Rattlehead Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, akaloith είπε ε αυτο λεμε 3 εταιριες υποστηριζονται.... απο γειτονικο forum περι poco: Εμένα πάντως με το Poco f2 Pro παρόλο που δεν είναι "πιστοποιημένο" COSMOTE και δεν είχα κάνει ενεργοποίηση μου δείχνει 5G. Τί να πω δεν ξέρω. Είτε στα ενεργοποιουσε το σύστημα απευθείας είτε έπρεπε εσύ να το κάνεις με πιστοποιημενο κινητό. Για το poco F3 όταν το πήρα, έπρεπε πρώτα να το ενεργοποιήσω από το p20 Pro που είχα και μετά όταν έβαλα την κάρτα στο poco, όλα οκ. Σε samsung εγινενε ενεργοποίησή χωρίς καμία ενεργεια
akaloith Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 παντα μιλαω για τηλεφωνα ΟΧΙ samsung xiaomi apple για ολα τ αλλα
Billator Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, akaloith είπε αλλο poco = xiaomi και αλλο pixel, motorola, oneplus κτλ ειπαμε xiaomi samsung apple ολα οκ με τις αλλες τι γινεται.... Σε κινητά από Ulefone, Elephone, Doogee , Homtom έχει κανονικά Volte και 5G που δεν υπάρχουν σε οποιαδήποτε λίστα. Οπότε είναι κάτι που συμβαίνει συγκεκριμένα στα Pixel.
akaloith Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) για κοσμοτε μιλας ή για βονταφον; η κοσμοτε μπορει να λειτουργει ετσι η βονταφον οχι εκτος αν εχει φαει καποιο σκαλωμα αποκλειστικα με τα πιξελ.... η vodafone εχει αυτα και γ αλλα καλη τυχη.... Huawei P40 5G Huawei P40 Pro 5G iPhone 12 5G iPhone 12 mini 5G iPhone 12 Pro iPhone 12 Pro Max iPhone 13 iPhone 13 mini iPhone 13 Pro iPhone 13 Pro Max Realme 9 5G Samsung Galaxy A22 5G Samsung Galaxy A33 Samsung Galaxy A52s Samsung Galaxy A53 Samsung Galaxy s22 Samsung Galaxy s22 Samsung Galaxy s22+ Samsung Galaxy Z Flip3 Samsung Galaxy Z Fold3 Samsung GLX A32 5G Samsung GLX A42 5G Samsung GLX A52 5G Samsung GLX S20 FE 5G Samsung GLX S20 Ultra 5G Samsung GLX S21 Samsung GLX S21 FE 5G Samsung GLX S21 Ultra Samsung GLX S21+ Samsung GLX Z Fold 2 5G Samsung Note S20 Ultra 5G TCL 20 R 5G Ultra iPhone SE 2022 Xiaomi 11T Xiaomi 11T Pro Xiaomi 12 Xiaomi 12 Pro Xiaomi 12X Xiaomi Mi 10 5G Xiaomi Mi 10 Lite 5G Xiaomi Mi 10 Pro 5G Xiaomi Mi 10T 5G Xiaomi Mi 10T Lite 5G Xiaomi Mi 10T Pro 5G Xiaomi Mi 11 Xiaomi Mi 11 Lite 5G Xiaomi Mi 11 Ultra Xiaomi Mi 11i RealMe 8 5G Xiaomi Poco X5 Pro Xiaomi Redmi Note 10 5G Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ Xiaomi Redmi Note 9T 5G Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2022 από akaloith
Rattlehead Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, akaloith είπε παντα μιλαω για τηλεφωνα ΟΧΙ samsung xiaomi apple για ολα τ αλλα Δεν μιλάω για αυτές τις μαρκες, εγραψα"έπρεπε πρώτα να το ενεργοποιήσω από το p20 Pro" άρα μιλάμε για Huawei και cosmote. Η γυναίκα wind, το ίδιο. Vodafone δεν έχει καν σήμα ίντερνετ, μην σκας! 😂 Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2022 από Rattlehead
akaloith Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) εγω μιλαω για βονταφον και θα χαρω να μαθω αν ισχυει το κολπο με τη σιμ.... και σε αυτη το πιξελ ΔΕ δουλεψε ετσι παντως... Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2022 από akaloith
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, akaloith είπε εγω μιλαω για βονταφον και θα χαρω να μαθω αν ισχυει το κολπο με τη σιμ.... και σε αυτη το πιξελ ΔΕ δουλεψε ετσι παντως... Σε κανένα ελληνικό δίκτυο δεν δουλευει το 5g κλπ στα pixel 6 .
akaloith Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) το θεμα ειναι το motorola διαβασα στο skroutz οτι vodafone 5g γιοκ απο skroutz: Οπότε προσοχή για όποιον θέλει να το αγοράσει με γνώμονα το 5G και έχει vodafone. Η τοποθέτηση της vodafone για το θέμα είναι πως έχουν ενημερώσει τη motorola για το θεμα και περιμενουν βγαλει firmware update η moto για να πιασει τη συχνοτητα 5g της vf. μπουρδες δηλαδη.... τι κανει στις αλλες εταιρειες με κολπο ή χωρις δεν το ξερω και ωραια το pixel δεν ερχεται ελλαδα.... ολα τ αλλα;;;;; πρεπει να σταματησει αυτη η απατη να σε αναγκαζουν σε συγκεκριμενες εταιρειες (μολις 3) για να παιξει το 5g σου αλλιως καλη τυχη... η ιδια συσκευη στη vodafone UK πλασαρεται ως 5g κανονικα! Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2022 από akaloith
gpapadakis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αν βαλεις τη sim σε αλλο 5g κινητο, και ενεργοποιησεις το 5G, δε θα δουλευει μετα το 5G στο motorola? Spoiler μου ρχεται ο στιχος απο το γνωστο τραγουδι "και εχεις και τη φατσα της φωτο στο μοτορολα" Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2022 από gpapadakis
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Οντως δεν δουλευει το 5G ή είμαστε σαν το ανέκδοτο " εσύ και ο γρύλος σου|;
imvrios Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, akaloith είπε παντα μιλαω για τηλεφωνα ΟΧΙ samsung xiaomi apple για ολα τ αλλα Τι κόλλημα είναι αυτό με τη Vodafone και το 5G; Η λίστα που παρέθεσες δεν είναι πλήρης. Είμαι πελάτης Vodafone, έχω Sony Xperia 5 II, δεν υπάρχει πουθενά στη λίστα σου αλλά έχω κανονικά 5G σχεδόν από την αρχή διάθεσης από τη Vodafone.
Billator Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Οντως δεν δουλευει το 5G ή είμαστε σαν το ανέκδοτο " εσύ και ο γρύλος σου|; Το δεύτερο. For sure. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Η τιμή έπεσε λίγο ; 43% €399.00 Recommended price: €699.00 Το έχω βάλει αποστολή Ελλάδα. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2022 από Ukforthemoment
Fulgore Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, akaloith είπε Οπότε προσοχή για όποιον θέλει να το αγοράσει με γνώμονα το 5G και έχει vodafone. Αν ειναι το μοναδικό που δεν δουλεύει,τοτε μικρό εως καθολου κακό θα έλεγα, γιατι το 5G και κακή κάλυψη εχει μεχρι και σήμερα,και τραβάει και πολύ παραπάνω δεδομένα απο το 4G και τρώει και παραπάνω μπαταρία. Δώρο άδωρο με λίγα λόγια. Το θέμα είναι να μην υπάρχουν και τίποτα άλλες ελλειψεις όπως πχ στα Pixel που πέραν του 5G, δεν υποστηρίζονται και Volte/VoWifi πχ.
anax111 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Φοβερή προσφορά! Μάλλον θα το χτυπήσω για φίλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα