azuli Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 τιμουλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AngelOfDeath7_GR Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, Fil_X είπε Να είναι καλά η CYTA με το οπτικό δίκτυο στην επαρχεία... Φίλε μου, αν επιτρέπεται η Cyta έχει κάποιο τηλέφωνο για πληροφορίες; και αν επιτρέπεται σε τι τιμή είναι η 100αρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 2 minutes ago, AngelOfDeath7_GR said: αι βέβαια να επενδύσουν σε FTTC, γιατί βλέπεις ο πατέρας μου η ο ξαδερφός μου που μένουν σε χωριά, ΔΕΝ πρόκειται να έχουν τη δυνατότητα FTTH ούτε σε 100 χρόνια. Tα χωριά και γενικότερα οι περιοχές που δεν έχουν "εμπορικό ενδιαφέρον" θα καλυφθούν με το πρόγραμμα UFBB. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pokemon640 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, AngelOfDeath7_GR είπε Φίλε μου, αν επιτρέπεται η Cyta έχει κάποιο τηλέφωνο για πληροφορίες; και αν επιτρέπεται σε τι τιμή είναι η 100αρα; ήταν.. εδώ και χρόνια αγοράστηκε από την vodafone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 2 minutes ago, AngelOfDeath7_GR said: Φίλε μου, αν επιτρέπεται η Cyta έχει κάποιο τηλέφωνο για πληροφορίες; και αν επιτρέπεται σε τι τιμή είναι η 100αρα; Vodafone εδώ και μερικά χρόνια. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadIronTree Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, AngelOfDeath7_GR είπε Με δουλεύεις έτσι; μιλάς για FTTH που τέτοια ικανότητα έχουν μόνο στην Αττική και Θεσσαλονίκη και πουθενά αλλού στην Ελλάδα τουλάχιστον όχι για το ευρύ κοινό. Τι γκρινιάζουμε; ότι η Ευρώπη έχει 10 χρόνια FTTH κι εμείς παίρνουμε τα σκουπίδια τους μόνο και μόνο με τον φόβο μην φάνε κανένα πρόστιμο καμπάνα από τη ΕΕΤΤ; ακόμα και το VDSL το έφεραν υπό το φόβο προστίμου, αλλιώς ακόμα με τις 24αρες θα ήμασταν. Αυτό με τα καρτελ, γίνεται μόνο στην Ελλάδα και ήμαστε στον πάτο στη λίστα με ταχύτητα. Ναι βέβαια να επενδύσουν σε FTTC, γιατί βλέπεις ο πατέρας μου η ο ξαδερφός μου που μένουν σε χωριά, ΔΕΝ πρόκειται να έχουν τη δυνατότητα FTTH ούτε σε 100 χρόνια. Άρα λοιπόν το FTTH μιλάμε για μια μικρή κάλυψη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη κι αυτό περιορισμένα. Άρα λοιπόν, αν τόσο πολύ θέλουν να "αναβαθμίσουν" την ταχύτητα ας φτιάξουν μερικές καμπίνες της προκοπής και μια χαρά θα είναι ο μέσος καταναλωτής. Εδώ κάνουν έργα για οπτικές ίνες στους δρόμους και αφήνουν πίσω τους ένα ερείπιο αντί για δρόμο. Αλλά είπαμε, η μίζα στην Ελλάδα είναι αθάνατη. Θα έπρεπε να εμφανιστεί ένας αποφασισμένος μεγαλοπάροχος, π.χ. στυλ ΑΤ&Τ να τους αγοράσει τα έργα κι να φτιάξει όπως πρέπει τα καλώδια που είναι ακόμα σάπια από το 1980. Επαρχεία καλά να είναι ο "Άγιος Elon Musk" με τα 60€ https://www.speedtest.net/result/a/8649375678 Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2022 από BadIronTree 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AngelOfDeath7_GR Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Pokemon640 είπε ήταν.. εδώ και χρόνια αγοράστηκε από την vodafone. Ναι μετά το θυμήθηκα χαχα 1 λεπτό πριν, Thresh είπε Vodafone εδώ και μερικά χρόνια. Ναι ναι, γράψτε άκυρο 1 λεπτό πριν, BadIronTree είπε Επαρχεία καλά να είναι ο "Άγιος Elon Mask" με τα 60€ https://www.speedtest.net/result/a/8649375678 Δική σου είναι αυτή η σύνδεση;!