panosk111178 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 σλοβακια ο αδεφος μου χθες (orange) 500mbps 9 ευρώ το μηνα να δω εδω ποσο θα εχει 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AngelOfDeath7_GR Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, MrRush είπε Πάτρα από πέρσι πάντως έχω FTTH κέντρο και είναι σταθερότατο κιόλας, δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Ναι στην Πάτρα κέντρο έχουν περάσει FTTH αν δε κάνω λάθος η fibair. Να το χαρείς φίλε μου, δυστυχώς δεν είναι όλοι τυχεροί. Εγώ από την άλλη, με 50 μέτρα καμπίνα δεν μπορώ να πιάσω ούτε 70mbps. 23 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε Ο μόνος λόγος που δεν έχω πάει στα "άστρα" ειναι ότι δεν μπορώ να βρώ ένα σοβαρό πακέτο VoIP στην ελλάδα όπως αυτά που βγαίνουν στο google για ΗΠΑ. Δεν λέω έχει κάμποσα χωρίς πάγιο σχεδόν αλλά ειναι με χρονοχρέωση.. εγώ θέλω ένα με χαμηλό πάγιο ελληνικό αριθμό και κάποια δωρεάν λετπά αν όχι απεριόριστα. Αν έχεις κινητό το οποίο καλύπτει τις ανάγκες σου για ομιλία τότε τι την θες την VoIP; σήκω φύγε και πήγαινε στην Starlink να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Είμαι οριακά να αρχίσω να μαζεύω λεφτά για το πιάτο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pointyhat Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Μενω 300 μέτρα απο το μέγαρο. Οπτική δεν εχει φτασει ακομη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fil_X Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, AngelOfDeath7_GR είπε Φίλε μου, αν επιτρέπεται η Cyta έχει κάποιο τηλέφωνο για πληροφορίες; και αν επιτρέπεται σε τι τιμή είναι η 100αρα; Η CYTA Hellas δεν υφίσταται πλέον, το Ελληνικό κομμάτι της το αγόρασε η Vodafone, η γραμμή που ανέβασα ειναι απο ιδιοκτήτο δίκτυο που είχε κανει στην επαρχεια 37€ πλήρωνα με το αρχικό συμβόλαιο, τωρα ειναι στα 32 Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2022 από Fil_X 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james01gr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, mAs_81 είπε πΟΤΕ ξανά ΟΤΕ , έκτος απο γουατσαπ βέβαια.. δεν γνωρίζω εάν είσαι επαγγελματίας αλλά εάν σου τύχει πρόβλημα σε επιχείρηση σε ορισμένες περιοχές, εάν δεν έχεις ΟΤΕ την έκατσες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mAs_81 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, james01gr είπε δεν γνωρίζω εάν είσαι επαγγελματίας αλλά εάν σου τύχει πρόβλημα σε επιχείρηση σε ορισμένες περιοχές, εάν δεν έχεις ΟΤΕ την έκατσες... Οχι , προς Θεού , ιδιώτης ειμαι … απο προσωπικής πολλαπλής εμπειρίας μιλαω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grisos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Πάντως, πέρα από τα περί καρτέλ που όλοι συμφωνούμε, μην ξεχνάτε και την αιώνια γραφειοκρατεία. Δεν είναι τόσο εύκολο για έναν πάροχο να βγάλει άδεια για σκάψιμο όποτε θέλει και όπου θέλει. Επίσης πόσες φορές έχουν ακυρωθεί τοποθετήσεις καμπίνων γτ ο τάδε κομπλεξικός έκανε μήνυση επειδή του χαλούσε την μόστρα. Πιο εύκολα ας πούμε θα σκάψει στον Δήμο Αθηναίων σε σχέση με κάποιον άλλον δήμο, λ.χ. Περιστερίου. Ή για παράδειγμα στο Πόρτο Ράφτη που οι δρόμοι είναι για άμαξες, δεν υπάρχει καν η δυνατότητα να μπει οπτική παρά μόνο για δίκτυο κορμού που περνάει απο κεντρικούς "δρόμους". Ακόμα και εναέριες οπτικές δεν είναι και τόσο εύκολο να υλοποιηθούν. Οπότε ναι θα επενδύσει κάπου που υπάρχουν οι κατάλληλες προυποθέσεις και σίγουρα δεν αποτελεί κριτήριο η μέση ταχύτητα της κάθε περιοχής. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 ρε κανα upload βαλτε να ανεβάσουμε καντα torrent να κάνουμε κανα hosting κανα server να βγάλουμε λεφτα κλπ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_Pepper Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Grisos είπε Δεν είναι τόσο εύκολο για έναν πάροχο να βγάλει άδεια για σκάψιμο όποτε θέλει και όπου θέλει Πανεύκολο ειναι απλά δεν ειναι τόσο εύκολο να γίνει τζάμπα και αυτοί μόνο τζάμπα θέλουν (με καμιά επιδότηση, χορηγίες, ο δήμος να μην ζητήσει τίποτα κτλ ) Απλό παράδειγμα σχεδόν όπου και να βρίσκομαι στην ελλάδα μπορούν να μου βάλουν leased οπτική γραμμή 1gbps! Βέβαια θα μου πεις ειναι πανάκριβη ναι αλλά θα σου πω τα έξοδα για να περάσουν την γραμμή (το σκάψιμο) είναι άπαξ και ξεχωριστά απο το πάγιο. Και δεν ειναι τραγικά μεγάλα ακόμη και για ένα άτομο/ιδιώτη (2,3 χιλιάρικα ανάλογα την απόσταση που έχεις απο το πλησιέστερο κέντρο) Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2022 από Dr_Pepper 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Railyy Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, mAs_81 είπε πΟΤΕ ξανά ΟΤΕ , έκτος απο γουατσαπ βέβαια.. Κανονικά θέλει αιώνιο θάνατο το Whats up, ανεβάζουν τημές και ακριβένουν τα πακέτα κανα δύο φορές το χρόνο σταθερά εδώ και χρόνια. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos121 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 1000αρα για να μπαινει ή Νανά απο το κερατσινι στο τιντερ και στο τικτοκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MadSheep Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Thresh είπε Tα χωριά και γενικότερα οι περιοχές που δεν έχουν "εμπορικό ενδιαφέρον" θα καλυφθούν με το πρόγραμμα UFBB. Ξέρουμε ημερομηνίες πότε θα ξεκινήσει ο ΟΤΕ; είδα ότι τελείωσε ο διαγωνισμός έχει κάπου πλάνο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Just now, MadSheep said: Ξέρουμε ημερομηνίες πότε θα ξεκινήσει ο ΟΤΕ; είδα ότι τελείωσε ο διαγωνισμός έχει κάπου πλάνο; Τα έργα θα ξεκινήσουν εντός του 2022, το πότε θα τελειώσουν δεν γνωρίζω, λογικά υπάρχει διορία, αλλά συνήθως επειδή είναι επιδοτούμεν τα τελειώνουν σχετικά γρήγορα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teodoreh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 200/200 Inalan με 1 static, 29€. Ούτε το 1GBps πακέτο δεν έχει τόσο upload. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martisaul Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, AngelOfDeath7_GR είπε Φίλε μου, αν επιτρέπεται η Cyta έχει κάποιο τηλέφωνο για πληροφορίες; και αν επιτρέπεται σε τι τιμή είναι η 100αρα; από πότε είναι αυτή η εφημερίδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις