνοδωμάτιο τίμια φαίνεται.Αν την έχει πάρει και κανενας αλλος και μπορει να με βοηθήσει, έχει βάλει κανείς ταινία με υπότιτλους srt? Εμένα τα βγάζει ακαταλαβίστικα και τα έχω γυρίσει όλα στα ελληνικά. Το μενου για γλώσσα υποτίτλων οταν μπαίνεις στο media player δεν ανοίγει δεν εχει επιλογή δηλαδή για να αλλάξεις τη γλώσσα μήπως κάνω κάτι λάθος? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιλέγεις τους υπότιτλους με το σημειωματάριο σε Windows  - αποθήκευση ως - κωδικοποίηση UTF-8 με τεχνική προδιαγραφή. Κάνεις save το αρχείο .SRT και τους δείχνει κανονικά , αν θές αγγλικούς υπότιτλους και το απλό UTF-8 δουλέυει.

Επεξ/σία από Brainmorf
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 7/9/2022 στις 10:16 ΠΜ, Brainmorf είπε

Επιλέγεις τους υπότιτλους με το σημειωματάριο σε Windows  - αποθήκευση ως - κωδικοποίηση UTF-8 με τεχνική προδιαγραφή. Κάνεις save το αρχείο .SRT και τους δείχνει κανονικά , αν θές αγγλικούς υπότιτλους και το απλό UTF-8 δουλέυει.

Το σημειωματάριο μου σε win7 δεν εχει utf-8 με τεχνική προδιαγραφη. Οι επιλογες ειναι  ANSI, unicode, unicode big indian, utf-8. Στο ANSI δεν τους διαβαζει το ιδιο και στο utf8 κανω κατι λαθος? 

Δημοσ.
Στις 7/9/2022 στις 10:16 ΠΜ, Brainmorf είπε

Τελικά μπερδεύτηκα γιατι πήγαινα απο τη μια tv στην άλλη. Σε ευχαριστώ πολύ όντως δουλεύουν σε utf-8, unicode, unicode big indian και μόνο ansi δεν τους διαβάζει. Το παράδοξο είναι οτι η άλλη τηλεόραση που έχω samsung 12ετιας διαβάζει μόνο ansi και τίποτα άλλο. Μήπως παίζει καμιά λύση να δουλεύουν και στις δυό ούτως ώστε να μην χρειάζεται να πάω στο pc κάθε φορά που θέλω να δω ταινία στην μια η στην άλλη? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...