Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει κανείς ιδέα ποιος είναι ο λιγότερο κοστοβόρος τρόπος για αποστολή μικρού δέματος (μέγεθος κουτί παπουτσιών). Έχω υπόψιν Ελτά και UPS.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, HappyMerchant είπε

Έχει κανείς ιδέα ποιος είναι ο λιγότερο κοστοβόρος τρόπος για αποστολή μικρού δέματος (μέγεθος κουτί παπουτσιών). Έχω υπόψιν Ελτά και UPS.

Δεν έχουν υπολογιστή να βγάλεις το κοστος σε κάθε ένα;

Δημοσ.

Ξέρεις τι, έχουν αλλά μου φαίνονται τρελές οι διαφορές σε σχέση με ελτά και έλεγα μήπως παίζει κάτι. Δηλαδή ελτά βλέπω κάπου 30 στα άλλα 150 και βάλε.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, HappyMerchant είπε

Ξέρεις τι, έχουν αλλά μου φαίνονται τρελές οι διαφορές σε σχέση με ελτά και έλεγα μήπως παίζει κάτι. Δηλαδή ελτά βλέπω κάπου 30 στα άλλα 150 και βάλε.

Αλλο το ταχυδρομείο και άλλο το κούριερ.

Δημοσ.

Η πιο οικονομική λύση πάντα πιστεύω θα είναι τα ΕΛΤΑ. Εγώ που είχα στείλει πακέτο για Αμερική πριν 5 χρόνια, το κόστος των μεταφορικών ήταν πολύ λογικό, φαντάζομαι ακόμα περισσότερο για Ε.Ε.

Δημοσ.

νομιζω ολες οι courier πλεον εχουν "οικονομικη" επιλογη για οδικη μεταφορα. πχ acs eu economy (αντιστοιχα εχουν και οι αλλες). Αλλα ολοι πλεον χρεωνουν τιμη τιμοκαταλογου + εξτρα ναυλο λογω τιμων καυσιμου. Οποτε παρε 3 τηλεφωνα (τους λες το βαρος του δεματους και τη χωρα προορισμου) σου λενε 3 τιμες, και αποφασιζεις τι σε συμφερει.

Δημοσ.

Η ACS είναι μακράν φτηνότερη. Υπόψιν πως αν το ογκομετρικό βάρος είναι μεγαλύτερο απ'το πραγματικό βάρος, πληρώνεις το ογκομετρικό βάρος.

44.jpg.c140ccd052df98ef38a82f49def77c4d.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...