Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα ξαδερφο ο οποιος παρουσιασε προβλημα υγειας αρκετα σοβαρο δυστυχως, οι γονεις του το ψαξανε και παιρνει τωρα ενα επιδομα προνοιας

το προβλημα ειναι οτι τα λεφτα ειναι πολυ λιγα,
υπαρχει καμια  μαυρη δουλεια να κοιταξουμε ουτως ωστε να μην χασει αυτο το επιδομα γιατι ειναι σιγουρο εισοδημα και ειναι δυσκολα χρονια

Δημοσ.

για ποια αναπηρία μιλάμε. Πχ αν μπορεί να σκέφτετε και να κουνά τα χέρια του - χειρίζετε Η/Υ ίσως να μπορεί να κάνει εργασίες όπως:

1. Ανάπτυξη λογισμικού
  2. Γραφιστική
  3. video editing
Δημοσ.
1 hour ago, PC_MAGAS said:

για ποια αναπηρία μιλάμε. Πχ αν μπορεί να σκέφτετε και να κουνά τα χέρια του - χειρίζετε Η/Υ ίσως να μπορεί να κάνει εργασίες όπως:

1. Ανάπτυξη λογισμικού
  2. Γραφιστική
  3. video editing

εχει θεματα κινητικα αλλα μπορει να δουλευει τα χερια του, το θεμα ειναι οτι δεν θελουν να χασει το επιδομα γιατι ειναι ενα ποσο που αν και μικρο βοηθαει

θα ηθελε απο οσο μου ειπε κατι απλο να απασχολειται και να βγαζει και λιγα λεφτα

απλα εχω ακουσει τελευταια χρονια ειναι αυστηροι με το θεμα της ασφαλισης και βαρανε προστιμα οποτε πιστευα οτι δε θα παιρνουν ευκολα μαυρα

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Runner25 είπε

εχει θεματα κινητικα αλλα μπορει να δουλευει τα χερια του, το θεμα ειναι οτι δεν θελουν να χασει το επιδομα γιατι ειναι ενα ποσο που αν και μικρο βοηθαει

θα ηθελε απο οσο μου ειπε κατι απλο να απασχολειται και να βγαζει και λιγα λεφτα

απλα εχω ακουσει τελευταια χρονια ειναι αυστηροι με το θεμα της ασφαλισης και βαρανε προστιμα οποτε πιστευα οτι δε θα παιρνουν ευκολα μαυρα

εχω κινητική αναπηρία αλλα δεν εχω κανει αίτηση για επίδομα. Είναι ελάχιστα χρήματα, αν παιρνει το προνοιακό 313  το μηνα, δε φτάνουν. Ας ψαξει κάποια κανονική δουλειά με ενσημα κι όταν βρει απλά κόβει το επίδομα. μόνο σε ορισμένα από τα κοινωφελή των δήμων μπορει να δουλέψει ΑμεΑ χωρις διακοπή επιδόματος

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, velociraptoras είπε

εχω κινητική αναπηρία αλλα δεν εχω κανει αίτηση για επίδομα. Είναι ελάχιστα χρήματα, αν παιρνει το προνοιακό 313  το μηνα, δε φτάνουν.

Εαν είναι αυτός ο λόγος που δεν έχεις κάνει αίτηση για επίδομα τότε ίσως να το ξανα σκεφτείς.
Το να παίρνεις καθόλου χρήματα νομίζω πως είναι χειρότερο απο το να παίρνεις ελάχιστα.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, _filippos_ είπε

Εαν είναι αυτός ο λόγος που δεν έχεις κάνει αίτηση για επίδομα τότε ίσως να το ξανα σκεφτείς.
Το να παίρνεις καθόλου χρήματα νομίζω πως είναι χειρότερο απο το να παίρνεις ελάχιστα.

Μπορεί να εργάζεται οπότε δεν βασίζεται στα ελάχιστα που δίνει το επίδομα.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, _filippos_ είπε

από το καθόλου ναι, ειναι καλύτερα. αν ομως βρει μια δουλεια και πιανει ενα 700ρι το μηνα ειναι τα διπλά κ κατι παραπάνω, δε χρειαζεται δηλαδη τα μαυρα. επίσης τωρα λιγοι εργοδοτες προσλαμβάνουν εντελως μαυρα, οι πιο πολλοι παιρνουν ημιαπασχόληση και δινουν τα υπόλοια στο χέρι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...