Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα στην ομαδα .....αν μπορειται να με βοηθησετε σε ενα προβλημα ..πηρα το παραπανω τροφοδοτικο λογω του οτι ειχα χαμηλο σημα στην κεραια απο 50 μεχρι 60 % το βαζω και τωρα εχει 90 με 95 % ισχυ σηματος και ποιοτητα σηματος 100% το θεμα ειναι πριν κουμπωσω τα καλωδια εισοδου και εξοδου στο τροφοδοτικο το λεντακι αναβει κανονικα ..μολις τα συνδεω δλδ εισοδος κεραιας και εξοδος για την τηλεοραση το λεντακι δεν αναβει ........και εχει 90 με 95 % ισχυ σηματος ..και το ακομα ποιο περιεργο ειναι οταν το εχω βγαλμενο απο την πριζα παλι λειτουργει η κεραια εχει το ιδιο σημα ..τι γινεται λετε να επεσα σε ελλατωματικο προιον ειναι φυσιολογικο δλδ αυτο ?? ευχαριστω  εκ των προτερων ..το τροφοτικο ειναι αυτο   

https://www.skroutz.gr/s/25500304/Tele-UV-521-P-Τροφοδοτικό-για-τον-Ενισχυτή-UV-521.html?from=index_recently_viewed

Δημοσ.

ναι εχω το λεω πανω απλα το θεμα ειναι οτι το λεντακι δεν αναβει ..και οταν βγαζω την πριζα απο το τροφοδοτικο παλι σημα εχει  χωρις να το συνδεω στην πριζα .μπορει να ειναι ελλατωματικο τιποτα το τροφοδοτικο και εχει λαθος εγκατασταση για αυτο δεν αναβει το λεντακι? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λίγο παράξενα τα λες...δες φταις και εσύ καθώς ξεχωριστά το τροφοδοτικό απο τον ενισχυτή αλλά τεσπα.

Καλύτερα να ξηλώσεις τον ενισχυτή και να δεις πως είναι το σήμα σου (Κατα βάση - υποθέτω με βάση τα γραφόμενα σου - δεν έπρεπε να βάλεις τον ενισχυτή χωρίς το τροφοδοτικό)

Αν είσαι εντάξει τα πετάς και τέρμα ...αν όχι τότε κάνεις μια ψιλοπατέντα....το καλώδιο που θα φτάνει καθαρό απο την κεραία το βάζεις στον ενισχυτή και την έξοδο του ενισχυτή στο τροφοδοτικό και αυτό σε μιά ΠΑΛΙΑ τηλεόραση (μην κάψουμε τίποτα και ψαχνόμαστε) ... όλα αυτά στην άνεση του σαλονιού ..μην κάνουμε τον Ταρζαν στον ιστό..

Τώρα λογικά θα πρέπει να έχεις σήμα (θεωρώντας οτι πριν ΔΕΝ) ...και φυσικά προσέχεις τον "πυρήνα" - εσωτερικο αγωγό στην βιδουλα και το πλέγμα στο ωμέγα χωρίς να υπαρχει περίπτωση να βραχυκυκλώνουν (το οποίο και λογικά γιαυτό σου σβύνει το λεντάκι)

Επεξ/σία από masteripper
  • Thanks 1
Δημοσ.

δεν εβαλα ενισχυτη ιστου εγω μονο το τροφοδοτικο πηρα και συνδεσα....πανω στην ταρατσα εχει κεντρικη καιραια με κεντρικο ενισχυτη ..αλλα ειναι παλια οικοδομη και το καλωδιο ειναι παλιο μπορει να φταιει και αυτο που κατεβαινει απο την ταρατσα στο σπιτι στην μπριζα που μπαινει....το δοκιμασα με σκετο χωρις τροφοδοτικο ..και εχει σημα 50 με 60 % ....εγω πηρα μονο το τροφοδοτικο και συνδεσα το τροφοδοτικο σκετο ...και πιανω τωρα 90 με 95 % αλλα το λεντακι δεν ειναι αναμενο σβηνει ..θα δω αυτο που ειπες μηπως εχω βραχυκυκλωμα στο τροφοδοτικο που εβαλα ευχαριστω 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, giannhs13 είπε

δεν εβαλα ενισχυτη ιστου εγω μονο το τροφοδοτικο πηρα και συνδεσα....πανω στην ταρατσα εχει κεντρικη καιραια με κεντρικο ενισχυτη ..αλλα ειναι παλια οικοδομη και το καλωδιο ειναι παλιο μπορει να φταιει και αυτο που κατεβαινει απο την ταρατσα στο σπιτι στην μπριζα που μπαινει....το δοκιμασα με σκετο χωρις τροφοδοτικο ..και εχει σημα 50 με 60 % ....εγω πηρα μονο το τροφοδοτικο και συνδεσα το τροφοδοτικο σκετο ...και πιανω τωρα 90 με 95 % αλλα το λεντακι δεν ειναι αναμενο σβηνει ..θα δω αυτο που ειπες μηπως εχω βραχυκυκλωμα στο τροφοδοτικο που εβαλα ευχαριστω 

Μαθητευόμενε μάγε,σταμάτα να κάνεις αλχημείες και φώναξε ένα τεχνικό να σου φτιάξει την λήψη γιατί στο τέλος και τα λεφτά  σου θα ξοδέψεις και λήψη δεν θα έχεις

• Like 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, giannhs13 είπε

Τότε έκανες λάθος αγορά και δημιουργείς πρόβλημα και στους υπόλοιπους...χρειάζεσαι 1 ενισχυτή γραμμή όχι τροφοδοτικό να τα τινάξεις όλα στον αέρα

https://www.skroutz.gr/c/243/aksesouar-doryforikwn/f/1152440/enischytes-grammis.html

• Like 1
Δημοσ.

παιδια λυθηκε το θεμα ..φωναξα τεχνικο και μου αλλαξε το καλωδιο της κεραιας απο την μπριζα μεχρι την τηλεοραση μου εβαλε καλυτερης ποιοτητας μου ειπε sat 140 καλης ποιοτητας  πρεπει να ειχε θεμα το καλωδιο γιατι εκανε μετρησεις ...και το τροφοδοτικο το εβγαλε το πηγα πισω ευτυχως μου δωσανε τα λεφτα...πληρωσα μονο το καλωδιο 5 ευρω 4 μετρα  και τον τεχνικο 15 ευρω συνολικα με βγηκε τωρα ολα στο 96 σημα πιανω ευχαριστω για απαντησεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...