Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειναι δυσκολη υποθεση ακομα και για δικηγορο. Θα σου προτεινα μηχανικο με αυτοψια και εκθεση δικη του.

Απο τα λιγα που ξερω. Στο σχεδιο της πολυκατοικιας σιγουρα θα αναφερονται οι θεσεις σταθμευσης. Αυτο το βρισκεις ειτε απο ιδιοκτητες πολυκατοικιας ειτε απο πολεοδομια ειτε απο το μηχανικο που εκτισε τη πολυκατοικια. Αν στις διαστασεις που αναφερονται εκει το οχημα που κατοχου (ιδιοκτητη) της θεσης σταθμευσεις εχει μεγαλυτερες διαστασεις προφανως ειναι παρανομο και πρεπει να απομακρυνθει.

Αν το απομακρυνει τη μια μερα και την αλλη το ξαναπαρκαρει; τι θα κανεις; αιτηση ασφαλιστικων μετρων; και θα ερχεται καθε φορα η αστυνομια; ακομα και σε δικαστηριο να παει η υποθεση (αν και ο δικαστης θα πιεσει να τα βρειτε εξωδικαστικα) αντε να φαει κανα διοικητικο προστιμο και ισως προτεινει να το ψαξει με πολεοδομια για επιπλεον προστιμο..

τρεχα γυρευε

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, nkarama είπε

Τι εννοείς μικρή και μεγάλη θέση στάθμευσης? Οι θέσεις στάθμευσης έχουν ελάχιστες διαστάσεις, νομίζω 2.5m Χ 4.5m. Κάπου εκεί, δες το με έναν μηχανικό. Αν η θέση είναι μικρότερη απο αυτή τη διάσταση, πολύ απλά ΔΕΝ υπάρχει θέση γιατί δεν μπορεί να εγκριθεί η άδεια απο την πολεοδομία με θέση μικρότερη απο την ελάχιστη διάσταση. 

Και εγώ έτσι πίστευα αλλά έχω πετύχει θέση που χωράει με το ζόρι 4m μήκος αμάξι...

Αν βάλεις κανά SUV καταλαβαίνεις τι θα γίνει!

Δημοσ.

μπορεις να βγαλεις φωτογραφιες ?

Η θεσεις εχουν στανταρ ποσο να πιανουν σε μήκος.

Υπάρχει και απο της δυο πλευρες η αποφαση του Δημου που λεει οτι ειναι θεση παρκινγκ ? Γιατι απλα πανε και κολανε ενα αυτοκολητο no parking και τελειωσε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...