Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήγα στην Θεσσαλονικη με πλήρως λειτουρική μηχανή  έβγαζε σφάλμα (lens error) κατά το κλείσιμο. Την πήγα σε μάστορα στη Θεσσαλονικη και με τά απο 2 μήνες μου την χαχαλασε εντελός (δεν ανάβει τώρα η οθόνη πίσω) .   Παρακαλώ αν καποιος γνωρίζει κάποιον να την πιάσει.

Δημοσ.

πληρως λειτουργική και lens error δε πάνε μαζι !

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, decentintocerberon είπε

πληρως λειτουργική και lens error δε πάνε μαζι !

Μια χαρά παει. Η μηχανη δουλευε αποβλημάτιστα. Zoom -Focus - Εστίαση. Μόνο στο σβήσιμο έβγαζε σφάλμα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, MixalisX είπε

Μια χαρά παει. Η μηχανη δουλευε αποβλημάτιστα. Zoom -Focus - Εστίαση. Μόνο στο σβήσιμο έβγαζε σφάλμα.

Καλησπέρα σας , η ένδειξη lens error στην συγκεκριμένη μηχανή συνήθως καταλήγει στην αντικατάσταση του μηχανισμού του φακού . Το ότι δούλεψε κάποια στιγμή ενώ έβγαζε την ένδειξη στο τέλος είναι συνήθως τα προεόρτια .

Αν είστε Θεσσαλονίκη , υπάρχει άνθρωπος όχι για να το επισκευάσει άλλα για να το αντικαταστήσει , φυσικά με κόστος . Όπου και να πάτε όμως δεν επισκευάζεται και μην δεχθείτε κάτι τέτοιο . 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, babisskg είπε

Καλησπέρα σας , η ένδειξη lens error στην συγκεκριμένη μηχανή συνήθως καταλήγει στην αντικατάσταση του μηχανισμού του φακού . Το ότι δούλεψε κάποια στιγμή ενώ έβγαζε την ένδειξη στο τέλος είναι συνήθως τα προεόρτια .

Αν είστε Θεσσαλονίκη , υπάρχει άνθρωπος όχι για να το επισκευάσει άλλα για να το αντικαταστήσει , φυσικά με κόστος . Όπου και να πάτε όμως δεν επισκευάζεται και μην δεχθείτε κάτι τέτοιο . 

θα μπορουσες φίλε μου να μου πεις ποιος μπορει να το κάνει αυτό και αν γνωρίζεις περίπου το κοστος? Σ ευχαριστω όπως και να έχει

Δημοσ.

PM me , αν είστε Θεσσαλονίκη , όσο για το κόστος ........ αν και δεν θα προχωρούσα σε επισκευή τέτοιας μηχανής , όχι γιατί δεν αξίζει η μηχανή , όσο για τον κίνδυνο να επαναληφθεί και μετά την επισκευή σε κάποιο χρονικό διάστημα . 

Πρόκειται για εξαιρετική σειρά , αλλά ......... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...