Driver03 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους, πριν από λίγες μέρες η ιδιοκτήτρια με έβγαλε από το σπίτι λόγω ιδιοκατοικησης. Διάβασα ότι δεν ισχύει πια αυτός ο λόγος αλλά τέλος πάντων. Το θέμα μου είναι το εξής. 1 συμβόλαιο δεν υπήρχε ποτέ και τα λεφτά τα έπαιρνε στο χέρι. 2 οι λογαριασμοί είναι στο όνομα της οπότε δεν φαίνομαι πουθενά. Αυτό που με κολλάει είναι ότι στον παροχο ρεύματος μου είχε κάνει εξουσιοδότηση για να μπορώ να επικοινωνήσω με τον παροχο, πήρα τηλέφωνο και μου είπανε ότι για να ακυρωθει η εξουσιοδότηση πρέπει η ίδια να δώσει εντολή. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα υπόλοιπο να πληρωθεί αλλά επειδή έληξε πολύ επεισοδιακά όλο αυτό δεν θέλω να τον πληρώσω έτσι για το γαμωτο. Μπορεί να με κυνηγήσει νομικά αν θέλει;
Bitbit Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Χωρίς να είμαι ειδικός, όχι. Διότι πολύ απλά αν τραβήξει το θέμα κι εσύ αποδείξεις ότι έμενες εκεί, μάλλον θα χαρεί η εφορία. Οπότε δε θα το τολμήσει γιατί θα πληρώσει πολλαπλάσια. Για τι πόσο μιλάμε;
greekfragma Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Συμβόλαιο όχι Λεφτά μαύρα στο χέρι Λογαριασμοί όνομα ιδιοκτήτη driver που πήρε νύχτα το δίπλωμα;
Driver03 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δεν έχει εκδοθεί ακόμα ο λογαριασμός αλλά υπολογίζω κανένα 300 αρι 400 αρι με τις τιμές που έχει το ρεύμα 5 λεπτά πριν, greekfragma είπε Συμβόλαιο όχι Λεφτά μαύρα στο χέρι Λογαριασμοί όνομα ιδιοκτήτη driver που πήρε νύχτα το δίπλωμα; Γιατί φίλε εγώ που είμαι χαμένος;;; εκτός το ότι αναγκάστηκα να μετακομίσω που αυτό και συμβόλαιο να είχα αντε να το καθηστερουσα σε τι άλλο είμαι χαμένος;
Joshua21 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 20 λεπτά πριν, Driver03 είπε Καλησπέρα σε όλους, πριν από λίγες μέρες η ιδιοκτήτρια με έβγαλε από το σπίτι λόγω ιδιοκατοικησης. Διάβασα ότι δεν ισχύει πια αυτός ο λόγος αλλά τέλος πάντων. Το θέμα μου είναι το εξής. 1 συμβόλαιο δεν υπήρχε ποτέ και τα λεφτά τα έπαιρνε στο χέρι. 2 οι λογαριασμοί είναι στο όνομα της οπότε δεν φαίνομαι πουθενά. Αυτό που με κολλάει είναι ότι στον παροχο ρεύματος μου είχε κάνει εξουσιοδότηση για να μπορώ να επικοινωνήσω με τον παροχο, πήρα τηλέφωνο και μου είπανε ότι για να ακυρωθει η εξουσιοδότηση πρέπει η ίδια να δώσει εντολή. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα υπόλοιπο να πληρωθεί αλλά επειδή έληξε πολύ επεισοδιακά όλο αυτό δεν θέλω να τον πληρώσω έτσι για το γαμωτο. Μπορεί να με κυνηγήσει νομικά αν θέλει; Καλώς τον πιστολέρο!
NikosKallithea Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Εγώ δεν καταλαβα πως εγινε έξωση λόγω ιδιοκατοίκησης χωρίς να υπάρχει συμβόλαιο Τα έχουμε χαμένα εδω στην Ελλάδα, νομίζω 1
Driver03 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Απλά μου ζήτησε ευγενικά αν μπορώ να φύγω γιατί αρραβωνιαστηκε ο γιος της και το ήθελε για να μείνουν μέσα. Οκ λέω μάζεψα οικογένεια και έφυγα. Αλλά μου το γύρισε στο καλαματιανό μετά ότι της έκανα ζημιές και ένα σωρό μαλακι@ς και λέω έτσι είσαι γι αυτό ρωτάω αν μπορώ να την πιστολιασω μόνο και μόνο γιατί το έκανα σπίτι και είχε να λέει κιόλας
konc Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Πάει για κλείδωμα σίγουρα, αλλά με 2 λόγια δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα γιατί τυπικά δεν ήσουν ενοικιαστής. Αν έχει ξερό κεφάλι και αποφασίσει να κυνηγήσει έναν λογαριασμό (που αμφιβάλλω, σε όποιον και να απευθυνθεί θα την αποτρέψει με αυτά τα δεδομένα) θα βρεθεί μπλεγμένη χειρότερα. Από την άλλη, όταν ζητάς συμβουλές σε ένα forum πώς να πιστολιάσεις να περιμένεις και το κράξιμο που σου αναλογεί.
lector Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Εγω δεν καταλαβαινω γιατι καταδικαζετε ολοι ετσι αβιαστα το μπιστολι χωρις να εχετε καμια εικονα του τι εχει προηγηθει. Απο το τελευταιο ποστ εγω καταλαβαινω οτι ο ανθρωπος εφτιαξε πραγματα στο σπιτι, και με τον τροπο που το λεει συμπεραινω οτι τα βαλε απο την τσεπη του. (αν κανω λαθος ας με διορθωσει ο ιδιος) Και τωρα που τον πεταει εξω κακην κακως με οικογενεια λεμε γιατι θελει να πιστολιασει; Αν ειναι οντως ετσι τα πραματα, φυσικα και πρεπει να πιστολιασει και μην τον ειδατε. Τι θα κανει η αλλη, θα κυνηγησει εναν ασχετο που δε φαινεται πουθενα για ενα χρεος που ειναι στο δικο της ΑΦΜ, απο δικη της επιλογη προφανως;
phanispal Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δεν έχεις καταλάβει ακόμα ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι αλάνθαστοι και τυπικοί στα πάντα; 3
GrKata Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πως να σε κυνηγησει νομικα αφου δε φαινεσαι πουθενα?? Ολα ειναι στο ονομα της, αρα το χρεος δικο της. Εσυ πληρωσες τη νυφη γιατι σε πεταξε απο το σπιτι, αυτη θα πληρωσει οτι χρεος εμεινε και πατσισατε. Αντε και εις ανωτερα με τον επομενο ιδιοκτητη 🤣 Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2022 από GrKata
airtrelomike13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Άλλοι φορά να κάνετε μισθωτήριο να είστε κατοχυρωμένοι και οι δυο πλευρές
bblov Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Εκείνη λέει ότι έκανες ζημιές και μαλακίες αλλά εσύ μπήκες σε forum να δεις αν μπορείς να την αφήσεις χρέος έτσι για μαγκιά. Μωρέ ποιος λέει μαλακίες δεν ξέρω....
hln3 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, Driver03 είπε δεν εχω φτάσει ακόμα σε αυτό το επεισόδιο, γαμάτο φαίνεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα