survivor471 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) συμφορουμιτες καλησπερα λοιπον θα μπω απευθειας στο ψητο εχω θεμα με το paypal ειχα ανοιξει ενα account στο οποιο ειχα δηλωσει για κινητο εναν αριθμο vodafone συμβολαιου που ειχα αλλα καποια στιγμη το εκοψα εχοντας ξεχασει οτι με αυτο το λογαριασμο ειχα συνδεσει το paypal account μου τωρα οποτε παω να κανω log in στο λογαριασμο μου ζηταει επιβεβαιωση μεσω sms η κλησης στο συγκεκριμενο αριθμο τον οποιο πλεον δεν εχω υπαρχει τροπος να δηλωσω το νεο μου νουμερο στο ηδη υπαρχον account η πρεπει να φτιαξω νεο? Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2022 από survivor471
kostasbm Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, survivor471 είπε συμφορουμιτες καλησπερα λοιπον θα μπω απευθειας στο ψητο εχω θεμα με το paypal ειχα ανοιξει ενα account στο οποιο ειχα δηλωσει για κινητο εναν αριθμο vodafone συμβολαιου που ειχα αλλα καποια στιγμη το εκοψα εχοντας ξεχασει οτι με αυτο το λογαριασμο ειχα συνδεσει το paypal account μου τωρα οποτε παω να κανω log in στο λογαριασμο μου ζηταει επιβεβαιωση μεσω sms η κλησης στο συγκεκριμενο αριθμο τον οποιο πλεον δεν εχω υπαρχει τροπος να δηλωσω το νεο μου νουμερο στο ηδη υπαρχον account η πρεπει να φτιαξω νεο? νομιζω οτι μπορεις να μπεις στις ρυθμισεις και να αλλαξεις το τηλεφωνο επικοινωνιας ,αλλα εσυ δεν μπορεις να μπεις αποτι καταλαβα Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2022 από kostasbm
survivor471 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, kostasbm είπε νομιζω οτι μπορεις να μπεις στις ρυθμισεις και να αλλαξεις το τηλεφωνο επικοινωνιας ,αλλα εσυ δεν μπορεις να μπεις αποτι καταλαβα ακριβως ειναι αδυνατον να μπω ειδα στο yt βιντεακια με διαφορες μεθοδους αποφυγης της διαδικασιας αυτης αλλα δυστυχως δεν πετυχε τιποτα απο αυτα
kormos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 27 λεπτά πριν, survivor471 είπε συμφορουμιτες καλησπερα λοιπον θα μπω απευθειας στο ψητο εχω θεμα με το paypal ειχα ανοιξει ενα account στο οποιο ειχα δηλωσει για κινητο εναν αριθμο vodafone συμβολαιου που ειχα αλλα καποια στιγμη το εκοψα εχοντας ξεχασει οτι με αυτο το λογαριασμο ειχα συνδεσει το paypal account μου τωρα οποτε παω να κανω log in στο λογαριασμο μου ζηταει επιβεβαιωση μεσω sms η κλησης στο συγκεκριμενο αριθμο τον οποιο πλεον δεν εχω υπαρχει τροπος να δηλωσω το νεο μου νουμερο στο ηδη υπαρχον account η πρεπει να φτιαξω νεο? Επικοινώνησε με το Support (τηλεφωνικά), ευελπιστώ να βγάλεις άκρη (εγώ αν και 2 φορές σε άλλλη περίπτωση που μίλησα μαζί τους δεν έβγαλα άκρη καθώς η εκπρόσωπος μου έλεγε διαρκώς "τυπικά ότι έχουν μάθει να αναφέρουν". Έχε μόνο υπ όψιν σου σε περίπτωση που κάνεις νεό λογαριασμό δεν θα μπορέσεις να δηλώσεις την ίδια κάρτα, αλλά και αν δηλώσεις ίδια διεύθυνση κατοικίας ίσως φιλτραριστεί και γίνει μπλοκ... (συνέβη γι αυτό το αναφέρω) Όπως δείχνει όμως για να έχεις πολύ καιρό που έχεις αλλάξει τον αριθμό σου και δεν το έκανες και τόσο συχνά χρήση, θα πρότεινα να κάνεις έναν νέο λογαριασμό για να μην χάνεις και το χρόνο σου. 8 λεπτά πριν, kostasbm είπε νομιζω οτι μπορεις να μπεις στις ρυθμισεις και να αλλαξεις το τηλεφωνο επικοινωνιας ,αλλα εσυ δεν μπορεις να μπεις αποτι καταλαβα Αφού δεν μπορεί να κάνει επιβεβαίωση με τον "ανύπαρκτο αριθμό", πως θα κάνει αλλαγές στο προφίλ του?? Μφχ
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δεν σου δίνει εναλλακτική για email?Η vodafone δεν κολλάει πάντως πουθενά στο θέμα σου.
survivor471 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν σου δίνει εναλλακτική για email?Η vodafone δεν κολλάει πάντως πουθενά στο θέμα σου. ναι σορρυ εχεις δικιο σαυτο εναλλακτικη για mail δεν μου δινει οχι 15 λεπτά πριν, kormos είπε Επικοινώνησε με το Support (τηλεφωνικά), ευελπιστώ να βγάλεις άκρη (εγώ αν και 2 φορές σε άλλλη περίπτωση που μίλησα μαζί τους δεν έβγαλα άκρη καθώς η εκπρόσωπος μου έλεγε διαρκώς "τυπικά ότι έχουν μάθει να αναφέρουν". Έχε μόνο υπ όψιν σου σε περίπτωση που κάνεις νεό λογαριασμό δεν θα μπορέσεις να δηλώσεις την ίδια κάρτα, αλλά και αν δηλώσεις ίδια διεύθυνση κατοικίας ίσως φιλτραριστεί και γίνει μπλοκ... (συνέβη γι αυτό το αναφέρω) Όπως δείχνει όμως για να έχεις πολύ καιρό που έχεις αλλάξει τον αριθμό σου και δεν το έκανες και τόσο συχνά χρήση, θα πρότεινα να κάνεις έναν νέο λογαριασμό για να μην χάνεις και το χρόνο σου. Αφού δεν μπορεί να κάνει επιβεβαίωση με τον "ανύπαρκτο αριθμό", πως θα κάνει αλλαγές στο προφίλ του?? Μφχ το σκεφτηκα και γω για νεο account απλα γινεται να χρησιμοποιησω το ιδιο mail η θα με πεταξει παλι στα ιδια?
kormos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, survivor471 είπε ναι σορρυ εχεις δικιο σαυτο εναλλακτικη για mail δεν μου δινει οχι το σκεφτηκα και γω για νεο account απλα γινεται να χρησιμοποιησω το ιδιο mail η θα με πεταξει παλι στα ιδια? Σωστά!!! Θα κάνεις νέο λογαριασμό εμαιλ!
survivor471 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, kormos είπε Σωστά!!! Θα κάνεις νέο λογαριασμό εμαιλ! ωπα μισο δεν σε επιασα συγνωμη εννοεις οτι θα ανοιξω νεο gmail,yahoo κλπ για να κανω εγγραφη αν καταλαβα καλα? Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2022 από survivor471
kormos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, survivor471 είπε ωπα μισο δεν ωπα μισο δεν σε επιασα συγνωμη εννοεις οτι θα ανοιξω νεο gmail,yahoo κλπ για να κανω εγγραφη αν καταλαβα καλα? Σωστά και θέλει προσθήκη νέα κάρτα, όχι την ίδια
kostasbm Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 48 λεπτά πριν, kormos είπε Αφού δεν μπορεί να κάνει επιβεβαίωση με τον "ανύπαρκτο αριθμό", πως θα κάνει αλλαγές στο προφίλ του?? Μφχ αν το είχε κάνει πριν..... εμένα δε μου έχει ζητήσει επιβεβαίωση στην είσοδο όσο θυμάμαι....
survivor471 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, kormos είπε Σωστά και θέλει προσθήκη νέα κάρτα, όχι την ίδια ωραια αυτο θα κανω αλλα πρωτα θα τους κανω ενα τηλεφωνο αυριο οπως ειπες μπας και γλιτωσω το νεο email οσο για την καρτα ευτυχως δεν ειχα συνδεσει καποια γιατι τοτε δεν ειχα ακομα σε ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια φιλε μου
kormos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 17 λεπτά πριν, survivor471 είπε ωραια αυτο θα κανω αλλα πρωτα θα τους κανω ενα τηλεφωνο αυριο οπως ειπες μπας και γλιτωσω το νεο email οσο για την καρτα ευτυχως δεν ειχα συνδεσει καποια γιατι τοτε δεν ειχα ακομα σε ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια φιλε μου Ο αριθμός αν και είναι Ελληνικός μιλάς με εξωτερικό (θέλει αγγλικά), έχε το υπόψιν σου 1
survivor471 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, kormos είπε Ο αριθμός αν και είναι Ελληνικός μιλάς με εξωτερικό (θέλει αγγλικά), έχε το υπόψιν σου Οκ ευχαριστω για την ενημερωση
NikosKallithea Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Πατάς εδώ https://www.paypal.com/gr/smarthelp/article/what-can-i-do-if-i've-changed-my-mobile-number-and-can't-log-in-faq4469 μετά κάτω δεξιά Contact us μετά Password and account access μετα Login problems μετά contact us Στην συνέχεια παίρνεις έναν αριθμό "πρωτοκολου" και καλείς τον αριθμό τηλεφώνου που σου λέει Call PayPal Customer Service πχ 2103002172 Customer Service Hours 8.00 and 4.30 GMT Monday to Friday If you are calling from outside of Greece, use the following telephone number: +302103002172 Please note that charges may apply depending on the terms and coverage with your phone provider. 1
survivor471 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Πατάς εδώ https://www.paypal.com/gr/smarthelp/article/what-can-i-do-if-i've-changed-my-mobile-number-and-can't-log-in-faq4469 μετά κάτω δεξιά Contact us μετά Password and account access μετα Login problems μετά contact us Στην συνέχεια παίρνεις έναν αριθμό "πρωτοκολου" και καλείς τον αριθμό τηλεφώνου που σου λέει Call PayPal Customer Service πχ 2103002172 Customer Service Hours 8.00 and 4.30 GMT Monday to Friday If you are calling from outside of Greece, use the following telephone number: +302103002172 Please note that charges may apply depending on the terms and coverage with your phone provider. ευχαριστω για την καθοδηγηση φιλε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα