mastoras007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα. Έχω Xiaomi redmi 9 και επειδή είμαι έτοιμος να το πετάξω είπα να ρωτήσω μπας και έχει κανείς λύση στο πρόβλημα μου μιας και δεν είμαι και πολύ απαιτητικός και δεν έχω δω όρεξη να αλλάξω κινητό. Όταν κάνω βιντεοκλήση είτε με messenger είτε με Viber ακούω ήχους που έρχονται από τον δικό μου χώρο αλλά δεν ακούω τίποτα από την ομιλία του συνομιλητή. Μόνο βαβούρα η πολλές φορές τίποτα απλά κόβει τον ήχο. Πχ δουλεύει ένα λεοφορειο και είμαι δίπλα στην βιντεοκλήση θα ακούω από τα ηχεία μου τον ήχο του λεοφορειου και το άτομο που μιλάω δεν ακούω τίποτα απολύτως... Γενικά κάνω πολλές βιντεοκλήσεις με τη γυναίκα μου λίγο δουλειάς και δεν μπορώ να συνενοηθω Το πρόβλημα κάπως λύνεται με hands free αλλά δεν μπορώ να τα έχω μόνιμα μαζί μου. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει λύση? Τι φταίει?
rogu4ever Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Κλασικη περιπτωση βλαβης 😅Το ιδιο κανει και το Xiaomi της αδερφης της κοπελας μου (δεν ξερω ποιο μοντελο ακριβως) το οποιο ειναι αγορασμενο και χρησιμοποιειται στην Πολωνια το ιδιο εκανε και ενα Xiaomi της κοπελας μου (αγορασμενο, χρησιμοποιειται στην Αθηνα). Η κοπελα μου δεν αντεξε το πεταξε και πηρε αλλο παντως η αδερφη της το κραταει ακομα και οποτε μιλανε ακουμε και εμεις κατι παραξενους ηχους που βγαζει
mastoras007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, rogu4ever είπε Κλασικη περιπτωση βλαβης 😅Το ιδιο κανει και το Xiaomi της αδερφης της κοπελας μου (δεν ξερω ποιο μοντελο ακριβως) το οποιο ειναι αγορασμενο και χρησιμοποιειται στην Πολωνια το ιδιο εκανε και ενα Xiaomi της κοπελας μου (αγορασμενο, χρησιμοποιειται στην Αθηνα). Η κοπελα μου δεν αντεξε το πεταξε και πηρε αλλο παντως η αδερφη της το κραταει ακομα και οποτε μιλανε ακουμε και εμεις κατι παραξενους ηχους που βγαζει Η γυναίκα μου Πάντος δεν έχει πρόβλημα και γενικά μιλάει πολύ βιντεοκλήση με γονείς φίλους κτλ. Μόνο με μένα έχει πρόβλημα!!! Βέβαια να πω ότι το κινητό μου γενικά κολλάει και έχει θεματακια αλλά δεν με πειράζει.. Το θέμα είναι ότι θέλω να πάω σε χιαομυ πάλι και μην έχω τραβαλα ξανά...
Nik1239 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, mastoras007 είπε Βέβαια να πω ότι το κινητό μου γενικά κολλάει και έχει θεματακια αλλά δεν με πειράζει.. Το θέμα είναι ότι θέλω να πάω σε χιαομυ πάλι και μην έχω τραβαλα ξανά... Να το κοιτάξεις αυτό
mastoras007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Nik1239 είπε Να το κοιτάξεις αυτό Έχουνε Xiaomi όλοι οι φίλοι και οικογένεια μόνο εγώ έχω πρόβλημα. Βέβαια έχω την ποιο παλιά και φτηνή συσκευή
Nik1239 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, mastoras007 είπε Έχουνε Xiaomi όλοι οι φίλοι και οικογένεια μόνο εγώ έχω πρόβλημα. Βέβαια έχω την ποιο παλιά και φτηνή συσκευή Φίλος με 9 pro έχει αρχίσει τελευταία και έχει θέματα , μήπως έχεις γεμίσει τον αποθηκευτικό;
mastoras007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 58 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Φίλος με 9 pro έχει αρχίσει τελευταία και έχει θέματα , μήπως έχεις γεμίσει τον αποθηκευτικό; Ναι η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο πίτα ο χώρος.. πέρα από αυτό το βασικό μου πρόβλημα είναι στης βιντεοκλήσεις... Όταν έχω εγώ στο χώρο μου λίγο φασαρία είναι λες και διαβάζει "φασαρία" και μπλοκάρει τον ήχο από τον συνομιλητή μου ένα πραμα βλέπω απλά να ανοιγοκλείνει το στόμα και δεν ακούω τίποτα Αν κάνω βιντεοκλήση σε χώρο χωρίς καθόλου φασαρία δεν έχω πρόβλημα
Nik1239 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, mastoras007 είπε Ναι η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο πίτα ο χώρος.. πέρα από αυτό το βασικό μου πρόβλημα είναι στης βιντεοκλήσεις... Όταν έχω εγώ στο χώρο μου λίγο φασαρία είναι λες και διαβάζει "φασαρία" και μπλοκάρει τον ήχο από τον συνομιλητή μου ένα πραμα βλέπω απλά να ανοιγοκλείνει το στόμα και δεν ακούω τίποτα Αν κάνω βιντεοκλήση σε χώρο χωρίς καθόλου φασαρία δεν έχω πρόβλημα Στο κάνει με όλους τους συνομιλητές ή με έναν συγκεκριμένο; Αν είναι με όλους τοτε ή έχει θέμα το κινητό ή η εφαρμογή δοκίμασε με κάποια άλλη
mastoras007 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, Nik1239 είπε Στο κάνει με όλους τους συνομιλητές ή με έναν συγκεκριμένο; Αν είναι με όλους τοτε ή έχει θέμα το κινητό ή η εφαρμογή δοκίμασε με κάποια άλλη Το κάνει με όλους και messenger και Viber. Ξέρω ότι φταίει το κινητό έλεγα μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση η εφαρμογή που να λύνει το πρόβλημα και αποφύγω την αντικατάσταση Όσο έψαξα δεν βρήκα κάτι
Moderators Inuyasha Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, mastoras007 είπε Το κάνει με όλους και messenger και Viber. Ξέρω ότι φταίει το κινητό έλεγα μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση η εφαρμογή που να λύνει το πρόβλημα και αποφύγω την αντικατάσταση Όσο έψαξα δεν βρήκα κάτι Τότε κάποιο από τα μικρόφωνα που είναι για noice Cancelling υπολειτουργει και δουλεύει σαν μικρόφωνο, μπορείς να δοκιμάσεις αρχικά μια επαναφορά ρυθμίσεων και αν δεν φτιάξει τότε θα χρειαστεί είτε επισκευή ή αλλαγή, αυτό θα το δεις ανάλογα με το κόστος που θα σου πούνε για επισκευή, αν αυτό είναι δυνατό πάντα
mastoras007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα Έτσι για την ιστορία να ενημερώσω ότι πήρα ακουστικά αυτά τα puds τα ασύρματα 24€ και δεν έχω πλέον το ίδιο θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα