Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 1 hour ago, thodoris20s said: Πριν 1-1,5 μήνα Νωρίς, δυστυχώς θέλει μερικούς μήνες για να εμφανιστεί διαθεσιμότητα, πιθανότατα δεν θα προλάβεις και τα κουπόνια που λήγουν 30/9. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris20s Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, Thresh είπε Νωρίς, δυστυχώς θέλει μερικούς μήνες για να εμφανιστεί διαθεσιμότητα, πιθανότατα δεν θα προλάβεις και τα κουπόνια που λήγουν 30/9. Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει με το sfbb. Στην πόλη μου υπάρχουν αρκετές περιοχές που έχουν 100αρες ή και 200αρες ταχύτητες, αλλά στο site της sfbb η περιοχή με τον Τ.Κ. της πόλης δεν εμφανίζεται καν. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2022 από thodoris20s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 5 minutes ago, thodoris20s said: Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει με το sfbb. Στην πόλη μου υπάρχουν αρκετές περιοχές που έχουν 100αρες ή και 200αρες ταχύτητες, αλλά στο site της sfbb η περιοχή με τον Τ.Κ. της πόλης δεν εμφανίζεται καν. To SFBB είναι μόνο για οπτική μέχρι μέσα στο σπίτι (FTTΗ), όχι για οπτική μέχρι την καμπίνα (FTTC). Αν οι περιοχές που λες είναι FTTC (δλδ VDSL), δεν προβλέπεται επιδότηση γι' αυτές, οπότε δεν βγαίνουν στα αποτελέσματα της αναζήτησης του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris20s Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Thresh είπε To SFBB είναι μόνο για οπτική μέχρι μέσα στο σπίτι (FTTΗ), όχι για οπτική μέχρι την καμπίνα (FTTC). Αν οι περιοχές που λες είναι FTTC (δλδ VDSL), δεν προβλέπεται επιδότηση γι' αυτές, οπότε δεν βγαίνουν στα αποτελέσματα της αναζήτησης του. Κατάλαβα, σε ευχαριστώ πολύ! Ναι όλες FTTC πρέπει να είναι εδώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klaudio_97 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 20 ώρες πριν, BILL5 είπε Εγώ παράγγειλα και το TP-LINK ARCHER AX10 AX1500 WI-FI 6 ROUTER για να συνοδεύει επανω στο καινούργιο modem router του ΟΤΕ που πήρα το νεο ΖΤΕ H1600 Φιλε οταν το παραλαβεις θελω να μου πεις εντυπωσεις και αν βλεπεις διαφορες! Γιατι και εγω θελω να αγορασω ενα wifi 6 router να το βαλω πανω στο router ΖΤΕ που μου εχει δωσει η wind γιατι παρολο με το κινητο μεσω wifi ( εχει wifi 5 ) πιανω παντα 200 με το ps5 ( Εχει wifi 6 ) πιανω με καλωδιο cat 6 μη σταθερες ταχυτητες ( 180-200 mbps πιο συνηθως 170-190 ) Θα παραλαβω και σημερα ενα καλωδιο cat 8 που βρηκα μπας και δω καμια διαφορα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmvrgr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Arkin είπε Τι εννοεις οτι εχει 2G μεσα στο σπιτι? Πιανω κανονικα 4G+ μεσα στο σπιτι με το κινητο. Βαζεις τη sim σε ενα router 4g η 5g αναλογα τι πιανεις στην περιοχη σου και τελος. Αν δεν εχεις σημα εκει που εισαι προφανως δεν γινεται αλλα γενικα στο 99% των σπιτιων υπαρχει κανονικα 4g η 5g ταχυτητα. Στο 99% δεν έχει εξαρτάται πού μένεις. Κέντρο Αθήνα είχα 5G δύο δρόμους παραπάνω 2G μέσα στο σπίτι και μονοψήφιες σε 4G. Τα σπίτια όπως είναι φτιαγμένα σε αυτήν την χώρα δεν βγάζεις άκρη. Αν είσαι τυχερός και πιάνεις καλά το έχεις λύσει το θέμα με τις extra sim. Αν δεν πας σε σταθερό. Τώρα που θα αρχίσει και ο ανταγωνισμός στην σταθερή κάτσε να δούμε τι θα γίνει και με τις exta sim. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_Slump Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, cmvrgr είπε 5G απεριόριστα αν πιάνει σπίτι σου. Μόλις μετακόμισα και πλέον το κόλπο με τις extasim δε λειτουργεί γιατί έχει 2g μόνο μέσα στο σπιτι. Οπότε σταθερή σύνδεση μονόδρομος. Εγώ έβαλα εξωτερική κεραία με 5G router, είναι αρκετά καλά (600 down/80 up). Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2022 από Dr_Slump Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BILL5 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 23 ώρες πριν, Klaudio_97 είπε Φιλε οταν το παραλαβεις θελω να μου πεις εντυπωσεις και αν βλεπεις διαφορες! Γιατι και εγω θελω να αγορασω ενα wifi 6 router να το βαλω πανω στο router ΖΤΕ που μου εχει δωσει η wind γιατι παρολο με το κινητο μεσω wifi ( εχει wifi 5 ) πιανω παντα 200 με το ps5 ( Εχει wifi 6 ) πιανω με καλωδιο cat 6 μη σταθερες ταχυτητες ( 180-200 mbps πιο συνηθως 170-190 ) Θα παραλαβω και σημερα ενα καλωδιο cat 8 που βρηκα μπας και δω καμια διαφορα! ναι οκ μολις το εγκαταστησω θα γραψω εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billchrysinas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Εχει κανεις εικονα αν ολες οι 200mbs θα μπορούν να αναβαθμιστουν σε 1gbps? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 16 minutes ago, billchrysinas said: Εχει κανεις εικονα αν ολες οι 200mbs θα μπορούν να αναβαθμιστουν σε 1gbps? Λογικά όλες οι συνδέσεις FTTH μπορούν να αναβαθμιστούν στα νέα πακέτα, 300, 500 και 1000Mbps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsf Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, billchrysinas είπε Εχει κανεις εικονα αν ολες οι 200mbs θα μπορούν να αναβαθμιστουν σε 1gbps? H οπτική ίνα μπορεί να συλλάβει ταχύτητες μέχρι 100Gbps (ναι 2 επιπλέον μηδενικά)! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 2 hours ago, tsf said: H οπτική ίνα μπορεί να συλλάβει ταχύτητες μέχρι 100Gbps (ναι 2 επιπλέον μηδενικά)! Η υλοποίηση του GPON έχει όρια 2.5Gbps down, 1.25Gbps up. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BILL5 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 8/9/2022 στις 1:39 ΜΜ, Klaudio_97 είπε Φιλε οταν το παραλαβεις θελω να μου πεις εντυπωσεις και αν βλεπεις διαφορες! Γιατι και εγω θελω να αγορασω ενα wifi 6 router να το βαλω πανω στο router ΖΤΕ που μου εχει δωσει η wind γιατι παρολο με το κινητο μεσω wifi ( εχει wifi 5 ) πιανω παντα 200 με το ps5 ( Εχει wifi 6 ) πιανω με καλωδιο cat 6 μη σταθερες ταχυτητες ( 180-200 mbps πιο συνηθως 170-190 ) Θα παραλαβω και σημερα ενα καλωδιο cat 8 που βρηκα μπας και δω καμια διαφορα! Μπορείς να δεις και εδώ τι παίζει στο κεντρικό site τους https://www.tp-link.com/gr/home-networking/wifi-router/archer-ax10/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klaudio_97 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, BILL5 είπε Μπορείς να δεις και εδώ τι παίζει στο κεντρικό site τους https://www.tp-link.com/gr/home-networking/wifi-router/archer-ax10/ Σε ευχαριστω φιλε αλλα ξερω ολες οι εταιρειες ωραια τα λενε αλλα ολα φαινονται στην πραξη! Οταν μπορεσεις και το βαλεις πες μου εντυπωσεις σε παρακαλω αν μπορεις! Επισης αυτο πρεπει να το συνδεσεις με το modem/router του παροχου σωστα? Δεν γινεται να το αντικαταστησω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BILL5 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Klaudio_97 είπε Σε ευχαριστω φιλε αλλα ξερω ολες οι εταιρειες ωραια τα λενε αλλα ολα φαινονται στην πραξη! Οταν μπορεσεις και το βαλεις πες μου εντυπωσεις σε παρακαλω αν μπορεις! Επισης αυτο πρεπει να το συνδεσεις με το modem/router του παροχου σωστα? Δεν γινεται να το αντικαταστησω? Άκουσέ με μπορείς να αντικαταστήσεις του παρόχου το modem router και να βάλεις κάποιο δικό σου αλλά είναι ακριβά αυτό που πήρα εγώ είναι αυτά εδώ τα δύο και έχω και το modem του ΟΤΕ ναι πρέπει να το βάλεις επάνω στο modem του παρόχου εκτός και άμα σου δώσει ο πάροχος τους κωδικούς για να τους περάσεις στο modem router που θα πάρεις εγώ πήρα αυτά ήδη το κάτω δεξιά το λευκό το μικρό ήδη το χρησιμοποιώ γιατί το modem το έχω στο δωμάτιο και το λευκό κάτω δεξιά το έχω βάλει στο σαλόνι που έχει βέβαια και έπιπλα και σύνθετα και τα λοιπά και δουλεύει μία χαρά και πήρα και το μαύρο για να το περάσω στην κουζίνα με καθιστικό που έχει και απλώς πρέπει να περάσω 30 μέτρα καλώδιο να δω πώς θα βγάλω το καλώδιο από το δωμάτιο που είναι το modem router Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2022 από BILL5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις