Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Tlykog είπε

Και αν γράφω δικά μου κομμάτια; Τότε τι κάνω; Σε Android το περνάω στη συσκευή και το βάζω ήχο κλήσης. Έτσι απλά. Σε iOS τι γίνεται;

1) Tα μετατρέπεις σε μορφή mp3.

2) Με ένα πρόγραμμα mp3 Cutter "κόβεις" το σημείο που θέλεις να κάνεις ήχο κλήσης.

3)Με ένα πρόγραμμα μετατροπέα βάζεις το κομμάτι που έκοψες και στο κάνει σε μορφή ringtone iphone.

4)Συνδέεις το iphone με καλώδιο και ανοίγεις το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς για την διαχείριση των αρχείων σου της συσκευής , στο κουτάκι ringtone πετάς μέσα το ήδη έτοιμο κομμάτι mp3 που έφτιαξες......αυτά 😎

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, nikos523 είπε

Power user με το να δουλεύεις Dex σε chrome book, να διαβάζεις πειρατικά κόμικ και να μπλοκάρεις διαφημίσεις στο παράνομο αντί να πληρώνεις, δεν θα το έλεγα να σου πω την αλήθεια.

Οικονομικό, φοιτητικό, πειρατικό, όπως θες πες το, σεταπ θα το έλεγα.

Όχι ότι είναι κακό, απλά νομίζω ότι η λέξη power user τα τελευταία 10-15 χρόνια έχει αλλάξει έννοια σε «περνάω σπασμένα app/services». Βέβαια και παλαιότερα το 90% εννοούσε περνάω ότι να ναι ρομ και προσπαθώ να κάνω το κινητό μου να μην σέρνεται, οπότε τρέχα γύρευε.

Κατά τα υπόλοιπα, ότι περιγράφεις γίνεται και σε iPhone χωρίς καν jailbreak (εκτός από το dex).

Power user, σημαίνει Chromebook εκεί που δεν μπορείς να έχεις μαζί σου υπολογιστή.

Power user, σημαίνει Tasker που ξέχασες να σχολιάσεις και που δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε iPhone πέρα από αυτοματισμούς σπιτιού (κι αυτό όχι στο επίπεδο που μπορεί το Tasker)

Power User, σημαίνει προσοχή στην ανωνυμία που γίνεται με το Newpipe στο YouTube πχ γιατί δεν είναι μόνο το δωρεάν που προσφέρει.

Έγραψα μόνο τα mainstream για να μην μπερδέψω τον κόσμο.

Χρησιμοποιώ σχεδόν αποκλειστικά open sourced applications από το F-Droid (με το Droid-ify), κάτι που δεν υπάρχει πουθενά στο iPhone. Και μόνο αυτό θα ήταν αρκετό για κάποιον Power user να χρησιμοποιεί Android.

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, techplastic είπε

1) Tα μετατρέπεις σε μορφή mp3.

2) Με ένα πρόγραμμα mp3 Cutter "κόβεις" το σημείο που θέλεις να κάνεις ήχο κλήσης.

3)Με ένα πρόγραμμα μετατροπέα βάζεις το κομμάτι που έκοψες και στο κάνει σε μορφή ringtone iphone.

4)Συνδέεις το iphone με καλώδιο και ανοίγεις το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς για την διαχείριση των αρχείων σου της συσκευής , στο κουτάκι ringtone πετάς μέσα το ήδη έτοιμο κομμάτι mp3 που έφτιαξες......αυτά 😎

Το γνωρίζω, αλλά σε ευχαριστώ.

Εξαιρετικά απλή διαδικασία  και χρειάζεσαι οπωσδήποτε υπολογιστή... Για να αλλάξεις ringtone...

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, fytotech είπε

Power user, σημαίνει Chromebook εκεί που δεν μπορείς να έχεις μαζί σου υπολογιστή.

Power user, σημαίνει Tasker που ξέχασες να σχολιάσεις και που δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε iPhone πέρα από αυτοματισμούς σπιτιού (κι αυτό όχι στο επίπεδο που μπορεί το Tasker)

Power User, σημαίνει προσοχή στην ανωνυμία που γίνεται με το Newpipe στο YouTube πχ γιατί δεν είναι μόνο το δωρεάν που προσφέρει.

Χρησιμοποιώ σχεδόν αποκλειστικά open sourced applications από το F-Droid (με το Droid-ify), κάτι που δεν υπάρχει πουθενά στο iPhone. Και μόνο αυτό θα ήταν αρκετό για κάποιον Power user να χρησιμοποιεί Android.

Άρα power user σημαίνει open source?

Το dex είναι και αυτό open source?

Το (σκουπίδι) newpipe, με τα εξτραδάκια του τύπου dislike button και sponsor block δεν στέλνει πουθενά την IP σου και είναι ανώνυμο;

Το tasker (τι μου θύμισες τώρα) είναι πιο δυνατό από apple script και shortcuts τα οποία είναι μόνο για οικιακούς αυτοματισμούς;

Και αυτό το καημένο το chrome book, μου κάνει power δουλειά με το Dex αντί για ένα laptop / MacBook?

θέλω να κάνω συζήτηση όπως καταλαβαίνεις αλλά μου παρουσιάζεις τα άσπρα για μαύρα, πιθανώς επειδή δεν έχεις “power user” εμπειρία και στις δυο πλατφόρμες.

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, nikos523 είπε

Άρα power user σημαίνει open source?

Το dex είναι και αυτό open source?

Το (σκουπίδι) newpipe, με τα εξτραδάκια του τύπου dislike button και sponsor block δεν στέλνει πουθενά την IP σου και είναι ανώνυμο;

Το tasker (τι μου θύμισες τώρα) είναι πιο δυνατό από apple script και shortcuts τα οποία είναι μόνο για οικιακούς αυτοματισμούς;

Και αυτό το καημένο το chrome book, μου κάνει power δουλειά με το Dex αντί για ένα laptop / MacBook?

θέλω να κάνω συζήτηση όπως καταλαβαίνεις αλλά μου παρουσιάζεις τα άσπρα για μαύρα, πιθανώς επειδή δεν έχεις “power user” εμπειρία και στις δυο πλατφόρμες.

Έγραψα πολύ συγκεκριμένα, εκεί που δεν μπορείς να έχεις υπολογιστή. Δεν είναι δύσκολο θεωρώ.

Βέβαια μου συγκρίνεις το Tasker με Apple script και shortcuts, οπότε καταλαβαίνω πόσο εμπειρία έχεις από power user.

Και ναι. Το Newpipe είναι εντελώς ανώνυμο. Σκουπίδι το UI για κάποιον που (κοίτα έκπληξη) δεν είναι power user και θέλει material design.

• Super Moderators
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, fytotech είπε

Εγώ σε καταλαβαίνω πάντως. Και γώ αν ήθελα την ελευθερία και την ανωνυμία που περιγράφεις, λειτουργικό από την Google θα επέλεγα! 😛 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, billdanos είπε

Εγώ σε καταλαβαίνω πάντως. Και γώ αν ήθελα την ελευθερία και την ανωνυμία που περιγράφεις, λειτουργικό από την Google θα επέλεγα! 😛 

Λογικό να μην καταλαβαίνεις από αυτά. Όσα έχω γράψει της Google είναι. Διάνα πέτυχες.

• Super Moderators
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, fytotech είπε

Λογικό να μην καταλαβαίνεις από αυτά. Όσα έχω γράψει της Google είναι. Διάνα πέτυχες.

Εγώ έχω καταλαβει ακόμη και αυτά που δεν έγραψες! 😛 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, NickTG είπε

Δεν θυμάμαι πάντως να έχω πάρει πρόσφατα κινητό σε τιμές κοντά σε iPhone και να είναι πλαστικό. 

Ίσως διαλέγω λάθος μοντέλα. 

Δεν πηρες S21 μαλλον.

Λογικο βεβαια, ουτε εγω θα το παιρνα.

Δημοσ.
15 minutes ago, MikeGR7 said:

Δεν πηρες S21 μαλλον.

Λογικο βεβαια, ουτε εγω θα το παιρνα.

Άρα μιλάμε για ένα μοντέλο. 

Γενικά όχι πάντως. Δεν αγοράζω Samsung τα τελευταία χρόνια. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, NickTG είπε

Άρα μιλάμε για ένα μοντέλο. 

Γενικά όχι πάντως. Δεν αγοράζω Samsung τα τελευταία χρόνια. 

Oneplus 10t, Asus Zenfone 9, ειναι και αλλα τωρα Realme και OPPO αλλα τωρα δε μου ερχονται το νοημα ειναι οτι λιγο λιγο παιρνουν θαρρος και πανε προς τα κατω κατασκευαστικα και προς τα πανω τιμολογιακα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, MikeGR7 είπε

Oneplus 10t, Asus Zenfone 9, ειναι και αλλα τωρα Realme και OPPO αλλα τωρα δε μου ερχονται το νοημα ειναι οτι λιγο λιγο παιρνουν θαρρος και πανε προς τα κατω κατασκευαστικα και προς τα πανω τιμολογιακα.

Και που να δεις πόσο θα πέσει η ποιότητα ή θα ανέβει η τιμή τώρα που οι περισσότερες εταιρίες θα δίνουν τρία χρόνια αναβαθμίσεις…

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οτι απορίες έχετε για Android η iPhone, γράψτε εδώ.Δεν χρειάζεται να ανοίξετε νέο θέμα.Μπορούμε να φτάσουμε τις 1000 σελίδες off topic.

Επεξ/σία από AntiCambeR

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...