Προς το περιεχόμενο

photo instagram

jimis98

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στον firefox, όταν βλέπεις μια φώτο πάτα CTRL+i και μετά στην καρτέλα Media. Δες αν στην βγάζει εκεί για να την κατεβάσεις.

Αλλιώς CTRL+SHIFT+s για να τραβήξεις εικόνα απ' ότι δείχνει στην οθόνη σου (με δυνατότητα να επιλέξεις τι θέλεις).

• Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, jim_p είπε

Ποσο καλα τα πας με το command line? Αν τα πας καλα, κατεβαζεις το gallery-dl απο εδω
https://github.com/mikf/gallery-dl/releases

και το τρεχεις ετσι και σου την κατεβαζει.

gallery-dl.exe https://instagram.com/c/blablabla

έχω στην fast save και δεν κατεβάζει τώρα

κάτι σε εφαρμογή θα προτιμούσα ή online site που κάνει τέτοια δουλειά

12 ώρες πριν, micos000 είπε

Στον firefox, όταν βλέπεις μια φώτο πάτα CTRL+i και μετά στην καρτέλα Media. Δες αν στην βγάζει εκεί για να την κατεβάσεις.

Αλλιώς CTRL+SHIFT+s για να τραβήξεις εικόνα απ' ότι δείχνει στην οθόνη σου (με δυνατότητα να επιλέξεις τι θέλεις).

την καρτέλα media την πετάει αυτόματα ή κάνω κάτι εγώ?

η δεύτερη επιλογή είναι κάτι σαν screen shot? δεν θα μου φωτογραφίζει τα σχόλια δίπλα στις photo?

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, jimis98 είπε

την καρτέλα media την πετάει αυτόματα ή κάνω κάτι εγώ?

Με CTRL+i σου πετάει ένα παράθυρο και πάνω γράφει Φενικά, Πολυμέσα, Δικαιώματα, Ασφάλεια. Πάτα στα Πολυμέσα και στο κέντρο θα εμφανίσει πολλά λινκ και στα δεξιά η στήλη λέει Τύπος. Βρες την εικόνα, πάτα την και αν είναι αυτήν που θέλεις αποθήκευσε την ή προχώρα στην επόμενη.

31 λεπτά πριν, jimis98 είπε

η δεύτερη επιλογή είναι κάτι σαν screen shot? δεν θα μου φωτογραφίζει τα σχόλια δίπλα στις photo?

Το δοκίμασες καθόλου; Μπορείς να επιλέξεις ότι θέλεις από την οθόνη ή να μαρκάρεις μια περιοχή με click and drag του ποντικιού.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jimis98 είπε

έχω στην fast save και δεν κατεβάζει τώρα

κάτι σε εφαρμογή θα προτιμούσα ή online site που κάνει τέτοια δουλειά

Δηλαδη? Εφαρμογη εινια και το gallery-dl, απλα ειναι σε command line. Επισης, οτι σελιδες εχω δει να κανουνε scraping το ig δινουν τις φωτο του στην εκπληκτικη αναλυση 640*480 ή εκει γυρω.

• Thanks 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, micos000 είπε

το δοκιμασα και δουλευει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...