Προς το περιεχόμενο

Cosmote: Στις 15 Σεπτεμβρίου εκτός απροόπτου η εμπορική διάθεση πακέτων FTTH με ταχύτητες έως 1Gbps

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

21 ώρες πριν, hliasgiannopoulos είπε

Ξεκινανε να δινουν εμπορικα μια υπηρεσια που δεν ειναι διαθεσιμη στο 95% της Αθηνας.... Τι αλλο θα δουν τα ματια μας....

- Και εκεί που είναι διαθέσιμη η FTTH 100 & 200, αρκετούς μήνες ή και 2 χρόνια ακόμα, την μοιράζουν «επιλεκτικά». Σε άλλους πηγαίνει μέσα στις πρώτες 15 ημέρες ο Μηχανικός και σε άλλους μετά τους 2,5 μήνες και φυσικά και οι υπόλοιπες εργασίες γίνονται με τους παρόμοιους ρυθμούς. Επίσης ξέρω 2-3 περιπτώσεις γειτόνων μου που με έμμεσο αλλά σαφή τρόπο τους ανάγκασαν να αποσύρουν την αίτηση τους για FTTH.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 325
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators

Screenshot_7.png.6b5440844922c1558696273177182c19.png

Με την επιδότηση οι τιμές.

Στην 1Gbps βλέπω δίνουν Fritzbox 7530AX

Νέα Προγράμματα Internet | COSMOTE

Οι τιμές για 100 και 200Mbps σε FTTH παρέμειναν ίδιες.

28.9 100Mbps, 31.9 200Mbps και 31.9 300Mbps.

32 και το 200αρι και το 300αρι? Does not make sense. Αν ειναι ετσι οσοι εχουν οπτικη ηδη μπορουν να πανε στο 300.

Οι τιμές με την επιδότηση αρκετά καλές

• Super Moderators
3 minutes ago, Anubis13 said:

32 και το 200αρι και το 300αρι? Does not make sense. Αν ειναι ετσι οσοι εχουν οπτικη ηδη μπορουν να πανε στο 300.

Οι τιμές με την επιδότηση αρκετά καλές

Δεν θα μου φανεί κι απίθανο να σκοτώσουν την 100αρα και 200 και να σου λένε αν θες FTTH  το 300αρι θα είναι το μικρότερο

1 λεπτό πριν, Thresh είπε

Δεν θα μου φανεί κι απίθανο να σκοτώσουν την 100αρα και 200 και να σου λένε αν θες FTTH  το 300αρι θα είναι το μικρότερο

Μακάρι να φτάσουμε να κάτι τέτοιο, αλλά για να φτάσουμε εκεί θα πρέπει να έχουμε διαθεσιμότητα 

Μόλις τώρα, Thresh είπε

Πολύ πιθανό, να σου δίνουν μέχρι 200 με vdsl αφού θα πιάνει σε αρκετές περιοχές.
Αν ήμουν κοσμοτέ θα έδινα μέχρι 100 απο VDSL και από 200 και πάνω με FFTH.

Το θέμα είναι ότι ούτε οι τιμές του vdsl έχουν νόημα.

Για να δούμε σήμερα μου έγινε η εγκατάσταση θα περιμένω για την ενεργοποίηση γιατί έχουν θέμα στο πριζάκι.

• Super Moderators
Just now, Asmo said:

Μακάρι να φτάσουμε να κάτι τέτοιο, αλλά για να φτάσουμε εκεί θα πρέπει να έχουμε διαθεσιμότητα 

Μιλάω για την FTTH.

Για VDSL θα μπορεί να επιλέξει κάποιος 100 και 200 εφόσον έχει διαθεσιμότητα, για FTTH μπορεί να πουν 300 κι άνω μονο.

• Super Moderators
2 minutes ago, Anubis13 said:

Πάντως Thresh δεν εχει νόημα να δίνουν το 7530ΑΧ πίσω από ΟΝΤ.

Γιατί?

Λες να δίνουν πχ κάνα 5530 που ενσωματωμένο ΟΝΤ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Thresh είπε

Γιατί?

Λες να δίνουν πχ κάνα 5530 που ενσωματωμένο ΟΝΤ?

Βασικά απορώ γιατί να δίνουν 2 συσκευές, οκ είναι ακριβά τα fritz αλλα και πάλι πρέπει να κάνεις συμβαση με 2 εταριείες. Τι διαφορά τιμής να έχει το 7530ΑΧ από το 5530 για τον ΟΤΕ(αλλά και γενικά)  Υπάρχει και το 5590 αλλά ξεφεύγουμε.΄Εδω που μενω 7530ΑΧ με 5530 εχουν 20 ευρώ διαφορά αρα για τον isp πιθανώς και τίποτα.

Εδώ στο εξωτερικό που μένω έβαλα 1gbit αυτή την εβδομάδα(με εγκατάσταση της οπτικής) και ο πάροχος μου έστειλε το 5530.

Επεξ/σία από Anubis13

• Super Moderators
4 minutes ago, Anubis13 said:

Βασικά απορώ γιατί να δίνουν 2 συσκευές, οκ είναι ακριβά τα fritz αλλα και πάλι πρέπει να κάνεις συμβαση με 2 εταριείες.

Για να μπορούμε να βάζουμε ότι θέλουμε, καλά κάνουν. :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...