Προς το περιεχόμενο

Cosmote: Στις 15 Σεπτεμβρίου εκτός απροόπτου η εμπορική διάθεση πακέτων FTTH με ταχύτητες έως 1Gbps

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 325
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Pico1986 είπε

Σβήσε την IP σου φιλαράκι καλού κακού και θέε μου 100ms average σε FTTH ; στο εξωτερικό πόσο latency έχεις; 

Επεξ/σία από Dr_Pepper
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, AngelOfDeath7_GR είπε

Όταν είναι full, "μόνο" 150-250, τι κρίμα. Μάλιστα...είμαι πραγματικά οριακά στο να ξεκινήσω να μαζεύω το 400αρι για το πιάτο-εξοπλισμό κι να πάω στην Starlink κι αν δε κάνω λάθος πλέον υπάρχει και δυνατότητα ethernet στο ρουτερ της Starlink

Ναι, το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα μακρύ καλώδιο και κάποιον να στο πετάξει στην Γη.

(μην με βρίσεις)

Επεξ/σία από tsf

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έτσι και αλλιώς αυτές θα τις δώσουν στην αρχή σε πολύ συγκεκριμένα σημεία.

Θα φανούν και οι τιμές σε καμία 10αρια μέρες οπότε θα έχουμε κάτι χειροπιαστό να μιλάμε.

Επεξ/σία από cmvrgr

51 λεπτά πριν, tsf είπε

Ναι, το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα μακρύ καλώδιο και κάποιον να στο πετάξει στην Γη.

(μην με βρίσεις)

Καλώδιο γιατί; μια χαρά έχουμε τους δορυφόρους της Starlink και στην Ελλάδα μια χαρά πάει. Το μόνο θέμα είναι να φτιάξουμε κι εδώ στην Ελλάδα επίγειο σταθμό διότι παίρνουμε από Ιταλία, Τουρκία και Βουλγαρία.

Υ.Γ. Δεν βρίζω ποτέ, απλά σαν καλός βλάχος από επαρχία μιλάω μερικές φορές λίγο "ατσούμπαλα"

5 ώρες πριν, BadIronTree είπε

Επαρχεία καλά να είναι ο "Άγιος Elon Musk" με τα 60€
https://www.speedtest.net/result/a/8649375678

Για επαρχια και για περιοχες με πολυ χαμηλες ταχυτητες ειναι μια πολυ καλη λυση. Βεβαια το ms φαινεται αρκετα υψηλο, αποτρεπτικο για gamers

Αμπελόκηποι, κέντρο Αθήνας. Ακόμα διαθέσιμη αποκλειστικά aDSL 24ρα από όλους τους ISP, πρακτικά 10ρα. Αναρωτιέμαι αν είναι πρωθυπουργός ο Σημίτης στο τετράγωνό μου. (την παλεύω με Cosmote Gigamax Unlimited)

• Like 1

• Super Moderators
7 hours ago, thomasG4 said:

Ψιλό offtopic, αλλά ξέρει κανείς πόσο καιρό κάνει να ανανεωθεί το sfbb.gr με διαθεσιμότητα, από τη στιγμή που έχουν γίνει έργα για FTTH στη περιοχή; Έχει λίγες μέρες που ολοκληρώθηκαν τα έργα.

Λήγουν τα κουπόνια στις 30/09 και βλέπω να μένουμε στην απέξω.

Μηνες, κατά 99% δεν προλαβαίνεις 

• Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ ευχάριστο νέο !!!

Σιγά Σιγά όλο κ περισσότεροι αποκτούν νέες και γρήγορες συνδέσεις!

Είναι θετικό όπως και να έχει ακόμα και μετά από 100 χρόνια!

Αρκεί να γίνονται και σας μιλάει ένας άνθρωπος που εδώ και 3 μήνες δεν έχω καν τηλέφωνο στην ανατολική αττική μετά από μετακόμιση επειδή δεν υπάρχει θέση στο καφαο από οτέ το 22! Δεν πειράζει όλα θα γίνουν!

Επεξ/σία από 1853th

21 λεπτά πριν, 1853th είπε

Πολύ ευχάριστο νέο !!!

Σιγά Σιγά όλο κ περισσότεροι αποκτούν νέες και γρήγορες συνδέσεις!

Είναι θετίκο όπως και να έχει ακόμα και μετά από 100 χρόνια!

Αρκεί να γίνονται και σας μιλάει ένας άνθρωπος που εδώ και 3 μήνες δεν έχω καν τηλέφωνο στην ανατολική αττική μετά από μετακόμιση επειδή δεν υπάρχει θέση στο καφαο από οτέ το 22! Δεν πειράζει όλα θα γίνουν!

Δεν υπάρχει θέση γιατί μαζεύουν πόρτες για να πιάσουν το 1Gbps που θα βάλουν σε κάποιο χωριό έτσι για τα χαρτιά που χρειάζεται η επιδότηση που θέλουν να πάρουν και ξέρουν ότι εκει δεν θα βάλει κανένας οπότε δεν θα επιβαρυνθεί και το δίκτυο :P  

• Super Moderators
6 hours ago, markon said:

Screenshot_77.png

Καλή φάση, μαζεμένες οι περιοχές με FTTH.

Κρίμα που δεν υπάρχει και σε πιο αναλυτικό χάρτη, γιατί προφανώς δεν καλύπτεται το 100% των περιοχών αυτών.

6 ώρες πριν, Trever είπε

Εγώ μένω 1,5 χιλιόμετρο από τo κεντρο στα Χανιά και ακόμα δεν έχουν φέρει fiber. 

Αυτό το καιρο βάζουν λενταριανα αη γιαννη

11 ώρες πριν, Thresh είπε

Όταν τα μεγαλύτερα πακέτα σπρώξουν προς τα κάτω τα μικρότερα, λογικά πχ θα σταματήσουν να δίνουν 50Mbps σε FTTH. 

Οπότε με τον καιρό, αν βάζουν κι ασύμφορες τιμές στα μικρά όπως γίνεται στο εξωτερικό, θα στέλνουν και τον μέσο χρήστη σε μεγαλύτερα πακέτα γιατί θα σκέφτεται ότι για λίγα ευρώ πιο πάνω θα μπορώ να πάρω διπλάσια/τριπλάσια ταχύτητα.

Δες πχ στο Λουξεμβούργο (ISP : Post) τιμές και πες μου αν αξίζει να βάλεις 20 ή 100Mbps αντί για 500...

1158339458_Screenshot2022-09-05214411.png.a003afaa60328b37300fe40830591880.png

Ξεκάθαρα σε ωθούν στην 500αρα.

Ξέχασες να αναφέρεις και τους μισθούς στο Λουξεμβούργο

Τότε θα έλεγες ότι ξεκάθαρα σε ωθούν στο 1gbps :^)

• Super Moderators
2 minutes ago, whiteman7 said:

Ξέχασες να αναφέρεις και τους μισθούς στο Λουξεμβούργο

Τότε θα έλεγες ότι ξεκάθαρα σε ωθούν στο 1gbps :^)

Το point μου δεν είναι οι μισθοί ή το ύψος του παγίου, αλλά η διαφορά παγίου ανάλογα τα Mbps. 

Τα 100Mbps απλά δεν αξίζουν να τα επιλέξεις όταν με +6 ευρώ το μήνα έχεις 5πλασια ταχύτητα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...