Marios125 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα,θέλουν να με προσλάβουν στην δουλειά με το πρόγραμμα 18-29.Το πρόβλημα είναι όμως οτι δεν έχω τελειώσει την σχολή και σαν προυπόθεση γράφει το εξής: Δεν είναι δυνατή η τοποθέτηση ωφελούμενων: β) που συμμετέχουν σε πρόγραμμα εκπαίδευσης ή κατάρτισης (είτε με φυσική παρουσία είτε εξ αποστάσεως) ή απασχολούνται καθ' οιονδήποτε τρόπο, τόσο κατά τον χρόνο λήξης της προθεσμίας Αρα δεν μπορεί να γίνει η πρόσληψη με αυτό το πρόγραμμα σωστά;
velociraptoras Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 εισαι στον ΟΑΕΔ? φαίνεται καπου οτι είσαι φοιτητης? λογικά το πρόγραμμα είναι για λίγους μήνες οπότε μπορείς είτε να κανεις διακοπή για ενα χρόνο και κάνεις αρση της διακοπής οταν τελειώσει είτε απλά να μην πάρεις πτυχίο σε αυτό το χρονικό διαστημα. Αν στον ΟΑΕΔ φαίνεται οτι σπουδάζεις τότε οχι δε μπορείς
Marios125 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 13 ώρες πριν, velociraptoras είπε εισαι στον ΟΑΕΔ? φαίνεται καπου οτι είσαι φοιτητης? λογικά το πρόγραμμα είναι για λίγους μήνες οπότε μπορείς είτε να κανεις διακοπή για ενα χρόνο και κάνεις αρση της διακοπής οταν τελειώσει είτε απλά να μην πάρεις πτυχίο σε αυτό το χρονικό διαστημα. Αν στον ΟΑΕΔ φαίνεται οτι σπουδάζεις τότε οχι δε μπορείς Ναι είμαι κανονικά εγεγραμμένος στον οαεδ και φαίνεται ότι είμαι φοιτητής,αφού είναι ενεργές οι σπουδές και δεν τις εχω διακόψει.Απλως μπήκα ταμείο μετά από απόλυση
velociraptoras Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, Marios125 είπε Ναι είμαι κανονικά εγεγραμμένος στον οαεδ και φαίνεται ότι είμαι φοιτητής,αφού είναι ενεργές οι σπουδές και δεν τις εχω διακόψει.Απλως μπήκα ταμείο μετά από απόλυση στον οαεδ φαίνεται?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα