Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Looter είπε

Η αλήθεια είναι ότι έλειπε ένα μεγαλύτερο σε μέγεθος Apple Watch όποτε έρχεται να γεμίσει ένα κενό.

Πέρα από το μέγεθος, το ζήτημα είναι σε ποιους πραγματικά θα απευθύνεται η Pro έκδοση.

- Θα έχει επαρκή μπαταρία ώστε να μπορείς να το φοράς κατά τη διάρκεια του ύπνου παίρνοντας τα πολύτιμα sleep metrics (HRV , φάσεις ύπνου , κλπ). Διότι αν είναι να το φορτίζεις ανά 1.5 - 2 ημέρες , δε γίνεται δουλειά.

- Θα έχει υποστήριξη για αθλητικά αξεσουάρ όπως ζώνες καρδιακών παλμών , κλπ;

- Θα έχει εξελιγμένα sports metrics ως VO2 Max , running power , κλπ.

Διότι αν είναι απλά ένα μεγαλύτερο σε οθόνη Apple Watch χωρίς τα απαραίτητα extras , δε νομίζω ότι θα αξίζει τη διαφορά τιμής. 

Αυτο.Αν δεν κανει αυτα που λες κι αν δεν εχει 4 μερες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αυτονομια,δεν κανει.

Αναμενω να το δω πιο πολυ απο το τηλεφωνο.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, mistiri0 είπε

Είσαι χορηγός της Apple κάτι αιώνες τώρα σε διάφορα Site που σε θυμόμαστε οι πιο παλιοί. Καλό θα είναι να αποκτήσεις γνώση και γνώμη ενός αγοραστή προϊόντος και όχι να είσαι τυφλός υποστηρικτής στα πάντα. Στα μάτια σου όλα είναι φανταστικά και ιδανικά. Βάλε στην ζωή σου λίγο το Value For Money αδερφέ δεν είναι κακό. Ακόμα και οι εύποροι άνθρωποι (ειδικά αυτοί), είναι προσεκτικοί το που σπαταλάνε τα χρήματα τους και ίσως και για αυτό διατηρούνται πλούσιοι. Θα μου πεις η Apple δεν έκανε τέτοια περιουσία από τους πλούσιους αλλά από άτομα που θέλουν 2-3 μισθούς να τους δίνουν τον χρόνο για τα προϊόντα τους. Ο τρόπος που υποστηρίζεις την εν λόγο εταιρεία είναι το λιγότερο προκλητικός στα μάτια του συνόλου των ανθρώπων που διαβάζουν τα όσα λες. Και μέσα σε αυτά και άτομα που επίσης αγαπάνε τα προϊόντα της εν λόγο εταιρείας. Στα δέκα χρόνια που σε παρακολουθώ να σχολιάζεις σε διάφορα site, δεν έχεις πει το οτιδήποτε επικριτικό για ένα προϊόν. Αν φυσικά είσαι μέτοχος της εταιρείας και βγάζεις χρήματα από την ανοδική πορεία αυτής της πολυεθνικής τότε οκ πάω πάσο.

Αν με παρακολουθούσες στενά θα ήξερες  πως έχω επικρίνει πάμπολλες φορές την apple .

ΔΕΝ με ενδιαφέρει η άποψη σου παλαιέ γιατί δυστυχώς για σένα σε αυτό το σάιτ υπάρχουν οι λεγόμενες αντιδράσεις .

Πήγαινε ρίξε λοιπόν μια μάτια σε αυτές για να καταλάβεις αν είναι αρεστά αυτά που γράφω στην πλειοψηφία .

Τέλος για να λιώσει και αυτή η καραμέλα ΝΑΙ ειμαι μέτοχος στην apple.

Όσο ανεβαίνει η μετοχή τόσο κερδίζω .

Value for money δεν υπάρχει για μένα .

Για μένα υπάρχει ΔΟΥΛΕΙΑ και αγοράζω αυτό που γουστάρω και φτάνω .

Και το ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ 

Και επειδή είσαι παλιός άκου και μια συμβουλή .

Αυτοί που έχουν λεφτά ΔΕΝ τα κάνανε επειδή τσιγκουνεύονταν …

ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΒΓΑΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ 

Αν παίρνεις  ένα 1000 χιλιάρικο το μήνα το σκατο σου παξιμάδι να κανείς και να ζεις με τους γονείς σου λίγο πριν την σύνταξη θα έχεις 200Κ και θα τα φας στους ψυχιάτρους 

Δεν είμαι υπεράνω χρημάτων είμαι ρεαλιστής .

Αλήθεια τι όνομα ειχες εσυ όταν έγραφες παλαιότερα την γνώμη σου ;;;

ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ 15 χρόνια τώρα έχω παντού το ίδιο .

Και ξέρεις γιατί ; Γιατί δεν έχω ανάγκη να κρυφτώ πίσω από διαφορετικά nickname ώστε να λέω αυτό που πιστεύω .

Τα χαιρετίσματα μου και πριν κουνήσεις ξανά το δάχτυλο βούτηξε το λίγο πρώτα στο μυαλό 

Επεξ/σία από Chris_BMW
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Chris_BMW είπε

Αν με παρακολουθούσες στενά θα ήξερες  πως έχω επικρίνει πάμπολλες φορές την apple .

ΔΕΝ με ενδιαφέρει η άποψη σου παλαιέ γιατί δυστυχώς για σένα σε αυτό το σάιτ υπάρχουν οι λεγόμενες αντιδράσεις .

Πήγαινε ρίξε λοιπόν μια μάτια σε αυτές για να καταλάβεις αν είναι αρεστά αυτά που γράφω στην πλειοψηφία .

Τέλος για να λιώσει και αυτή η καραμέλα ΝΑΙ ειμαι μέτοχος στην apple.

Όσο ανεβαίνει η μετοχή τόσο κερδίζω .

Value for money δεν υπάρχει για μένα .

Για μένα υπάρχει ΔΟΥΛΕΙΑ και αγοράζω αυτό που γουστάρω και φτάνω .

Και το ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ 

Και επειδή είσαι παλιός άκου και μια συμβουλή .

Αυτοί που έχουν λεφτά ΔΕΝ τα κάνανε επειδή τσιγκουνεύονταν …

ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΒΓΑΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ 

Αν παίρνεις  ένα 1000 χιλιάρικο το μήνα το σκατο σου παξιμάδι να κανείς και να ζεις με τους γονείς σου λίγο πριν την σύνταξη θα έχεις 200Κ και θα τα φας στους ψυχιάτρους 

Δεν είμαι υπεράνω χρημάτων είμαι ρεαλιστής .

Αλήθεια τι όνομα ειχες εσυ όταν έγραφες παλαιότερα την γνώμη σου ;;;

ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ 15 χρόνια τώρα έχω παντού το ίδιο .

Και ξέρεις γιατί ; Γιατί δεν έχω ανάγκη να κρυφτώ πίσω από διαφορετικά nickname ώστε να λέω αυτό που πιστεύω .

Τα χαιρετίσματα μου και πριν κουνήσεις ξανά το δάχτυλο βούτηξε το λίγο πρώτα στο μυαλό 

Πραγματικά χαίρομαι με αυτά που είπες γιατί απέδειξες όλα όσα αναφέρω για σένα με τον καλύτερο τρόπο. Καλό είναι να κρατάς το ίδιο nickname για να μην νομίζουμε όλοι ότι υπάρχουν αρκετά άτομα που σκέφτονται το ίδιο με σένα. Άντε καλή παρουσίαση να έχουμε το βράδυ και μην ξεχάσεις την προ παραγγελία...μέτοχε..!

Επεξ/σία από mistiri0
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.

γενικα τα λαπτοπσ που εχω ειναι τεραστια και εχω μεγαλη δυσκολια να βρω θηκη που να τα χωραει αφου οι περισσοτερες 17 δεν κανουν

ομως υπαρχει και ενα οριο στο μεγεθος

ενα κινητο δεν χρειαζεται να ειναι μεγαλο

το iphone max pro που εχω παραειναι μεγαλο και ενοχλει στο χερι μετα απο καποια ωρα και θα προτιμουσα το κανονικο

εχω την εντυπωση πως η λογικη ενος μεγαλου ρολογιου ειναι υπερβολη

νομιζω εχω το 40μμ (γυναικειο μεγεθος) και ειναι μια χαρα 

δηλαδη ελεος τι αναγκη εχεις θα διαβασεις αρθρα στην καθημερινη?

η κοντρα με τα  κινητα που αναγκασε την αππλ να φτιαξει μεγαλυτερες οθονες νομιζω οτι εχει παραγινεια

με τα ρολογια ειναι ακομα πιο ανουσιο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...