lmavridis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, vorlon68 είπε Δηλαδή αν έχει το logo του Xbox στην αρχη ο άλλος δεν θα το πάρει ή θα τον ενοχλεί που θα βλέπει το logo? Πατε καλά μερικοί? Αύτο ειναι λογική παιδιών δημοτικού. Νομίζω πως ο φίλος από πάνω εννοεί ότι θα είναι ύπουλη κίνηση marketing. Κάποιοι πχ θα ταυτίσουν υποσυνείδητα το COD με το Xbox και πιθανότατα αυτό θα επηρεάσει κάποια μελλοντική αγορά κονσόλας από μεριάς τους. Αν και ναι, το marketing πολλές φορές θυμίζει λογική παιδιών δημοτικού, δεν χρειάζεται πάντα ωριμότητα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anakin3 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδια ειμαι 45 ετών. Εχω να αγορασω call of duty απο τότε που βγήκε το PS4 και έκτοτε δεν εχω αγοράσει αλλο. Ειλικρινά ειναι τόσο μεγαλο χαρτι; Δεν το ειχα συνειδητοποιήσει. Στο Series X μου πεθαίνω για το flight simulator και το PS5 μου αναμένει πως και πως το God of War. Δεν περίμενα ποτε το COD να ειναι σε θέση να κλονίσει την SONY κατα αυτόν τον τροπο. Όπως ένας κύριος ανάφερε παραπάνω, ίσως θα ηταν φρόνιμο η SONY να φτιάξει ενα καινούργιο ανάλογο IP που να ανταγωνίζεται το COD. Απο την αλλη ελεύθερη αγορα ειναι ο,τι θελουν κάνουν… τα 68billion ειναι πολλα, μα παρα πολλα χρηματα…. βεβαια θεωρώ πως έχουμε πολύ σπουδαιότερα θέματα να λύσουμε ως κοινωνία (τοπική και διεθνώς) με ολα αυτά τα οικονομικά προβλήματα που ελλοχεύουν. Να είμαστε καλα, πανω απο ολα υγιείς στο πνεύμα και στο σώμα και τα call of duty μπορούν να περιμένουν…. Νοσταλγώ εποχή Golden Axe και Shinobi. Έπαιζαν απο τα arcades μέχρι τον Spectrum και ήμασταν ολοι ευχαριστημένοι …. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2022 από anakin3 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Volga Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, vorlon68 είπε Δηλαδή αν έχει το logo του Xbox στην αρχη ο άλλος δεν θα το πάρει ή θα τον ενοχλεί που θα βλέπει το logo? Πατε καλά μερικοί? Αύτο ειναι λογική παιδιών δημοτικού. ...Κοίτα αυτό το Screenshot απλά. 7 ώρες πριν, anakin3 είπε Παιδια ειμαι 45 ετών. Εχω να αγορασω call of duty απο τότε που βγήκε το PS4 και έκτοτε δεν εχω αγοράσει αλλο. Ειλικρινά ειναι τόσο μεγαλο χαρτι; Δεν το ειχα συνειδητοποιήσει. Στο Series X μου πεθαίνω για το flight simulator και το PS5 μου αναμένει πως και πως το God of War. Δεν περίμενα ποτε το COD να ειναι σε θέση να κλονίσει την SONY κατα αυτόν τον τροπο. Όπως ένας κύριος ανάφερε παραπάνω, ίσως θα ηταν φρόνιμο η SONY να φτιάξει ενα καινούργιο ανάλογο IP που να ανταγωνίζεται το COD. Απο την αλλη ελεύθερη αγορα ειναι ο,τι θελουν κάνουν… τα 68billion ειναι πολλα, μα παρα πολλα χρηματα…. βεβαια θεωρώ πως έχουμε πολύ σπουδαιότερα θέματα να λύσουμε ως κοινωνία (τοπική και διεθνώς) με ολα αυτά τα οικονομικά προβλήματα που ελλοχεύουν. Να είμαστε καλα, πανω απο ολα υγιείς στο πνεύμα και στο σώμα και τα call of duty μπορούν να περιμένουν…. Νοσταλγώ εποχή Golden Axe και Shinobi. Έπαιζαν απο τα arcades μέχρι τον Spectrum και ήμασταν ολοι ευχαριστημένοι …. Μα υπάρχουν πάρα πολλά υπέροχα FPS εκεί έξω. Απλώς αυτό πουλάει γιατί αυτό ξέρει ο κόσμος. Δεν αλλάζουν εύκολα αυτά. Το όνομα ενός Franchise μετράει περισσότερο από το ίδιο παιχνίδι. Δες το από ακριβώς αυτό που αναφέρεις. "Αναμένεις πως και πως το God of War', χωρίς να το έχεις παίξει, χωρίς να ξέρεις αν είναι όντως καλό ή μια από τα ίδια κλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katanalwtis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, vorlon68 είπε Δηλαδή αν έχει το logo του Xbox στην αρχη ο άλλος δεν θα το πάρει ή θα τον ενοχλεί που θα βλέπει το logo? Πατε καλά μερικοί? Αύτο ειναι λογική παιδιών δημοτικού. Κατσε γιατι μπορει και να σου ζηταει λογαριασμο ms για να μπορεις να παιξεις online και για να αποδεχτεις τους ορους οπως γινεται και με αλλα παιχνιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vorlon68 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, katanalwtis είπε Κατσε γιατι μπορει και να σου ζηταει λογαριασμο ms για να μπορεις να παιξεις online και για να αποδεχτεις τους ορους οπως γινεται και με αλλα παιχνιδια. Θα κάνουν merge τον υπάρχον λογαριασμό της Activision Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stefanos683 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) σκεψου τι θα γινει αν η μαικ δινει 10 τιτλους call duty me 30euro το εξαμηνο για ολους κ στη σονυ θα κοστιζει 60ευρω ο καθε τιτλος. rip sony Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2022 από Stefanos683 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα