tzitzikas2 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 καλησπέρα. Στο στο Excel (office 2007),κάθε φορά που το ανοίγω βγάζει ένα μικρό παράθυρο με το σφάλμα stdole32.tlb. Γνωρίζεται κάποια λύση, θα προτιμούσα όμως να μην κάνω αλλαγές στο μητρώο windows. Ευχαριστώ!
micos000 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Πήγαινε Ρυθμίσεις->Εφαρμογές, κλίκαρε στο Microsoft Office 2007 και πάτα Τροποποίηση. Μετά τσέκαρε Επιδιόρθωση και προχώρα το. 1
tzitzikas2 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 6/9/2022 στις 1:56 ΜΜ, micos000 είπε Πήγαινε Ρυθμίσεις->Εφαρμογές, κλίκαρε στο Microsoft Office 2007 και πάτα Τροποποίηση. Μετά τσέκαρε Επιδιόρθωση και προχώρα το. καλημέρα! το έκανα, δούλεψε μερικές ημέρεςσωστά αλλά σήμερα το ξαναβγάζει το σφάλμα..
micos000 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αφού δουλεύει για λίγες μέρες μετά την επιδιόρθωση άρα κάτι γίνεται μετά. Δες στην καραντίνα ή στις πρόσφατες απειλές του antivirus που έχεις μήπως στο χτυπάει για κάποιον λόγο και το διαγράφει. Μήπως έχεις δύο εκδόσεις του office εγκατεστημένες ή έκανες εγκατάσταση κάποια άλλη έκδοση στο παρελθόν ή είχες δοκιμάσει το wps office; Ιδίως το τελευταίο μου την έκανε στο δικό μου pc και τελικά απεγκατέστησα το ms office και το wps και ξαναεγκατέστησα μόνο το ms και τέλος. Δες μερικά ακόμα fixes στο παρακάτω λινκ... https://www.repairwin.com/fix-stdole32-tlb-error-in-excel-2007-2010-on-windows-10/ Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2022 από micos000 1
tzitzikas2 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, micos000 είπε Αφού δουλεύει για λίγες μέρες μετά την επιδιόρθωση άρα κάτι γίνεται μετά. Δες στην καραντίνα ή στις πρόσφατες απειλές του antivirus που έχεις μήπως στο χτυπάει για κάποιον λόγο και το διαγράφει. Μήπως έχεις δύο εκδόσεις του office εγκατεστημένες ή έκανες εγκατάσταση κάποια άλλη έκδοση στο παρελθόν ή είχες δοκιμάσει το wps office; Ιδίως το τελευταίο μου την έκανε στο δικό μου pc και τελικά απεγκατέστησα το ms office και το wps και ξαναεγκατέστησα μόνο το ms και τέλος. Δες μερικά ακόμα fixes στο παρακάτω λινκ... https://www.repairwin.com/fix-stdole32-tlb-error-in-excel-2007-2010-on-windows-10/ μία έκδοση έχω εγκατεστημένη. δεν έχω δοκιμάσει wps office.
micos000 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Τότε σαν τελευταία επιλογή κάνε απεγκατάσταση το office και βάλτο ξανά.
kormos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε καλημέρα! το έκανα, δούλεψε μερικές ημέρεςσωστά αλλά σήμερα το ξαναβγάζει το σφάλμα.. Μέσα στο φάκελο (Programs > Microsoft Office > Microsoft Office Tools) υπάρχει το Microsoft Office Diagnostics, μπορείς να το τρέξεις να δεις τι αποτελέσματα θα βγάλει;
tzitzikas2 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 καλησπέρα και ευχαριστώ. Κάτι ακόμα θα ήθελα να ρωτήσω. αν ας πούμε δεν βγάζω άκρη και το αφήνω έτσι, υπάρχει περίπτωση να επηρεάσει αρχεία του excel ή το περιεχόμενο των αρχείων? Δηλαδή κάποια στιγμή που ανοίξω ένα υπολογιστικό φύλλο να μην δουλεύει όπως το έχω αποθηκεύσει? Καθώς λόγω εργασίας συχνά στο γραφείο φτιάχνουμε υπολογιστικά προγράμματα σε excel για την δουλειά μας. Ευχαριστώ!!
kormos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε καλησπέρα και ευχαριστώ. Κάτι ακόμα θα ήθελα να ρωτήσω. αν ας πούμε δεν βγάζω άκρη και το αφήνω έτσι, υπάρχει περίπτωση να επηρεάσει αρχεία του excel ή το περιεχόμενο των αρχείων? Δηλαδή κάποια στιγμή που ανοίξω ένα υπολογιστικό φύλλο να μην δουλεύει όπως το έχω αποθηκεύσει? Καθώς λόγω εργασίας συχνά στο γραφείο φτιάχνουμε υπολογιστικά προγράμματα σε excel για την δουλειά μας. Ευχαριστώ!! Θα σου πρότεινα να κάνεις έναν τελευταίο έλεγχο Windows+R key. RUN πληκτρολόγησε CMD και πάτησε ENTER. Στο παράθυρο διαλόγου πληκτρολόγησε sfc /scannow και πάτησε Enter. και αν δεις αλλάξει ή βρεθεί κάτι μετά μια απεγκατάσταση /εγκατάσταση ξανά. Το περιεχόμενο μπορεί να επηρεαστεί αν σε κάποιο μήνυμα που θα εμφανίσει το προσπεράσεις και κάνει αποθήκευση με σφάλματα... Τότε ενδέχεται να καταστρέψει μέχρι και το αρχείο... Δεν συνιστώ να το αφήσεις το πρόβλημα ως έχει.... *Αν έχεις κι άλλο χρήστη (ή μπορείς να δημιουργήσεις έναν) δοκίμασε μήπως και το πρόβλημα οφείλεται στο συγκεκριμένο Προφιλ. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2022 από kormos Διόρθωση εντολής
micos000 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Μετά το sfc έχει κενό και η κάθετος είναι ανάποδη. sfc /scannow Επίσης πρέπει να εκτελεστεί από γραμμή εντολών που έχει ανοίξει σαν διαχειριστής. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα