Kyparissia1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Καλημέρα έχω αγοράσει από e bay μια πλακέτα πλυντηρίου πιάτων βασιζόμενος μόνο στον τύπο της πλακέτας .... ενώ ταίριαζε δεν δούλευε το πλυντήριο. Επειδή άσχετος με το όλο ζήτημα διαπίστωσα ότι ίδιες πλακέτες είναι προγραμματισμένες για διαφορετικές εκδόσεις πλυντηρίων ...αλλά και μάρκες π.χ. bosh simens pitsos (εγώ έχω Πίτσος)... υπάρχει τρόπος να δω η πλακέτα που αγόρασα για ποιο μοντέλο πλυντηρίου είναι ώστε να κάνω μια προσπάθεια να την πουλήσω ; Ευχαριστώ
_Biohazard_ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Από εκεί που την αγόρασες, για ποιο μοντελο πλυντηριου έλεγε πως κάνει;
Kyparissia1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, _Biohazard_ είπε Από εκεί που την αγόρασες, για ποιο μοντελο πλυντηριου έλεγε πως κάνει; Δεν έλεγε...και απλά βασίστηκα στον κωδικό της πλακέτας
Haldol Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Είσαι σίγουρος ότι είναι λειτουργική; Τι εννοείς "δε δούλευε το πλυντήριο"; Δηλαδή;
Kyparissia1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, Haldol είπε Είσαι σίγουρος ότι είναι λειτουργική; Τι εννοείς "δε δούλευε το πλυντήριο"; Δηλαδή; Δεν κάνει το πρόγραμμα πλύσης ....και ψάχνοντας διαπίστωσα ότι η πλακέτα όπως αυτή που αγόρασα (EPG 60110 9000376770) πάει σε διάφορους τύπους πλυντηρίων και έχει διαφορετικό προγραμματισμό ανά έκδοση πλυντηρίου ... Ψαχνω να βρω αυτη που αγορασα για ποιες εκδόσεις είναι αν υπάρχει τρόπος να το βρω αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα