Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξερετε αν γινετε επισκευη κόλληση στη οθονη? πρεπει να μην κανει καλη επαφη στο σημειο που εχω στη φωτο και η μιση οθονη κανει παρασιτα καποιες στιγμες. Μολις κουναω αυτο το σημει σταματαει

20220905_144129.jpg.f46fdb04690d1bcfc2041a19b9a25a06.jpg

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tempes είπε

ισως σε συμφερει να αλλαξεις οθονη

αν με συνέφερε δε θα κοιταγα να κολλησω οτι ξεκόλλησε
Η οθονη εχει 90, δεν νομιζω να εχει τοσο η κόλληση ΑΝ κολλαει

Δημοσ.

μπορεί να φταίει το καλώδιο και όχι το σημείο σύνδεσης. κάνε μια επίσκεψη σε κατάστημα με service laptops για να σου δώσει μια εκτίμηση.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, greekfragma είπε

μπορεί να φταίει το καλώδιο και όχι το σημείο σύνδεσης. κάνε μια επίσκεψη σε κατάστημα με service laptops για να σου δώσει μια εκτίμηση.

οταν κουναω το καλώδιο δεν γινεται κατι. Μονο οταν ακουμπαω εκει οποτε η εχει φυγει κόλληση στην ταινία η εχει χαλασει καπου στη πλακετα

Δημοσ.

εάν το σημείο που δείχνεις στη φωτογραφία είναι πακέτο με το inverter της οθόνης θα σου έρθει φθηνότερα να αγοράσεις ένα καινούριο inverter.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, greekfragma είπε

εάν το σημείο που δείχνεις στη φωτογραφία είναι πακέτο με το inverter της οθόνης θα σου έρθει φθηνότερα να αγοράσεις ένα καινούριο inverter.

το inverter ειναι κολλημένο στην οθονη. Υπαρχουν σκετα ινβερτερ αλλα παλι θα πρεπει να κολληθεί στην οθονη
Γιατι θα θα ειναι φθηνοτερο να αγορασω νεο ινβερτερ και να το κολλησω στην οθονη απ το να κολλησω αυτο που ηδη υπαρχει ?

Δημοσ.

γιατί ένα ινβέρτερ καινούριο μπορεί να κοστίζει 20-25ευρώ. Η κόλληση κάτω από 15-20 δε θα πάει με τίποτα και προφανώς η αξιοπιστία της δε συγκρίνεται με ένα νέο ανταλλακτικό.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, greekfragma είπε

γιατί ένα ινβέρτερ καινούριο μπορεί να κοστίζει 20-25ευρώ. Η κόλληση κάτω από 15-20 δε θα πάει με τίποτα και προφανώς η αξιοπιστία της δε συγκρίνεται με ένα νέο ανταλλακτικό.

μαλιστα ...δλδ μου λες να παρω νεο ινβερτερ ενω το δικο μου ειναι οκ ? κατι δεν καταλαβα μαλλον...
και αλλο ινβερτερ να παρω παλι θα πρεπει να γινει κολληση πανω στη οθονη οποτε 20-25ευρώ. + 15-20 Γιατι να μην κολησω το δικο μου ΑΝ κολλαει?
Δεν ξερω αν εχει χαλασει εκει που ενωνει με το ινβερτερ η εκει που ενωνει με την οθονη

Δημοσ.

Λυπάμαι δε μπορώ να σε βοηθήσω εφόσον καταλήγεις σε δικά σου συμπεράσματα. Πήγαινε σε ένα τεχνικό να το δει από κοντά. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, greekfragma είπε

Λυπάμαι δε μπορώ να σε βοηθήσω εφόσον καταλήγεις σε δικά σου συμπεράσματα. Πήγαινε σε ένα τεχνικό να το δει από κοντά. 

Συμφωνώ , με αυτό το υφος , δεν δέχεσαι βοήθεια.

Μια Κολληση θα χρεωθει σαν επισκευη . Πιστευεις οτι θα τη βγαλεις με 20€

Δημοσ.

δε ξερω που βλεπετε το υφος κτλ απλα μου λεει ο ενας να παρω οθονη 90€
ο αλλος να παρω ινβερτερ που πρεπει να κολληθεί με κοληση στη οθονη οπως αυτο που ηδη  εχει επανω
Δεν καταλαβαινω γιατι αφου θα γινει κοληση να μην κολησω αυτο που ηδη εχω και δουλευει και πρεπει να αγορασω αλλο που παλι θα κολησω γιατι δεν γινεται αλλιως ειναι κολημενα στη οθονη .... !!!!
Αυτα που λετε ειναι παραλογα απλα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Giorgos85thess είπε

Γραψε λιγο το μοντελο του λαπτοπ αν θελεις

Dell 3567
Aν θες καποια πληροφορια πες μου γιατι εχω ψαξει πχ οθονες, ινβερτερ, καλωδιοταινιες (αν και ειναι απ την αλλη μερια της οθονης και δεν ειναι αυτο στη φωτο ) κτλ

Δημοσ.

Η οθόνη είναι led όχι lcd, αν ήταν lcd θα είχε εξωτερικό inverter θα το αλλαζες όπως σου είπε ο φίλος πιο πάνω με 20€.Αυτή η οθόνη που έχεις έχει ενσωματωμένο το inverter. Ακόμα και να το κάνει κάποιος τεχνικός, που δεν είναι φίλος-γνωστός για καλύτερη τιμή, πόσο πιστεύεις ότι θα σε χρεώσει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...