Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

115 ευρώ το κυβικό?

120 δίνω ενα χωριό έξω από Βόλο για ελιά και πουρνάρια τον τόνο κομμένα στην πόρτα μου για σόμπα.

αθηναίοι βλέπω να τουρτιρίζετε :(

Επεξ/σία από valadsk
  • Confused 1
Δημοσ.

εχουν ξεφυγει οι τιμες, αφου οταν πρωτοακουσα 150 ειπα τον τονο; τοσο εχει ο τονος στην επαρχια...

ας τα βαλουν εκει που ξερουν... κορακια...

Δημοσ.

170,00 στην Ξάνθη που ρώτησε σε 2-3 ο κουνιάδος μου ενώ πέρσι το πήρε 100-105,00. Εγώ πήρα φέτος οξιά στη Θεσσαλονίκη με 100,00 ενώ πέρσι το αγόρασα με 65,00. 

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, koulkos είπε

170,00 στην Ξάνθη που ρώτησε σε 2-3 ο κουνιάδος μου ενώ πέρσι το πήρε 100-105,00. Εγώ πήρα φέτος οξιά στη Θεσσαλονίκη με 100,00 ενώ πέρσι το αγόρασα με 65,00. 

95E αγόρασα σε big bag ανατολική Θεσσαλονίκη. 65Ε πέρσι επιβεβαιώνω και εγώ..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, valadsk είπε

115 ευρώ το κυβικό?

120 δίνω ενα χωριό έξω από Βόλο για ελιά και πουρνάρια τον τόνο κομμένα στην πόρτα μου για σόμπα.

αθηναίοι βλέπω να τουρτιρίζετε :(

Τι θες να κάνει ο κόσμος; Κοιτάει να διασφαλιστεί με ότι μπορεί όπως μπορεί για τον Χειμώνα. 

15 λεπτά πριν, SilentVoice είπε

Εμένα στο χωριό μου τα έκλεψαν. Και στο χωράφι και στο σπίτι.

Τζαμπα τα πήραν.

Τα είχατε σε εξωτερικό χώρο και φαινοντουσαν; 

Φαντάσου σε χωράφι φίλου στην επαρχία λίγα στρέμματα με κλίματα και σταφύλια, παλιά κατέβαιναν και έβγαζαν τον μούστο για να τον πουλήσουν σε κάποιους να βγάλουν κανένα χαρτζιλίκι, το ποσόν όχι μεγσλο και κάτι ιδιαίτερο αλλά επειδή δεν τα πάνε καλά οικονομικά ήταν σημαντικό για αυτούς. Εδώ και χρόνια μπαίνουν κάποιοι στο χωράφι τους και τους παίρνουν τα σταφύλια.... Δεν τους έχουνε βρει, ελάχιστες φορές πρόλαβαν μέχρι που τα παράτησαν. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Basilhs23___ είπε

Τα είχατε σε εξωτερικό χώρο και φαινοντουσαν; 

Στο χωράφι, έλυσαν την περίφραξη και τα εξαφάνισαν.

Στο σπίτι, έμαθα πως έσκασαν με αγροτικό, μέρα μεσημέρι, άνοιξαν αυλόπορτα και τα φόρτωσαν. 
Αλλά είναι καλά παιδιά (ή δεν πρόλαβαν μάλλον) και μου άφησαν τα μισά.

• Sad 2
Δημοσ.

Τα τελευταία χρόνια επιλέγω να πάρω από Praktiker-Leroy λόγω παλέτας, καθώς όλοι οι άλλοι προμηθευτές στην περιοχή μου πουλάνε/χρεώνουν μεν κυβικό αλλά παραδίδουν χύμα. Και άρα ο θεός κι η ψυχή τους ως προς το τι παραδίδουν. Τουλάχιστον με τους μεγάλους υπάρχουν μία ψευτοεικόνα.

Το praktiker δεν έχει ανεβάσει ακόμα τιμές. Το leroy όμως, ενώ δεν υπάρχει διαθεσιμότητα, η τιμή είναι κάνα 100άρι πάνω από πέρσι για την παλέτα των 1,8m3. Και προφανώς αυτό μπορεί/θα να αλλάξει όταν θα είναι διαθέσιμα.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, haris_216 είπε

Τα τελευταία χρόνια επιλέγω να πάρω από Praktiker-Leroy λόγω παλέτας, καθώς όλοι οι άλλοι προμηθευτές στην περιοχή μου πουλάνε/χρεώνουν μεν κυβικό αλλά παραδίδουν χύμα. Και άρα ο θεός κι η ψυχή τους ως προς το τι παραδίδουν. Τουλάχιστον με τους μεγάλους υπάρχουν μία ψευτοεικόνα.

Το praktiker δεν έχει ανεβάσει ακόμα τιμές. Το leroy όμως, ενώ δεν υπάρχει διαθεσιμότητα, η τιμή είναι κάνα 100άρι πάνω από πέρσι για την παλέτα των 1,8m3. Και προφανώς αυτό μπορεί/θα να αλλάξει όταν θα είναι διαθέσιμα.

Στο praktiker έχεις λινκ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα ξύλα πωλούνται νόμιμα με δύο τρόπους, ανά κυβικό μέτρο χύμα ή στοιβαχτό. Το πρώτο είναι στο 65-70% του δεύτερου σε ποσότητα.

Οι τιμές φέτος ξεφτιλίστικαν.. Πέρσι τέτοια εποχή είχαν αρχίσει να ανεβάζουν τιμή, από τα 70-80€/κ.μ στοιβαχτό το καλοκαίρι. Φέτος είναι ήδη στα 130-150€ και κάποιοι δεν περιλαμβάνουν και το φπα μέσα. Μάλιστα δεν στο λένε αν δεν ρωτήσεις...

Εγώ φέτος δεν πήρα αν και κάθε χρόνο αγόραζα αρχές Αυγούστου 6κ.μ.. Φέραμε από το χωριό 2κ.μ. από κλαδέματα περασμένων ετών, έχει περισσέψει από πέρσι και περίπου ένα. Κάναμε και μόνωση στην οροφή όπου σύμφωνα με τις μετρήσεις θα υποδιπλασιαστούν οι απώλειες οπότε λογικά θα μας φτάσει. Και θα παίξει πολύ κλιματιστικό, όπως και πέρσι...

Με αυτές τις τιμές θα τους μείνουν. Και καλά θα πάθουν γιατί δικαιολογείται μια αύξηση 20% από το κόστος των μεταφορικών, αλλά όχι διπλασιασμός επειδή κάποια στιγμή θα ανέβει η ζήτηση... 

Επεξ/σία από filarhos
  • Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, filarhos είπε

Τα ξύλα πωλούνται νόμιμα με δύο τρόπους, ανά κυβικό μέτρο χύμα ή στοιβαχτό. Το πρώτο είναι στο 65-70% του δεύτερου σε ποσότητα.

Οι τιμές φέτος ξεφτιλίστικαν.. Πέρσι τέτοια εποχή είχαν αρχίσει να ανεβάζουν τιμή, από τα 70-80€/κ.μ στοιβαχτό το καλοκαίρι. Φέτος είναι ήδη στα 130-150€ και κάποιοι δεν περιλαμβάνουν και το φπα μέσα. Μάλιστα δεν στο λένε αν δεν ρωτήσεις...

Εγώ φέτος δεν πήρα αν και κάθε χρόνο αγόραζα αρχές Αυγούστου 6κ.μ.. Φέραμε από το χωριό 2κ.μ. από κλαδέματα περασμένων ετών, έχει περισσέψει από πέρσι και περίπου ένα. Κάναμε και μόνωση στην οροφή όπου σύμφωνα με τις μετρήσεις θα υποδιπλασιαστούν οι απώλειες οπότε λογικά θα μας φτάσει. Και θα παίξει πολύ κλιματιστικό, όπως και πέρσι...

Με αυτές τις τιμές θα τους μείνουν. Και καλά θα πάθουν γιατί δικαιολογείται μια αύξηση 20% από το κόστος των μεταφορικών, αλλά όχι διπλασιασμός επειδή κάποια στιγμή θα ανέβει η ζήτηση... 

Βοηθησε με να καταλαβω κατι. Στο στοιβαχτο παιρνεις μεγαλυτερη ποσοτητα ? Γιατο το Leroy πουλαει στοιβαχτο 1.8 κυβικα σε ιδια τιμη  για 2 κυβικαπου το εχω βρει σε μαγαζι ξυλων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...