Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ep1 είπε

Τ'ωρα έχω ένα τοτ 17. Αλα η σύζυγος έχει α53 οπότε θα δοκιμάσω να βάλω την κάρτα μου στο δικό της να δω αν πιάσει το κόλπο.

Φυσικά. Το oneplus το γύρισα πριν από χρόνο και μου επέστρεψαν όλο το χρηματικό ποσό.

Δεν δούλευε καλά το τηλ? Μετά από ποσό καιρό το έστειλες πίσω?

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το χτύπησα στα 416 € τελική τιμή τελευταία στιγμή πριν 3 μέρες. Ήδη το έχουν στείλει με UPS. Σήμερα που το κοίταξα το έχουν πάει στα 604! Είναι από τις καλύτερες ευκαιρίες που έχω πετύχει! 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, anax111 είπε

Το χτύπησα στα 416 € τελική τιμή τελευταία στιγμή πριν 3 μέρες. Ήδη το έχουν στείλει με UPS. Σήμερα που το κοίταξα το έχουν πάει στα 604! Είναι από τις καλύτερες ευκαιρίες που έχω πετύχει! 

Είναι καλό τηλ τρομερή τιμή στο Σκρουτζ έχει 1050 ευρώ!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το παρέλαβα. Το πακέτο περιλαμβάνει φορτιστή με καλώδιο και επιπλέον καλώδιο usb-C to HDMI! Επίσης εξωτερική θήκη σιλικόνης. Δεν περιλαμβάνονται ακουστικά. Πιάνει καμπάνα 4G vodafone και 4g Cosmote, δεν έχω κοντά μου 5g για να το δοκιμάσω. H κύρια κάμερα των 108mp είναι εξαιρετική όσο δουλεύεις μόνο το χ5 οπτικό ζουμ και ο ψηφιακός σταθεροποιητής κάνει την δουλειά του μια χαρά. Οι άλλες κάμερες είναι μέτριες, αντίστοιχες ενός φθηνού Xiaomi, ο σταθεροποιητής δουλεύει πάλι αλλά το αποτέλεσμα είναι μέτριο. Η οθόνη είναι εξαιρετική και η συσκευή πάει σφαίρα σε browsing και παιχνίδια. Για αυτό που έγραψε κάποιος για τις ενημερώσεις, το κινητό από πέρυσι πήρε 2 πολύ μεγάλες ενημερώσεις, η μία του Android 12, και αρκετές μικρές ασφάλειας. Αυτή την στιγμή το επίπεδο ασφάλειας της συσκευής είναι 1-7.2022. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Motorola η συσκευή θα παίρνει διμηνιαίες ενημερώσεις ασφάλειας για 2 χρόνια, δηλαδή μέχρι τον Ιούλιο του 2023, ενώ παίζεται εάν θα συνεχίσει να παίρνει για ακόμα ένα χρόνο μετά τις πιέσεις που δέχθηκε η εταιρία από Ε.Ε. και Google. Για τα 416 ευρώ που έδωσα μαζί με τα ταχυδρομικά πιστεύω ότι είναι μια από τις ποιο συμφέρουσες αγορές ηλεκτρονικών που έχω κάνει ποτέ μου!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...