Προς το περιεχόμενο

Coolermaster Offers 30%

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Krepalidis είπε

Έκανα παραγγελία την ψυκτρα HYPER 212 ARGB στα 19.50€.

Θα έπαιρνα κανονικά την 212 Prism V2 που δεν έχει παραμετροποιήσιμο το RGB στα 16€ αλλά είπα να έχω μελλοντικά την δυνατότητα με 3.50€ να κάνω λίγο τσίρκο το κουτί. Έχει και RPG controller σαν κουμπί.

Απ' ότι κατάλαβα ειναι η κλασσική 212 με νέο πολύ καλύτερο ανεμιστήρα SICKLEFLOW 120 ARGB που βγάζει 62 CFM, 2.50 pressure στις 1800rpm  σε σχέση με την Black edition που βγάζει 42 στις 2000rpm ενώ η η ακόμη ακριβιτερη RGB black 59cfm στις 2000rpm με 30db και 159mm ύψος.

Επισης είναι συμβατή με τα πιο καινούρια σοκετ ΑΜ4 και τα νεότερα της Intel ίσως για περικοπή κοστους μιας και κυκλοφόρησε τέλη 21 ενώ Ελλάδα ήρθε πρακτικά το 22.

Το heatsink στην 212 Evo φαίνεται πιο ογκώδες αλλά πιο κοντό στα 154-155mm ενώ της SARGB στα 157 οπότε δεν ξέρω συγκριτικά διάφορες αν και μάλλον η Evo θα είναι πιο κρύα. 

Επίσης είναι στα χαρτιά πιο αθόρυβη στα 8-27db από την ARGB σχεδόν ίδια με την απλή black.

Review βρήκα μόνο από Ινδούς και Ισπανούς χωρίς μετρήσεις και συγκριτικά με άλλες ψυκτρες. Στην τιμή αυτή νομίζω ειδικά η Prism στα 16 είναι άριστη.

Γενικά με τις ονομασίες και τις 500 εκδόσεις της τα έχει κάνει μπαχαλο η εταιρία.

Αναρωτιέμαι αν ξέρει και η ίδια η coolermaster πόσες εκδόσεις 212 υπάρχουν

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, zaratustra είπε

Αναρωτιέμαι αν ξέρει και η ίδια η coolermaster πόσες εκδόσεις 212 υπάρχουν

Σιγά μην ξέρει... Το ξεχναει και δίνει ίδιο όνομα πάλι... 

Επεξ/σία από unicore30
Δημοσ.
7 ώρες πριν, intruder99 είπε

Έχω την AMD Wraith Prism. Αξίζει άραγε να πάω σε κάποια από τις δυο αυτές ψύκτρες; 

edit: Το setup μου φαίνεται στην υπογραφή. Δεν έχω θέμα με τις θερμοκρασίες, αλλά την σκέφτομαι από άποψη αισθητικής και μελλοντικής αναβάθμισης.

Για 16€ της Prism νομιζω πως ναι. Δεν παίρνεις την καλύτερη ψυκτρα ever αλλά είναι υπερτιμια για τα λεφτά αυτά εκτός κι αν σκέφτεσαι να αναβαθμίσεις σε κανένα 12πυρηνο θηρίο που ιδανικά θα θες κάτι ακόμη καλύτερο.

Μειονέκτημα είναι η λίγο πιο δυσκολη τοποθέτηση κι ότι πρέπει να βγάλεις την μητρική.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τσίμπησα ένα πληκτρολόγιο ck530 v2 tkl με brown switches από cosmodata στα 52,40. Το έβαλα παραλαβή από το κατάστημα και το πήρα αυθημερόν. Nόμιζα ότι χρησιμοποιούσε gateron η cm, αλλά αυτό τελικά αφορούσε το v1, το v2 που πήρα έχει κάτι no name, με 50 εκατομμύρια κλικς αντοχή και αυτοί. Προερχόμενος από quickfire rapid tkl με cherry mx red, δεν έχω εντυπωσιαστεί από το feel, αλλά νομίζω είναι μέχρι να τους συνηθίσω.

Γενικά είναι στιβαρό παρότι είναι όλο πλαστικό, και το φινίρισμα είναι ωραίο, αλλά δίνει λίγο την αίσθηση του φτηνιάρικου. Επίσης το καλώδιο είναι μη αποσπώμενο και non braided.

Νομίζω για την τιμή του με την προσφορά οριακά αξίζει, στην αρχική του ούτε λόγος. Υπάρχουν πληκτρολόγια στο σκρουτζ από λιγότερο γνωστές μάρκες που λογικά θα κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα ποιότητας και με πιο δοκιμασμένους (οχι cherry) switches.

Επεξ/σία από Span88
  • Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, giannisskrp είπε

Μόλις παρέλαβα 2 NR200 με το 850 Sfx PSU. Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα... 

καλο αυτο που πηρες, το ειδα και εγω. Ακομα καλυτερο deal αποτελει το bundle με τα 650w SFX που εχει στα 97ε. Ουσιαστικα σα να σου χαριζει το τροφοδοτικο και 650 σε SFX δεν ειναι λιγο.

Το 850αρι bundle που πηρες αν και καλη τιμη σιγουρα, θα το απεφευγα κυριως λογω pcie 5.0 και κακης στιγμη "επενδυσης" σε μεγαλο τροφοδοτικο που δεν το υποστηριζει

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Thrylos7 είπε

καλο αυτο που πηρες, το ειδα και εγω. Ακομα καλυτερο deal αποτελει το bundle με τα 650w SFX που εχει στα 97ε. Ουσιαστικα σα να σου χαριζει το τροφοδοτικο και 650 σε SFX δεν ειναι λιγο.

Το 850αρι bundle που πηρες αν και καλη τιμη σιγουρα, θα το απεφευγα κυριως λογω pcie 5.0 και κακης στιγμη "επενδυσης" σε μεγαλο τροφοδοτικο που δεν το υποστηριζει

Φίλε σε ευχαριστώ, αυτά θα μπούνε αποθήκη προς το παρόν μέχρι να βρω itx μητρικές. Τα psu όντως overkill και μάλλον θα βάλλω 6800 xt. Για 3ης γενιάς intel/6ης amd πάντως έχει πολύ αέρα. Στο παρελθόν είχα την 3080 FTW3 μου με 600 sfx της Be quiet (uv) και ήταν μια χαρά, πλέον έχω πάνω το sx1000 και μιλάμε για άλλη ποιότητα. Από όσο κατάλαβες θα κάνω μερικές γενιές gpu skip :)  

• Like 3
Δημοσ.
Στις 6/9/2022 στις 7:01 ΜΜ, giorginho είπε

Απο 3-4 λινκ που κοιταξα ειναι παντα ακριβως τα ιδια 2 μαγαζια που εχουν ακριβως την ιδια τιμη. Ειτε πετυχαν καποια προσφορα απο τον (ιδιο) προμηθευτη τους, ειτε ειναι καποιο απο τα γνωστα "χακαρισματα" που βλεπουμε κατα καιρους.. ;)

Και αντε σε κατι φθηνοτερα ξερω γω ενταξει, πχ στα πληκτρολογια η διαφορα τιμης σε σχεση με το ιστορικο χαμηλο πριν 9-10 μηνες ειναι μονο 6-7 ευρω στα 60, αλλά σε κατι προϊοντα των 500€ το κοβω πολυ απιθανο να μπορουν ευκολα να δωσουν 170€ εκπτωση...!

Το promo συνεχίζει ακόμα οπότε μάλλον δεν είναι χακαρισμα.

Παραδιδουν κανονικά που ακούω από γνωστούς!! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/9/2022 στις 2:20 ΜΜ, Thrylos7 είπε

Έχεις κάποιο link από το bundle που λες;

Επεξ/σία από George!
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 16/9/2022 στις 1:38 ΜΜ, George! είπε

Έχεις κάποιο link από το bundle που λες;

δειχνει να έχουν τεέιωσει με τα 650w, με τα 850w υπαρχουν από ότι βλέπω..

Επεξ/σία από unicore30

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...