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadIronTree Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, AngelOfDeath7_GR είπε Δική σου είναι αυτή η σύνδεση;!! Ναι στο ακριτικό Σκαραμαγκά - Χαϊδάρι Έπεσα από 415 https://www.speedtest.net/result/a/8367248359 Όταν είναι full την μέρα έχω 150-250 μόνο 😕 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_Pepper Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, kazantzidis είπε Με κάλυψη 5%... Και αν Περιμένουμε αλλά 5 χρόνια για σοβαρή κάλυψη... Πες τα Χρυσόστομε... (και ειναι αρκετά λιγότερη η κάλυψη κτηρίων ειναι κάτω του 4% αν θυμάμαι καλά και επειδή τα περισσότερα ειναι σε χωριά κτλ αυτά τα κτήρια ειναι μονοκατοικίες όχι πολυκατοικίες οπότε η πληθυσμιακή κάλυψη ειναι ακόμη μικρότερη) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papadgianis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Τι αλλο θα ακουσω 1Gbps ενω ακομα δεν εχουμε καν vdsl και παιδευομαστε με adsl. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AngelOfDeath7_GR Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, BadIronTree είπε Ναι στο ακριτικό Σκαραμαγκά - Χαϊδάρι Έπεσα από 415 https://www.speedtest.net/result/a/8367248359 Όταν είναι full την μέρα έχω 150-250 μόνο 😕 Όταν είναι full, "μόνο" 150-250, τι κρίμα. Μάλιστα...είμαι πραγματικά οριακά στο να ξεκινήσω να μαζεύω το 400αρι για το πιάτο-εξοπλισμό κι να πάω στην Starlink κι αν δε κάνω λάθος πλέον υπάρχει και δυνατότητα ethernet στο ρουτερ της Starlink Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_Pepper Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, BadIronTree είπε Επαρχεία καλά να είναι ο "Άγιος Elon Musk" με τα 60€ Ο μόνος λόγος που δεν έχω πάει στα "άστρα" ειναι ότι δεν μπορώ να βρώ ένα σοβαρό πακέτο VoIP στην ελλάδα όπως αυτά που βγαίνουν στο google για ΗΠΑ. Δεν λέω έχει κάμποσα χωρίς πάγιο σχεδόν αλλά ειναι με χρονοχρέωση.. εγώ θέλω ένα με χαμηλό πάγιο ελληνικό αριθμό και κάποια δωρεάν λετπά αν όχι απεριόριστα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrRush Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 27 λεπτά πριν, AngelOfDeath7_GR είπε Με δουλεύεις έτσι; μιλάς για FTTH που τέτοια ικανότητα έχουν μόνο στην Αττική και Θεσσαλονίκη και πουθενά αλλού στην Ελλάδα τουλάχιστον όχι για το ευρύ κοινό. Τι γκρινιάζουμε; ότι η Ευρώπη έχει 10 χρόνια FTTH κι εμείς παίρνουμε τα σκουπίδια τους μόνο και μόνο με τον φόβο μην φάνε κανένα πρόστιμο καμπάνα από τη ΕΕΤΤ; ακόμα και το VDSL το έφεραν υπό το φόβο προστίμου, αλλιώς ακόμα με τις 24αρες θα ήμασταν. Αυτό με τα καρτελ, γίνεται μόνο στην Ελλάδα και ήμαστε στον πάτο στη λίστα με ταχύτητα. Ναι βέβαια να επενδύσουν σε FTTC, γιατί βλέπεις ο πατέρας μου η ο ξαδερφός μου που μένουν σε χωριά, ΔΕΝ πρόκειται να έχουν τη δυνατότητα FTTH ούτε σε 100 χρόνια. Άρα λοιπόν το FTTH μιλάμε για μια μικρή κάλυψη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη κι αυτό περιορισμένα. Άρα λοιπόν, αν τόσο πολύ θέλουν να "αναβαθμίσουν" την ταχύτητα ας φτιάξουν μερικές καμπίνες της προκοπής και μια χαρά θα είναι ο μέσος καταναλωτής. Εδώ κάνουν έργα για οπτικές ίνες στους δρόμους και αφήνουν πίσω τους ένα ερείπιο αντί για δρόμο. Αλλά είπαμε, η μίζα στην Ελλάδα είναι αθάνατη. Θα έπρεπε να εμφανιστεί ένας αποφασισμένος μεγαλοπάροχος, π.χ. στυλ ΑΤ&Τ να τους αγοράσει τα έργα κι να φτιάξει όπως πρέπει τα καλώδια που είναι ακόμα σάπια από το 1980. Πάτρα από πέρσι πάντως έχω FTTH κέντρο και είναι σταθερότατο κιόλας, δεν είχα ποτέ πρόβλημα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steyr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Εδώ ακόμα δεν έχουν κανει ακόμα της κατάλληλες εργασίες για να περάσει η οπτική απο δρόμους σε διάφορες περιοχές 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Progfusion Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 ...στα περίπου πέντε (5) σπίτια που θα υπάρχει διαθεσιμότητα σε όλη την Ελλάδα. Εμείς είμαστε ακόμα με 7-8Mbps και λέμε και ευχαριστώ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις