AKATADIOKTOS Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Αγαπητοί κύριοι συμφορουμήτες θα ήθελα να σας θέσω μια ερώτηση σε στυλ γκάλοπ για το κατά πόσο πιστεύετε πως είστε προετοιμασμένοι-οργανωμένοι και εσείς και η πολιτεία να αντιμετωπίσετε την ενεργειακή καταιγίδα που έρχεται.Πιστεύετε πως όλα είναι και θα είναι under control ή με το που θα πέσει ο υδράργυρος και έρθουν τα πρώτα χιόνια και οι πρώτες παγωνιές όλοι θα τρέχουν πανικόβλητοι;
HALF EVIL Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Ανέκαθεν τρέχαμε πανικόβλητοι με τα πρώτα χιόνια . 1
GrKata Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Οσο προετοιμασμενοι ημασταν και για τις φωτιες, τα χιονια και τις βροχες τα τελευταια 2 χρονια 😅 1
NT1G Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πλήρως. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2022 από NT1G
SabotazNic Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Για την ωρα ξοδευω οτι μπορω απο ρευμα, αφου δεν θα μπορω μετα.
hln3 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, SabotazNic είπε Για την ωρα ξοδευω οτι μπορω απο ρευμα, αφου δεν θα μπορω μετα. Miner και δεν κλείδωσες τιμή νωρίς; Απαράδεκτα πράγματα😛
Chape Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δύσκολο να κάνει κάποιος προβλέψεις για την ενεργειακή κρίση. Πολλοί παράγοντες που δεν είναι σταθεροί θα παίξουν ρόλο. Πάντως χθες είχα μια συζήτηση στην δουλειά με συναδέλφους (Γερμανία) και κάποια στιγμή "άναψαν λίγο τα αίματα" ανάμεσα σε άτομα 25-30 χρονών και 45+. Κάποια στιγμή είπα και στους μεν και στους δε "γελώντας λίγο" ότι μου φαίνεται σαν dezavu από την κατάσταση στην Ελλάδα 2008-2012 και για κανένα 2-3 λεπτά έπεσε σιωπή.....😂
SabotazNic Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, hln3 είπε Miner και δεν κλείδωσες τιμή νωρίς; Απαράδεκτα πράγματα😛 Αναφερομαι στις προγραμματισμενες διακοπες. Και 3 ευρω kwh, εγω θα σκαβω
lyda94 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 πότε η Ελλάδα ήταν προετοιμασμένη για κάτι για να είναι και τώρα? 1
Bitbit Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 εγώ δε φοβάμαι τίποτα. Αν έχεις ηγέτες με @@@ και όχι @@@ ηγέτες, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Η μόνη καταιγίδα που έρχεται είναι αυτή των επιδομάτων. Οπότε γιατί να φοβηθώ; Ήδη ράβω τσέπες στα παντελόνια μου και περιμένω
hln3 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Αναφερομαι στις προγραμματισμενες διακοπες. Και 3 ευρω kwh, εγω θα σκαβω 🤣 Δεν νομίζω να συμφέρει αν το κόστος σκαψίματος ξεπερνάει το κόστος αγοράς απευθείας😛 12 λεπτά πριν, Chape είπε Δύσκολο να κάνει κάποιος προβλέψεις για την ενεργειακή κρίση. Πολλοί παράγοντες που δεν είναι σταθεροί θα παίξουν ρόλο. Πάντως χθες είχα μια συζήτηση στην δουλειά με συναδέλφους (Γερμανία) και κάποια στιγμή "άναψαν λίγο τα αίματα" ανάμεσα σε άτομα 25-30 χρονών και 45+. Κάποια στιγμή είπα και στους μεν και στους δε "γελώντας λίγο" ότι μου φαίνεται σαν dezavu από την κατάσταση στην Ελλάδα 2008-2012 και για κανένα 2-3 λεπτά έπεσε σιωπή.....😂 Η αλήθεια είναι πως 14 χρόνια τρώμε ξύλο και συνηθίσαμε, εκεί βόρεια δεν νομιζω να το περάσουν υπομονετικά αν χοντρύνει η κατάσταση.
SabotazNic Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, hln3 είπε εκεί βόρεια δεν νομιζω να το περάσουν υπομονετικά αν χοντρύνει η κατάσταση. Βορεια ειμαι. Το συνηθες ειναι να δινουμε 4-5-6κ/χρονο στα πετρελαια (πλεον ευτυχως εμεις εχουμε και τηλεθερμανση και λεβητα για ξυλο και καρβουνο. Τηλεθερμανση λιγοι οικισμοι και κυριως γυρω απο κοζανη (λογω ζεστου νερου). Υπολοιπα βορεινα εχουν ηδη ξυλο ή καρβουνο). Στους νοτιους θα σας κακοφανει (ειδικα εντος Αττικης). Ηδη τα παγια εξοδα ειναι ανεβασμενα, χωρις την θερμανση.
xrhstosiak Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 επειδή έχω κόψει χρόνια τα ναρκωτικά και δεν έχω πάνω από 20 χρόνια τηλεόραση ... τι λένε πότε θα είναι ο νέος λιμός καταποντισμός; θα γίνει τελικά το πυρηνικό ολοκαύτωμα; τι λέει για όλα αυτά η τατιάνα; ρωτώ με μεγάλη αγωνία 1
hln3 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, SabotazNic είπε Βορεια ειμαι. Το συνηθες ειναι να δινουμε 4-5-6κ/χρονο στα πετρελαια (πλεον ευτυχως εμεις εχουμε και τηλεθερμανση και λεβητα για ξυλο και καρβουνο. Τηλεθερμανση λιγοι οικισμοι και κυριως γυρω απο κοζανη (λογω ζεστου νερου). Υπολοιπα βορεινα εχουν ηδη ξυλο ή καρβουνο). Στους νοτιους θα σας κακοφανει (ειδικα εντος Αττικης). Ηδη τα παγια εξοδα ειναι ανεβασμενα, χωρις την θερμανση. Αναφερόμουν για Γερμανία και βόρειες χώρες όπου και βρίσκεται ο παραπάνω συνφορουμίτης. 1
nyne Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καθολου προετοιμασμενοι διοτι δεν μπορουμε να καλυψουμε το κοστος.Εξηγω για το πελλετ που καιω εγω,2021 μετα τις πρωτες αυξησεις σε καυσιμα κ ρευμα η σακουλα πηγε στα 7 ευρω(τιμη 2019-2020 4,50).2022 καλοκαιρι η τιμη της σακουλας ειναι στα 10 ευρω και παραδοσιακα το καλοκαιρι οι τιμες ειναι χαμηλα...Οποτε οπως ολοι λενε θα παει στα 12 ευρω το χειμωνα οποτε θα θες 12 ευρω την ημερα για θερμανση στη καλυτερη των περιπτωσεων... Το καλυτερο δε ειναι οτι επιδομα θερμανσης στην Αθηνα για πελλετ δεν δινουν... Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2022 από nyne
Προτεινόμενες αναρτήσεις