Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από ενθουσιασμό και βιασύνη αγόρασα τα εξής parts για να στήσω ένα Low Power High End Media Center / Κατεβαστήρι / mini file server με σκοπο να τρέχει και 1-2 VMs / PC για καθημερινή χρήση, αναμένο 24/7, με οσο το δυνατό καλύτερη ποιότητα απεικόνισης και 4K60 ανάλυση, χωρίς όμως να με ενδιαφέρει το gaming καν:

- ASUS ROG Z690-i Gaming Wifi

- 2x 16GB DDR5 HyperX Fury 5600

- Intel i3-12100(Low Power 35W)

Το ζήτημα είναι, έχω κάνει σωστή επιλογή για να στηθεί ένα άκρως αξιόπιστο και futureproof μηχανάκι που να είναι ταυτόχρονα και low power και με πολλά καλούδια, ή θα έπρεπε να στραφώ σε κάτι άλλο (π.χ. AMD και ποιόν ώστε και να είναι αξιοπρεπής και low power και να έχει και γκάζια για καθημερινή χρήση)?

Θα ήθελα τις γνώμες σας.

Επεξ/σία από panoulix
Δημοσ.

Έχω 2, το ένα θα πουληθεί, το άλλο θα κρατηθεί (ακόμα δεν έχω αποφασίσει 100% πιο, εκτός αν φύγει το ένα).

- Thermaltake Suppressor F1 (ακόμα στο κουτί του σφραγισμένο όπως και τα parts παραπανω)

- Lian Li, PC-C37B USB3.0 που του έβαλα fan controller με extra HDD bay (μάλλον σε αυτό θα καταλήξω για να το χωρέσω και στο έπιπλο της TV).

Δημοσ.
3 ώρες πριν, panoulix είπε

Όλα αυτά για έναν i3; Καλύτερα να βάζατε DDR4 μνήμες στα 3600MHz με μία Asus ROG Strix B660-I Gaming WiFi και επεξεργαστή τον I5-12600T

*Δεν ξέρω αν συμφωνούν κι άλλοι μαζί μου...

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H ίδια 660 έχει ακριβώς τα μισά λεφτά απο την 690 και για την δουλειά που προορίζονται είναι κομπλέ...Αλλά 200 ευρώ διαφορά... είναι 200 ευρώ - ή 70 πιτόγυρα ...

Επεξ/σία από Eloy
Δημοσ.
Στις 5/9/2022 στις 9:41 ΜΜ, panoulix είπε

Από ενθουσιασμό και βιασύνη αγόρασα τα εξής parts για να στήσω ένα Low Power High End Media Center / Κατεβαστήρι / mini file server με σκοπο να τρέχει και 1-2 VMs / PC για καθημερινή χρήση, αναμένο 24/7, με οσο το δυνατό καλύτερη ποιότητα απεικόνισης και 4K60 ανάλυση, χωρίς όμως να με ενδιαφέρει το gaming καν:

- Intel i3-12100(Low Power 35W)

Το ζήτημα είναι, έχω κάνει σωστή επιλογή για να στηθεί ένα άκρως αξιόπιστο και futureproof μηχανάκι που να είναι ταυτόχρονα και low power και με πολλά καλούδια, ή θα έπρεπε να στραφώ σε κάτι άλλο (π.χ. AMD και ποιόν ώστε και να είναι αξιοπρεπής και low power και να έχει και γκάζια για καθημερινή χρήση)?

Θα ήθελα τις γνώμες σας.

Αφού τα αγόρασες, τι νόημα έχει να ρωτάς ? 

Καλοφόρετα 

Δημοσ.

τα media center θέλουν dedicated gpu, οι T cpu ειναι για μικρες απαιτησεις ώστε να μένει σε χαμηλά power stage όχι τόσα πολλά που ζητάς

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...