Misokatsu64 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, mistiri0 είπε Αν είναι οι τιμές αυτές που έχουν διαρρεύσει νομίζω πως είναι καιρός να αποφασίσει ο κόσμος αν επιθυμεί να φάει ή να έχει κινητό!!!!!! Ακριβως οι ιδιες τιμες με το iPhone 13 Pro Max. Αλλα επειδη οι καταστασεις αλλαζουν θα δειξει αμα παρουν κατηφορα οι τιμες.
Marduk1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Αναμενομενο!!με το 14 pro max ξερουμε αν θα γινει παρουσιαση και σε αυτο; 1
geomrk Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 17 λεπτά πριν, Dhmosios_Ypalilos είπε Για να δεις πόσο αξίζει ή όχι μια αγορά, με βάση το εισόδημά σου, αφαιρείς από το πλεόνασμα που σ μένει, δηλ αφαιρώντας τα πάγια έξοδα, πχ βγάζεις 1000 -( τα λεφτά που μπορεί να είναι για ενοίκιο, υγεία, φαγητό κλπ ) κ όχι από το συνολικό διαθέσιμο μικτό ποσό. Έχω 2 μεταπτυχιακά ,1 διδακτορικό στα οικονομικά κ 40 σελίδες βιογραφικό, κάτι θα ξερω κ εγω. Αυτό το συμπέρασμα το βγάζεις πάντως και χωρίς 2 μεταπτυχιακά ,1 διδακτορικό στα οικονομικά κ 40 σελίδες βιογραφικό 4 4
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Απλά τα πράγματα. Θέλεις vfm να κάνεις το δουλειά σου, android, θέλεις YouTube χωρίς διαφημίσεις και split screen και ηχογράφηση κλήσεων, android. Μπορείς να δώσεις πολλά λεφτά και θέλεις κάμερα βίντεο smooth experience και 5+ χρόνια updates , πας iphone. Θα τρως όμως στη μάπα διαφημίσεις και τα κόμπλεξ της αππλε και με το android θα τρως στη μάπα τις παπαριές της κάθε εταιρείας και άντε να ψάχνεις πάλι ένα μοντέλο που είναι καλό.
bettyk Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, markos9 είπε Αύριο είναι παιδιά, όχι σήμερα. Εκτός, και αν ετοιμάζεται το έδαφος. Εγω, εχω παραγγείλει γι αυριο, μπυρες και πατατάκια. 😁😎 τεταρτη ειναι οχι αυριο..
troi.g Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, dtk-386 είπε 1. Το iphone mini καταργείται. 2. To Pro Max έχεις δει από κοντά τι παντόφλα είναι? Δε γνώριζα ότι καταργείται το μικρό, αλλά έστω μέχρι τώρα μπορούσες να επιλέξεις, ενώ όλες οι άλλες εταιρείες... Δεν εχω iPhone ,την παλεύω ακόμα με ενα j5 2016.
Watchfreek Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δωρεάν iphone για να πας στην verizon. Δεν θέλει πολύ φιλοσοφία το ποσοστό Εκτός και αν κάποιος προτιμάει το samsung A03s που δίνουν. https://www.verizon.com/deals/free-phones/ Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2022 από Watchfreek
whoever81 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Μέσα σε 3 χρόνια από 35% σε 50+%. Daamn.
Watchfreek Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Και στην AT&T όλες οι προσφορές είναι στα iPhone οπότε δεν χρειάζεται και πολύ ψάξιμο γιατι ανέβηκε το ποσοστό στην Αμερική.
whoever81 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, mistiri0 είπε Αν είναι οι τιμές αυτές που έχουν διαρρεύσει νομίζω πως είναι καιρός να αποφασίσει ο κόσμος αν επιθυμεί να φάει ή να έχει κινητό!!!!!! Κινητό εννοείται. Το φαγητό είναι overrated! Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2022 από whoever81
markos9 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, bettyk είπε τεταρτη ειναι οχι αυριο.. μπερδεψα τις ημέρες. Νόμιζα ο,τι σήμερα έχει 6. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2022 από markos9 1
Vasilisxd Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 57 λεπτά πριν, geoge2 είπε Απλά τα πράγματα. Θέλεις vfm να κάνεις το δουλειά σου, android, θέλεις YouTube χωρίς διαφημίσεις και split screen και ηχογράφηση κλήσεων, android. Μπορείς να δώσεις πολλά λεφτά και θέλεις κάμερα βίντεο smooth experience και 5+ χρόνια updates , πας iphone. Θα τρως όμως στη μάπα διαφημίσεις και τα κόμπλεξ της αππλε και με το android θα τρως στη μάπα τις παπαριές της κάθε εταιρείας και άντε να ψάχνεις πάλι ένα μοντέλο που είναι καλό. Youtube χωρίς διαφημίσεις υπάρχει και στο iOS με gesture control σαν του Vanced, λέγεται PreTub.
xristos97 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, Apaleytos80 είπε Ασε τα γυμναστήρια, αγορά μήλο τώρα, δεν θα μας πουν και φτωχούς 😁 Και μετα ακους τους millennials να λενε οι boomers μας εφεραν σε αυτην την κατασταση, παντα ιδιοι ειμασταν...
bettyk Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 50 λεπτά πριν, markos9 είπε μπερδεψα τις ημέρες. Νόμιζα ο,τι σήμερα έχει 6. να με ταγκαρετε εγω θα δουλευω κ δεν θα μπορω να τα δωωω
allure_boy Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, nemo1971 είπε Καλό θα είναι να μάθουμε και τα αντίστοιχα ποσοστά στην Ιαπωνία. ιαπωνια δυστηχως τα ιαπωνακια και τα κινεζακια πληρωνουν πολλα παραπανω για ενα iphone λογω αλλης φορολογιας αλλα δουλεουν και πολυ ετσι τα αγοραζουν ... 4 ώρες πριν, NiKoSmile είπε Για τον Αμερικάνο το iPhone είναι μια εβδομάδα δουλειά. Βελόνι στο αλώνι δηλαδή. Φυσικά και αξίζει μια εβδομάδα δουλειά για ένα iPhone... Αλλά όχι να δουλεύεις δύο μήνες για ένα iPhone! σωστος ... τοσο οικονομικα που ειναι εκει λογικο στην αμερικη να εχει ενα 85 % του πλυθυσμου iphone ... και εννοειτε για αυτους ειναι μια εβδομαδα δουλεια για εμας 2 και 3 μηνες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα