Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημερα

εχω ενα θεματακι με την εξερευνηση αρχειων εδω και λιγο καιρο καθε φορα που ανοιγω ενα φακελο με αρκετα αρχεια μεσα αφου σκρολαρω σε καποιο αρχειο χαμηλα στη λιστα μετα απο λιγο τα windows απο μονα τους κανουν ενα ειδος ανανεωσης να το πω; και ανεβαινουν στην αρχη της λιστας των αρχειων. το ιδιο γινεται σε υπολογιστη με win 10 και με win 11 για να καταλαβεται καλυτερα τι εννοω εχω ενα βιντεακι απο την εξερευνηση αρχειων που δειχνει ακριβως αυτο μπορειτε να το δειτε εδω

https://1drv.ms/v/s!AnB-z0ySSiu8alb1qLdQtwUQgEk?e=HIWmL8

αν μπορει καποιος να με βοηθησει ως προς το τι μπορει να ειναι και τι μπορω να κανω για να σταματησει υπαρχει πιθανοτητα χωρις να το αντιλειφθω να εχω ενεργοποιηση κατι εγω;

Επεξ/σία από insomniageo
  • Λύση
Δημοσ.

Μήπως έχεις κάνει αλλαγές στις Ρυθμίσεις των Windows, στα Χρώματα και στο Φόντο; Συγκεκριμένα, α) στο Φόντο, μήπως έχεις επιλέξει "Παρουσίαση" αντί για "Εικόνα" ή "Αμιγές φόντο"; β) Στα Χρώματα, μήπως έχεις επιλέξει το "Αυτόματη επιλογή χρώματος έμφασης από το φόντο μου";
Αν όντως έχεις κάνει κάποια από τις παραπάνω ρυθμίσεις, απενεργοποίησέ τη και δες τι γίνεται. Δες κι εδώ.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

accipio σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου στην περιπτωση μου με μονο την απενεργοποιηση της επιλογης παρουσιαση για το φοντο εστρωσε βεβαια το περιεργο ειναι οτι ειχα αυτες τις ρυθμισεις παρα πολυ καιρο χωρις προβλημα υποθετω οτι απο καποια αναβαθμιση κατι αλλαξε και επηρεαστηκε τωρα τελευταια

Επεξ/σία από insomniageo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...