TheGrisGrisMan Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μάλλον θα κρατήσω το Patek Philippe 5711 Nautilus (Skeleton) για ακόμα μια χρονιά… Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2022 από TheGrisGrisMan 1
Haldol Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Αν είναι όπως δείχνει ότι θα είναι δε μ' αρέσει Κατά τ' άλλα θα 'θελα pro μπαταρία. Μάλλον πάω για S8 εφέτο.
sainakos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Όποιον δεν του αρέσει μπορεί κάλλιστα να μην το αγοράσει.. Εξάλλου δεν είναι για όλους 3 1
killerx3 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Το επόμενο κάντε το μεγαλύτερο την άλλη φορά.
sotiris123 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Ωραίες οι διαρροές. Ειδικά πέρσι που αποκάλυψαν το τετράγωνο apple watch πέσανε 100% μέσα.
Erpeto66 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, tadegr είπε ποσο μεγαλο τοσο? η σαν αυτο? Εχω την αδιαβροχη εκδοση
Looter Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Η αλήθεια είναι ότι έλειπε ένα μεγαλύτερο σε μέγεθος Apple Watch όποτε έρχεται να γεμίσει ένα κενό. Πέρα από το μέγεθος, το ζήτημα είναι σε ποιους πραγματικά θα απευθύνεται η Pro έκδοση. - Θα έχει επαρκή μπαταρία ώστε να μπορείς να το φοράς κατά τη διάρκεια του ύπνου παίρνοντας τα πολύτιμα sleep metrics (HRV , φάσεις ύπνου , κλπ). Διότι αν είναι να το φορτίζεις ανά 1.5 - 2 ημέρες , δε γίνεται δουλειά. - Θα έχει υποστήριξη για αθλητικά αξεσουάρ όπως ζώνες καρδιακών παλμών , κλπ; - Θα έχει εξελιγμένα sports metrics ως VO2 Max , running power , κλπ. Διότι αν είναι απλά ένα μεγαλύτερο σε οθόνη Apple Watch χωρίς τα απαραίτητα extras , δε νομίζω ότι θα αξίζει τη διαφορά τιμής. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2022 από Looter 3
eliasj Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, skiabox είπε Βασικά είναι το μόνο άσχημο product της apple και έτσι θα παραμείνει όσο έχει το ορθογώνιο σχήμα. Για εμένα δεν είναι πρόβλημα μόνο το σχήμα. Είναι θέμα status. Δεν μπορει κάποιος να φοράει στα ραντεβού του πχ yacht master και μετά AW😉 Μπορεί να έχω αδικο, δεν ξέρω, αλλά τα ρολόγια της Apple είναι Fiat ούτε καν VW😉 σε σύγκριση με αυτοκίνητα. Επειδή το έχω ψάξει παρα πολύ τελευταία, για δεύτερο ρολόι και να είναι smartwatch, το μόνο που μου αρέσει είναι το Tag Heuer Connected, αν και android, ο μόνος λόγος που δεν το έχω αγοράσει ακόμα, είναι ότι δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να περάσω τις κάρτες μου να κάνω πληρωμές. Διαφορετικά βγάζω και την παντόφλα το iPhone να πληρώσω, δεν υπάρχει λόγος για smartwatch. Και πάλι επαναλαμβάνω για εμένα, την χρήση που κάνω και τι μου αρέσει 😉
dewn735 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 8 hours ago, sainakos said: Όποιον δεν του αρέσει μπορεί κάλλιστα να μην το αγοράσει.. Εξάλλου δεν είναι για όλους Γνώμη μπορούνε να έχουνε, ή η έκφραση κάποιας άποψης επιτρέπεται μόνο για αυτούς που θα το αγοράσουν; 2
panther_512 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Το bigger is better έχει πάνω από δεκαετία που ισχύει στα κινητά και λογικό καί στα smartwatches. Θεωρώ ότι σύντομα πλησιάζουμε στην απόλυτη πεμπτουσία: Spoiler
martisaul Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Ναι αλλά ποσοστό οξυγονομετράσης με σταγονίδια υδρογονίνης θα μετράει ή τσάμπα τα λεφτά;
Chris_BMW Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, eliasj είπε Για εμένα δεν είναι πρόβλημα μόνο το σχήμα. Είναι θέμα status. Δεν μπορει κάποιος να φοράει στα ραντεβού του πχ yacht master και μετά AW😉 Μπορεί να έχω αδικο, δεν ξέρω, αλλά τα ρολόγια της Apple είναι Fiat ούτε καν VW😉 σε σύγκριση με αυτοκίνητα. Επειδή το έχω ψάξει παρα πολύ τελευταία, για δεύτερο ρολόι και να είναι smartwatch, το μόνο που μου αρέσει είναι το Tag Heuer Connected, αν και android, ο μόνος λόγος που δεν το έχω αγοράσει ακόμα, είναι ότι δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να περάσω τις κάρτες μου να κάνω πληρωμές. Διαφορετικά βγάζω και την παντόφλα το iPhone να πληρώσω, δεν υπάρχει λόγος για smartwatch. Και πάλι επαναλαμβάνω για εμένα, την χρήση που κάνω και τι μου αρέσει 😉 Φίλε σου έχω την λύση ανάλογα την επισημότητα του ραντεβού σου και δεδομένο πως έχεις το χαρτί για αντίστοιχες εμφανίσεις . Apple Watch επίπεδα VW : Apple Watch σε επίπεδο Mercedes BMW: Ατσάλι και ατσάλι band Και.. τέλος για πολύ σημαντικές εμφανίσεις δηλαδή Apple Watch σε επίπεδο Porsche Ferrari: Hermes δεν γράφω κάτι άλλο . Δεν τα έχεις ψάξει καλά γιαυτο βοήθησα 😉 Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2022 από Chris_BMW 1
mistiri0 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 13 ώρες πριν, Chris_BMW είπε Χαχαχαχαχ όλοι όσοι σχολίασαν ούτε είχαν ούτε πρόκειται να το παρουν ! Από την άλλη αποδεικνύεται γιατί το Apple Watch και γενικά όλα τα προϊόντα της Apple βρίσκονται εκεί που βρίσκονται σε επίπεδο hype αλλά και «πόθου» κρυφού ή φανερου! Σε άρθρο για φήμη του Apple Watch έχει ήδη 15 σχόλια την ίδια ώρα σε άλλο άρθρο ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ την καινούργια ναυαρχίδα της Huawei έχει μόλις δυο . Ωραίο φαίνεται . Κρίμα που η τιμή θα είναι όπως αναμένεται στο θεό . Είσαι χορηγός της Apple κάτι αιώνες τώρα σε διάφορα Site που σε θυμόμαστε οι πιο παλιοί. Καλό θα είναι να αποκτήσεις γνώση και γνώμη ενός αγοραστή προϊόντος και όχι να είσαι τυφλός υποστηρικτής στα πάντα. Στα μάτια σου όλα είναι φανταστικά και ιδανικά. Βάλε στην ζωή σου λίγο το Value For Money αδερφέ δεν είναι κακό. Ακόμα και οι εύποροι άνθρωποι (ειδικά αυτοί), είναι προσεκτικοί το που σπαταλάνε τα χρήματα τους και ίσως και για αυτό διατηρούνται πλούσιοι. Θα μου πεις η Apple δεν έκανε τέτοια περιουσία από τους πλούσιους αλλά από άτομα που θέλουν 2-3 μισθούς να τους δίνουν τον χρόνο για τα προϊόντα τους. Ο τρόπος που υποστηρίζεις την εν λόγο εταιρεία είναι το λιγότερο προκλητικός στα μάτια του συνόλου των ανθρώπων που διαβάζουν τα όσα λες. Και μέσα σε αυτά και άτομα που επίσης αγαπάνε τα προϊόντα της εν λόγο εταιρείας. Στα δέκα χρόνια που σε παρακολουθώ να σχολιάζεις σε διάφορα site, δεν έχεις πει το οτιδήποτε επικριτικό για ένα προϊόν. Αν φυσικά είσαι μέτοχος της εταιρείας και βγάζεις χρήματα από την ανοδική πορεία αυτής της πολυεθνικής τότε οκ πάω πάσο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα