Elenak_ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα σας Χτες το Instagram με πέταξε έξω και από τότε δεν έχω καταφέρει να ξανα συνδεθώ. Έχω 2factors authentication και όταν βάζω τον κωδικό μου και πρέπει να επιβεβαιώσω τον κωδικό ασφαλείας δεν μου έρχεται κανένα email. Ούτε οι εφεδρικό κωδικοί μου δουλεύουν. Έκανα επαναφορά κωδικού τίποτα πάλι. Ούτε το email ούτε το κινητό έχουν αλλαχθεί απλά δεν μου έρχεται μήνυμα από το Instagram στο κινητό με τον κωδικό. Δοκίμασα να κάνω επανεκκίνηση κινητού,wifi, διέγραψα και κατέβασα ξανά την εφαρμογή τίποτα δεν μπορεί να γίνει η επιβεβαίωση για να μπώ χωρίς να μου το έχουν χακάρει. Δεν ξέρω ούτε τι φταίει ούτε τι μπορώ να κάνω.
Matoulakt Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Δημοσ. 22 Μαΐου 2023 Καλησπέρα έπαθα ακριβώς το ίδιο σήμερα, πως βρήκες λύση σε αυτό;
Elenak_ Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 15 ώρες πριν, Matoulakt είπε Καλησπέρα έπαθα ακριβώς το ίδιο σήμερα, πως βρήκες λύση σε αυτό; Το έλυσα μετά από πολλά email με το Instagram και με φώτο ταυτοποιήσης. Σε αυτό το email έστελνα [email protected]
peterards1990 Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 Δημοσ. 23 Μαΐου 2023 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΤΟ ΕΠΑΘΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΧΘΕΣ.ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ EMAIL ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ? ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ? ΤΑ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΟΛΑ.ΔΕΝ Μ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΠΙΒΑΙΒΕΩΣΗΣ. ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΛΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΚΙΝΗΤΟΥ
Dono Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Δημοσ. 26 Μαΐου 2023 Παιδιά έχει βγάλει κανείς άκρη τελικά; Στέλνω email σε αυτό που λετε πιο πάνω [email protected] αλλά καμία απάντηση..
Dimpat Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2023 Καλημέρα σας, αντιμετωπίζω από το Σάββατο το ίδιο θέμα. Άκουσα και από άλλους ότι μετά από κάποιες μέρες ξεκόλλησε μόνο του. Εσείς πώς το λύσατε;
pole2 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα τελικά ανακτήσατε τους λογαριασμούς σας? Διότι μου συνέβη ακριβώς το ίδιο..!
Nefelimtz Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Καλησπερα το ίδιο ακριβώς έπαθα και εγώ χθες το βράδυ , ξέρεις κανένας κάποια λύση ; Τι μπορώ να κάνω;
Elpi12 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Στις 19/6/2023 στις 7:25 ΜΜ, Nefelimtz είπε Καλησπερα το ίδιο ακριβώς έπαθα και εγώ χθες το βράδυ , ξέρεις κανένας κάποια λύση ; Τι μπορώ να κάνω; Βρήκες κάποια λύση;
Kwstas_sprs Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Καλήσπερα! Εχθές έπαθα το ίδιο ακριβώς πράγμα και από τότε δεν μπορώ να συνδεθώ ενώ βάζω σωστά τον αριθμό του κινητού μου. Προσπάθησα, έσβησα την εφαρμογή, το κινητό αλλά πάλι τίποτα. Τι λύσεις υπάρχουν; ισχύει ότι μετά από κάποιες μέρες ξεκολλάει μονό του;
Elpi12 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, Kwstas_sprs είπε Καλήσπερα! Εχθές έπαθα το ίδιο ακριβώς πράγμα και από τότε δεν μπορώ να συνδεθώ ενώ βάζω σωστά τον αριθμό του κινητού μου. Προσπάθησα, έσβησα την εφαρμογή, το κινητό αλλά πάλι τίποτα. Τι λύσεις υπάρχουν; ισχύει ότι μετά από κάποιες μέρες ξεκολλάει μονό του; Αν βρεις κάποια λύση ενημέρωσε με
Kwstas_sprs Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 3 λεπτά πριν, Elpi12 είπε Αν βρεις κάποια λύση ενημέρωσε με Έχω στείλει στο μειλ που αναφέρεται πιο πάνω ενώ έχω κάνει αναφορά από δεύτερο λογαριασμό. Μίλησα και με την εταιρία κινητής τηλεφωνίας για το ξεμπλοκάρισμα των 5ψήφιων αλλά ακόμα τίποτα. Εσύ έχεις κάνει κάτι διαφορετικό;
Elpi12 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, Kwstas_sprs είπε Έχω στείλει στο μειλ που αναφέρεται πιο πάνω ενώ έχω κάνει αναφορά από δεύτερο λογαριασμό. Μίλησα και με την εταιρία κινητής τηλεφωνίας για το ξεμπλοκάρισμα των 5ψήφιων αλλά ακόμα τίποτα. Εσύ έχεις κάνει κάτι διαφορετικό; Έχω στειλει 3 mail και τίποτα όχι τίποτα διαφορετικό
Elpi12 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 13 ώρες πριν, Kwstas_sprs είπε Έχω στείλει στο μειλ που αναφέρεται πιο πάνω ενώ έχω κάνει αναφορά από δεύτερο λογαριασμό. Μίλησα και με την εταιρία κινητής τηλεφωνίας για το ξεμπλοκάρισμα των 5ψήφιων αλλά ακόμα τίποτα. Εσύ έχεις κάνει κάτι διαφορετικό; Λοιπόν εγώ μπήκα… μπήκα από μια συσκευή που είχα ξαναμπεί στο παρελθόν και μου ηρθε κανονικά ο κωδικός επαλήθευσης
Kwstas_sprs Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 6 ώρες πριν, Elpi12 είπε Λοιπόν εγώ μπήκα… μπήκα από μια συσκευή που είχα ξαναμπεί στο παρελθόν και μου ηρθε κανονικά ο κωδικός επαλήθευσης Καλησπέρα! Μπήκα και εγώ εχθές το βράδυ, έβαλα έναν άλλον αριθμό κινητού και πήγε κανονικά το μήνυμα και μπηκα! Έβαλα από εδώ και πέρα να παίρνω κωδικό από εφαρμογή και όχι με μήνυμα ώστε να μην το ξαναπάθω! Προτείνω να κάνεις το ίδιο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα