labros1995 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Το case που έχω αυτη τη στιγμή είναι το Phanteks enthoo pro M tempered glass. Και η μητρική μου είναι η prime x370 pro. Αυτη τη στιγμή έχω στο case μια nzxt x63 push pull front mounted. Και πίσω, επάνω 2 fans be quiet pure wings 2 140mm. (Προηγουμένως είχα απλη αερόψυξη και άλλα 2 140mm fans μπροστά) Επειδή εξ αρχής με το software της μητρικής δεν έβγαζα άκρη και είχα αλλόκοτη συμπεριφορά με τα fans, δηλαδή εκεί που σε idle θερμοκρασίες ήταν off ξαφνικα μετά απο μερικές μέρες έχανε τις ρυθμίσεις και στην ιδια θερμοκρασια που παλια ηταν off, λειτουργουσαν κανονικά. Οπότε θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο fan controller το οποίο να διαθέτει σύνδεση με δικο του software ώστε να μπορώ να χειρίζομαι όπως θέλω τους ανεμιστήρες. Τέλος επειδή θα ήθελα κάποια στιγμή να πάω σε ARGB fans τόσο στην υδρόψυξη όσο και πίσω και η μητρική δεν διαθέτει το αντίστοιχο header αλλα μόνο 12v rgb θα ήθελα εαν υπάρχει κάποιο fan controller που να έχει αυτη τη δυνατότητα, αλλιώς θα αγόραζα και κάποιο ξεχωριστο controller μόνο για το argb. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2022 από labros1995
SabotazNic Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δες το argus monitor. Το καλυτερο software για fans 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 6/9/2022 στις 11:29 ΠΜ, labros1995 είπε Καλησπέρα σε όλους. Το case που έχω αυτη τη στιγμή είναι το Phanteks enthoo pro M tempered glass. Και η μητρική μου είναι η prime x370 pro. Αυτη τη στιγμή έχω στο case μια nzxt x63 push pull front mounted. Και πίσω, επάνω 2 fans be quiet pure wings 2 140mm. (Προηγουμένως είχα απλη αερόψυξη και άλλα 2 140mm fans μπροστά) Επειδή εξ αρχής με το software της μητρικής δεν έβγαζα άκρη και είχα αλλόκοτη συμπεριφορά με τα fans, δηλαδή εκεί που σε idle θερμοκρασίες ήταν off ξαφνικα μετά απο μερικές μέρες έχανε τις ρυθμίσεις και στην ιδια θερμοκρασια που παλια ηταν off, λειτουργουσαν κανονικά. Οπότε θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο fan controller το οποίο να διαθέτει σύνδεση με δικο του software ώστε να μπορώ να χειρίζομαι όπως θέλω τους ανεμιστήρες. Τέλος επειδή θα ήθελα κάποια στιγμή να πάω σε ARGB fans τόσο στην υδρόψυξη όσο και πίσω και η μητρική δεν διαθέτει το αντίστοιχο header αλλα μόνο 12v rgb θα ήθελα εαν υπάρχει κάποιο fan controller που να έχει αυτη τη δυνατότητα, αλλιώς θα αγόραζα και κάποιο ξεχωριστο controller μόνο για το argb. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Αν θες Controller γι; το argb ρίξε μια ματιά στο https://www.amazon.de/Razer-Chroma-Addressable-Controller-Compatibility/dp/B08LGQRLXV/ref=mp_s_a_1_1?crid=1MM6TPMTG3NFS&keywords=razer+argb+controller&qid=1662579175&sprefix=Razer+argb+%2Caps%2C197&sr=8-1 Σου δίνει επιλογή για σεταρει όπως ακριβώς θέλεις εσύ, και έχει και αρκετά Mode, και προσθέτουν και άλλα σιγά σιγά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα