insomniMAN Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 ξερετε αν γινετε επισκευη κόλληση στη οθονη? πρεπει να μην κανει καλη επαφη στο σημειο που εχω στη φωτο και η μιση οθονη κανει παρασιτα καποιες στιγμες. Μολις κουναω αυτο το σημει σταματαει
insomniMAN Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, tempes είπε ισως σε συμφερει να αλλαξεις οθονη αν με συνέφερε δε θα κοιταγα να κολλησω οτι ξεκόλλησε Η οθονη εχει 90, δεν νομιζω να εχει τοσο η κόλληση ΑΝ κολλαει
greekfragma Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 μπορεί να φταίει το καλώδιο και όχι το σημείο σύνδεσης. κάνε μια επίσκεψη σε κατάστημα με service laptops για να σου δώσει μια εκτίμηση.
insomniMAN Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, greekfragma είπε μπορεί να φταίει το καλώδιο και όχι το σημείο σύνδεσης. κάνε μια επίσκεψη σε κατάστημα με service laptops για να σου δώσει μια εκτίμηση. οταν κουναω το καλώδιο δεν γινεται κατι. Μονο οταν ακουμπαω εκει οποτε η εχει φυγει κόλληση στην ταινία η εχει χαλασει καπου στη πλακετα
greekfragma Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 εάν το σημείο που δείχνεις στη φωτογραφία είναι πακέτο με το inverter της οθόνης θα σου έρθει φθηνότερα να αγοράσεις ένα καινούριο inverter.
insomniMAN Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, greekfragma είπε εάν το σημείο που δείχνεις στη φωτογραφία είναι πακέτο με το inverter της οθόνης θα σου έρθει φθηνότερα να αγοράσεις ένα καινούριο inverter. το inverter ειναι κολλημένο στην οθονη. Υπαρχουν σκετα ινβερτερ αλλα παλι θα πρεπει να κολληθεί στην οθονη Γιατι θα θα ειναι φθηνοτερο να αγορασω νεο ινβερτερ και να το κολλησω στην οθονη απ το να κολλησω αυτο που ηδη υπαρχει ?
greekfragma Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 γιατί ένα ινβέρτερ καινούριο μπορεί να κοστίζει 20-25ευρώ. Η κόλληση κάτω από 15-20 δε θα πάει με τίποτα και προφανώς η αξιοπιστία της δε συγκρίνεται με ένα νέο ανταλλακτικό.
insomniMAN Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, greekfragma είπε γιατί ένα ινβέρτερ καινούριο μπορεί να κοστίζει 20-25ευρώ. Η κόλληση κάτω από 15-20 δε θα πάει με τίποτα και προφανώς η αξιοπιστία της δε συγκρίνεται με ένα νέο ανταλλακτικό. μαλιστα ...δλδ μου λες να παρω νεο ινβερτερ ενω το δικο μου ειναι οκ ? κατι δεν καταλαβα μαλλον... και αλλο ινβερτερ να παρω παλι θα πρεπει να γινει κολληση πανω στη οθονη οποτε 20-25ευρώ. + 15-20 Γιατι να μην κολησω το δικο μου ΑΝ κολλαει? Δεν ξερω αν εχει χαλασει εκει που ενωνει με το ινβερτερ η εκει που ενωνει με την οθονη
greekfragma Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Λυπάμαι δε μπορώ να σε βοηθήσω εφόσον καταλήγεις σε δικά σου συμπεράσματα. Πήγαινε σε ένα τεχνικό να το δει από κοντά.
tempes Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, greekfragma είπε Λυπάμαι δε μπορώ να σε βοηθήσω εφόσον καταλήγεις σε δικά σου συμπεράσματα. Πήγαινε σε ένα τεχνικό να το δει από κοντά. Συμφωνώ , με αυτό το υφος , δεν δέχεσαι βοήθεια. Μια Κολληση θα χρεωθει σαν επισκευη . Πιστευεις οτι θα τη βγαλεις με 20€
insomniMAN Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 δε ξερω που βλεπετε το υφος κτλ απλα μου λεει ο ενας να παρω οθονη 90€ ο αλλος να παρω ινβερτερ που πρεπει να κολληθεί με κοληση στη οθονη οπως αυτο που ηδη εχει επανω Δεν καταλαβαινω γιατι αφου θα γινει κοληση να μην κολησω αυτο που ηδη εχω και δουλευει και πρεπει να αγορασω αλλο που παλι θα κολησω γιατι δεν γινεται αλλιως ειναι κολημενα στη οθονη .... !!!! Αυτα που λετε ειναι παραλογα απλα
Giorgos85thess Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Γραψε λιγο το μοντελο του λαπτοπ αν θελεις
insomniMAN Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, Giorgos85thess είπε Γραψε λιγο το μοντελο του λαπτοπ αν θελεις Dell 3567 Aν θες καποια πληροφορια πες μου γιατι εχω ψαξει πχ οθονες, ινβερτερ, καλωδιοταινιες (αν και ειναι απ την αλλη μερια της οθονης και δεν ειναι αυτο στη φωτο ) κτλ
tempes Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Η οθόνη είναι led όχι lcd, αν ήταν lcd θα είχε εξωτερικό inverter θα το αλλαζες όπως σου είπε ο φίλος πιο πάνω με 20€.Αυτή η οθόνη που έχεις έχει ενσωματωμένο το inverter. Ακόμα και να το κάνει κάποιος τεχνικός, που δεν είναι φίλος-γνωστός για καλύτερη τιμή, πόσο πιστεύεις ότι θα σε χρεώσει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα