ntinosterpsis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα, Θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις. Σαν καταναλωτές, ποια είναι τα κριτήρια σας για να προχωρήσετε σε μια αγορά από eshop; Τι παροχές ζητάτε από ένα κατάστημα; Υπάρχει κάτι που θα θέλατε σαν καταναλωτής αλλά δε το βρίσκετε συχνά σε eshop;
LabrakisG1992 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Αυτο που θέλω εγω κυρίως είναι οταν ζηταώ τιμολόγιο με απαλλαγή ΦΠΑ βάση του άρθου 39α, είναι να μην μου λένε 2 εβδομάδες. Αυτός είναι και ο λόγος που σαν εταιρία ψωνίζουμε κυρίως απο Πλαίσιο κτλ για να μην καθυστερούμε. 3 1
Allan-Wake Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Φθηνά μεταφορικά, και αντικαταβολή 1 1
ntinosterpsis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε Αυτο που θέλω εγω κυρίως είναι οταν ζηταώ τιμολόγιο με απαλλαγή ΦΠΑ βάση του άρθου 39α, είναι να μην μου λένε 2 εβδομάδες. Αυτός είναι και ο λόγος που σαν εταιρία ψωνίζουμε κυρίως απο Πλαίσιο κτλ για να μην καθυστερούμε. Σε καταλαβαίνω απόλυτα φίλε. Και εμείς σαν επιχείρηση το ίδιο πρόβλημα έχουμε. Έχω ακούσει μέχρι και 30 μέρες για επεξεργασία των στοιχείων.. 1
TheoAlex50 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 31 λεπτά πριν, ntinosterpsis είπε Σε καταλαβαίνω απόλυτα φίλε. Και εμείς σαν επιχείρηση το ίδιο πρόβλημα έχουμε. Έχω ακούσει μέχρι και 30 μέρες για επεξεργασία των στοιχείων.. Επίτηδες το κάνουν για να πάρεις με απόδειξη. Συστημικα τα βλέπουν όλα πλέον, δεν υπάρχει καθυστέρηση σε αυτά.
ntinosterpsis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 23 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε Επίτηδες το κάνουν για να πάρεις με απόδειξη. Συστημικα τα βλέπουν όλα πλέον, δεν υπάρχει καθυστέρηση σε αυτά. Για κάποιο λόγο δε θέλουν να κόψουν τιμολόγιο. Όπως είπες, συστημικά γίνεται ο έλεγχος.
nickol-us Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Αξιοπιστία. Να ξέρεις ότι θα υπάρχει κάποιος εκεί αν υπάρξει πρόβλημα(υποστήριξη τηλεφωνική κοκ) Να έχει σωστό σύστημα και να είναι σωστό σε διαθεσιμότητες και χρόνους παράδοσης Συναγωνιστικες τιμές βάσει τιμών σκρουτζ / bestprice (σε λογικά πλαίσια, όχι να έχει επίσημης εισαγωγής προϊόντα σε ίδια τιμή με παραεισαγωγης) Αν είναι δυνατόν να έχει φυσικό κατάστημα, δίνει μια αίσθηση ασφαλείας ενώ μερικές φορές είναι σημαντικό να δίνει παράδοση στο κατάστημα για πιο άμεσα ή/και αποφυγή μεταφορικών 2 1
ntinosterpsis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Είμαι σε διαδικασία να ανοίξω eshop. Αυτή τη στιγμή ο πατέρας μου κάνει χονδρική και θέλω να μπω και στη λιανική. Θα έχω σε πρώτη φάση περιφερικά για κινητά και υπολογιστές αλλά και ηλεκτρολογικό υλικό όπως διακόπτες με wifi, λάμπες κτλ. Στην πορεία θα επεκταθώ και σε smartphone κονσόλες pc κτλ. Κάνω χρόνια αγορές μέσω ίντερνετ αλλά και πάλι θεωρώ ότι πέρα από τα δικά μου δεδομένα σαν καταναλωτής, πάντα θα υπάρχει κάτι που δεν έχω σκεφτεί/συναντήσει. 1
Charismo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 37 λεπτά πριν, ntinosterpsis είπε Είμαι σε διαδικασία να ανοίξω eshop. Αυτή τη στιγμή ο πατέρας μου κάνει χονδρική και θέλω να μπω και στη λιανική. Θα έχω σε πρώτη φάση περιφερικά για κινητά και υπολογιστές αλλά και ηλεκτρολογικό υλικό όπως διακόπτες με wifi, λάμπες κτλ. Στην πορεία θα επεκταθώ και σε smartphone κονσόλες pc κτλ. Κάνω χρόνια αγορές μέσω ίντερνετ αλλά και πάλι θεωρώ ότι πέρα από τα δικά μου δεδομένα σαν καταναλωτής, πάντα θα υπάρχει κάτι που δεν έχω σκεφτεί/συναντήσει. Θα σου πω τι κοιτάω εγώ σαν καταναλωτής και μάλιστα έχει τύχει να πληρώσω παραπάνω για το ίδιο ακριβώς προϊόν σε κατάστημα που το θεωρούσα πολύ πιο αξιόπιστο από το φθηνότερο ανταγωνισμό. Αμεσότητα στην επικοινωνία και την αποστολή. Αν το προϊόν φαίνεται άμεσα διαθέσιμο να φεύγει την ίδια ημέρα από τον πωλητή (Ή την επόμενη αν η ώρα της παραγγελίας δεν καθιστά δυνατή την αυθημερόν αποστολή) και στην περίπτωση που κάτι τύχει ή το είδος που αγοράζω δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, να με ενημερώνουν άμεσα και να τηρούν τους χρόνους παράδοσης. Για εμένα αυτά είναι πιο σημαντικά από το να γλιτώσω μερικά ευρώ και να ταλαιπωρούμε με αστείους που με κοροϊδεύουν και με πηγαίνουν από Δευτέρα σε Δευτέρα. Εν ολίγοις πρέπει να προσέξεις πολύ την courier με την οποία θα συνεργαστείς, γιατί από εκεί προέρχονται πολλά από τα προβλήματα και να φροντίζεις το δικό σου picking & packing να είναι άμεσο. 1
konc Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πρακτικό site να μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου (search, filters, sorting) και έγκυρη/ακριβή διαθεσιμότητα. Υπάρχουν πολλά εντυπωσιακά sites μεγάλων ονομάτων που πάσχουν σε χρηστικότητα σε βαθμό που αναρωτιέσαι αν το κάνουν επίτηδες και θέλουν πελάτες που ξέρουν μόνο να σκρολάρουν σε ένα κινητό Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2022 από konc 1
ntinosterpsis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 20 ώρες πριν, konc είπε Πρακτικό site να μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου (search, filters, sorting) και έγκυρη/ακριβή διαθεσιμότητα. Υπάρχουν πολλά εντυπωσιακά sites μεγάλων ονομάτων που πάσχουν σε χρηστικότητα σε βαθμό που αναρωτιέσαι αν το κάνουν επίτηδες και θέλουν πελάτες που ξέρουν μόνο να σκρολάρουν σε ένα κινητό Και αυτό θα το προσθέσω. Άμεσα διαθέσιμο η μη διαθέσιμο, όχι διαθέσιμο σε 3 έως 10 μέρες. Από τα χειρότερα site θα έλεγα ότι είναι του media markt. Ειλικρινά απορώ ποιος το σχεδίασε και με ποια λογική. 20 ώρες πριν, Charismo είπε Θα σου πω τι κοιτάω εγώ σαν καταναλωτής και μάλιστα έχει τύχει να πληρώσω παραπάνω για το ίδιο ακριβώς προϊόν σε κατάστημα που το θεωρούσα πολύ πιο αξιόπιστο από το φθηνότερο ανταγωνισμό. Αμεσότητα στην επικοινωνία και την αποστολή. Αν το προϊόν φαίνεται άμεσα διαθέσιμο να φεύγει την ίδια ημέρα από τον πωλητή (Ή την επόμενη αν η ώρα της παραγγελίας δεν καθιστά δυνατή την αυθημερόν αποστολή) και στην περίπτωση που κάτι τύχει ή το είδος που αγοράζω δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, να με ενημερώνουν άμεσα και να τηρούν τους χρόνους παράδοσης. Για εμένα αυτά είναι πιο σημαντικά από το να γλιτώσω μερικά ευρώ και να ταλαιπωρούμε με αστείους που με κοροϊδεύουν και με πηγαίνουν από Δευτέρα σε Δευτέρα. Εν ολίγοις πρέπει να προσέξεις πολύ την courier με την οποία θα συνεργαστείς, γιατί από εκεί προέρχονται πολλά από τα προβλήματα και να φροντίζεις το δικό σου picking & packing να είναι άμεσο. Ακριβώς το ίδιο θέλω και εγώ. Προσωπικά σε εμένα αν λέει διαθέσιμο θα είναι διαθέσιμο, στο site θα υπάρχει κρυφά ο αριθμός τεμαχίων της αποθήκης, αν τελειώσει το προϊόν θα βγάζει μη διαθέσιμο. Θα συνεργαστώ με την acs γιατί εδώ Καστοριά είναι η μόνη αξιόπιστη. Θα ζητήσω να γίνετε η παραλαβή από εμένα λίγο πριν το κλείσιμο τους. Ιδανικά θα ήθελα να μπορεί να γίνει αποστολή 18:00 η ώρα η και πιο αργά.
kostasbm Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 + ακριβής περιγραφή του εμπορεύματος....να μην αφήνει αμφιβολίες αν είναι αυτό η το αλλο + απόθεμα .....Πχ 5 κομμάτια υπολοιπο + όλους τους γνωστούς τρόπους πληρωμών για να υπάρχουν επιλογές και όπως είπαν τα παιδιά....κούριερ και αποστολή την ίδια μέρα αν είναι δυνατόν 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα