markos9 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αύριο είναι παιδιά, όχι σήμερα. Εκτός, και αν ετοιμάζεται το έδαφος. Εγω, εχω παραγγείλει γι αυριο, μπυρες και πατατάκια. 😁😎 Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2022 από markos9 1
geomrk Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, Runner25 είπε ενταξει ωραια κινητα τα καλυτερα σε αξιοπιστια αλλα με την τιμολογηση μου χει φυγει η μαγκια απο το x στα 1200 και μετα εδωσα 1400 για το 11 pro αν υποτιθεται οτι θελει να την προτιμαει ο πολυς κοσμος πρεπει να μειωσει καπως τις τιμες γιατι δεν μπορουν ολοι να δωσουν τοσα λεφτα εγω θα συνεχισω να παιρνω iphone μεχρι το σημειο που μπορω να δωσω τα λεφτα που ζηταει Όχι δεν μπορούν όλοι να δώσουν τόσα λεφτά,δεν μπορούν οι Έλληνες να δώσουν τόσα λεφτά και είναι λογικό με τέτοιους μισθούς. Εξωτερικό παίζει περισσότερο χρήμα στον κόσμο + υπάρχουν καλύτερα deals από τους παρόχους 6 λεπτά πριν, mistiri0 είπε Αν είναι οι τιμές αυτές που έχουν διαρρεύσει νομίζω πως είναι καιρός να αποφασίσει ο κόσμος αν επιθυμεί να φάει ή να έχει κινητό!!!!!! Αν βρίσκεσαι σε δίλημμα του να φας ή να πάρεις κινητό ΝΟΜΙΖΩ,δεν είμαι και σίγουρος, δεν κοιτάς το iphone 14 PRO MAX. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2022 από geomrk 4
Jake07 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 50 λεπτά πριν, Apaleytos80 είπε Ασε τα γυμναστήρια, αγορά μήλο τώρα, δεν θα μας πουν και φτωχούς 😁 Άρα δεν έφταιγε η φάτσα μου. Ότι είχα oneplus έφταιγε… Ευτυχώς τώρα με iPhone θα δούμε μια άσπρη μέρα…
techplastic Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 28 λεπτά πριν, kinitos είπε Δυστηχως ειναι μια εταιρεία ππυ ειναι απαράδεκτη δινει λιγα ζηταει απειρα και εμεις τρεχουμε να παρουμε για να κανουνε μόστρα.(τα τελευταία χρονια νομιζψ δινει κατι παραπανω δηλαδη να εχεις ηχο κλησης δικο σου χωρις χρέωση) Για τα iphone το λες αυτό..?Ποια είναι τα λίγα που δίνει δηλαδή? Και αυτό με την μόστρα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει καθώς θεωρείται πολύ ξεπερασμένο , iphone έχει ο οποιοσδήποτε εκεί έξω , μόστρα κάνει κάποιος που έχει Ferrari την οποία μικρό ποσοστό ανθρώπων μπορεί να αποκτήσει αλλά το iphone σιγά την μόστρα πλέον. Όσο για τον ήχο κλήσης που γράφεις αυτό δεν ισχύει , με πρόγραμμα από το PC φτιάχνεις ήχους και τους μεταφέρεις στην συσκευή .......το έκανα από την εποχή iPhone 3GS. 8 1
john_dr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 23 λεπτά πριν, mistiri0 είπε Αν είναι οι τιμές αυτές που έχουν διαρρεύσει νομίζω πως είναι καιρός να αποφασίσει ο κόσμος αν επιθυμεί να φάει ή να έχει κινητό!!!!!! Ο @Apaleytos80 πιο πάνω έχει ποστάρει τον λόγο για τον οποίο θα πουλήσει τρελά και σε αυτές τις τιμές.
NadaGR Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 53 λεπτά πριν, mistiri0 είπε Αν είναι οι τιμές αυτές που έχουν διαρρεύσει νομίζω πως είναι καιρός να αποφασίσει ο κόσμος αν επιθυμεί να φάει ή να έχει κινητό!!!!!! To φαϊ ειναι overrated. Παραφάγαμε τωρα τον 15αυγουστο καιρος να κανουμε κανα διμηνο νηστεια.
troi.g Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Πάντως πέρα από τις αυξημένες τιμές των android , ένα μέρος του πληθυσμού αγοράζει iPhone λόγω οθόνης, (και στη συγκεκριμένη περίπτωση παίζει ρόλο το μέγεθος, αλλά αντιστροφα) όλες οι εταιρίες φτιάχνουν πλέον κινητά σε μέγεθος τάμπλετ. Σε λίγο καιρό θα χρειάζεται να κουβαλάμε και ταγάρι που έλεγε κι ένας φίλος μου, για να κουβαλαμε το κίνητο μας. 1
Titos301 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, mistiri0 είπε Αν είναι οι τιμές αυτές που έχουν διαρρεύσει νομίζω πως είναι καιρός να αποφασίσει ο κόσμος αν επιθυμεί να φάει ή να έχει κινητό!!!!!! link της φωτο; επισης ξερουμε για τα υπολοιπα κατι αλλο;
papp0us Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Jake07 είπε Άρα δεν έφταιγε η φάτσα μου. Ότι είχα oneplus έφταιγε… Ευτυχώς τώρα με iPhone θα δούμε μια άσπρη μέρα… Πήγα και πήρα ASUS , και τώρα πάνε να κάνουν Swipe δεξιά και κάνει αυτόματα αριστερά.
kinitos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, techplastic είπε Για τα iphone το λες αυτό..?Ποια είναι τα λίγα που δίνει δηλαδή? Και αυτό με την μόστρα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει καθώς θεωρείται πολύ ξεπερασμένο , iphone έχει ο οποιοσδήποτε εκεί έξω , μόστρα κάνει κάποιος που έχει Ferrari την οποία μικρό ποσοστό ανθρώπων μπορεί να αποκτήσει αλλά το iphone σιγά την μόστρα πλέον. Όσο για τον ήχο κλήσης που γράφεις αυτό δεν ισχύει , με πρόγραμμα από το PC φτιάχνεις ήχους και τους μεταφέρεις στην συσκευή .......το έκανα από την εποχή iPhone 3GS. Ειναι οπως λεμε λιγο υπερβολικα ωστε να τονίσω την διαφορα που είχε και που φτάσαμε . Ισως να μην υο εδωσα σωστα να το καταλαβουμε. Προφανως και ξερεις οτι δεν γινοταν αμεσα στο κινητό ο ηχος σαν κληση κατι που εκανες στο Άντροιντ. Το ποιντ είναι οτι ξεκινησε η απλ με λιγα και οκ δινει παραπάνω η γκουγκλ με απο ολα και το μαζεύει η τιμη στο αντίθετο το ενα απο το αλλο. Η λογικη ηταν να ειναι φθηνότερα μιας και ενιαίο λειτουργίκο και λοιπα και καταλήξαμε να ειναι ακριβότερα απο απλ
dtk-386 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 21 λεπτά πριν, troi.g είπε Πάντως πέρα από τις αυξημένες τιμές των android , ένα μέρος του πληθυσμού αγοράζει iPhone λόγω οθόνης, (και στη συγκεκριμένη περίπτωση παίζει ρόλο το μέγεθος, αλλά αντιστροφα) όλες οι εταιρίες φτιάχνουν πλέον κινητά σε μέγεθος τάμπλετ. Σε λίγο καιρό θα χρειάζεται να κουβαλάμε και ταγάρι που έλεγε κι ένας φίλος μου, για να κουβαλαμε το κίνητο μας. 1. Το iphone mini καταργείται. 2. To Pro Max έχεις δει από κοντά τι παντόφλα είναι?
john_dr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 43 λεπτά πριν, NadaGR είπε To φαϊ ειναι overrated. Παραφάγαμε τωρα τον 15αυγουστο καιρος να κανουμε κανα διμηνο νηστεια. Το δίμηνο νηστείας άντε να σου εξασφαλίσει τον original φορτιστή αν αυτός δεν περιλαμβάνεται στην συσκευασία, όχι το ίδιο το κινητό.
Dhmosios_Ypalilos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, NiKoSmile είπε Για τον Αμερικάνο το iPhone είναι μια εβδομάδα δουλειά. Βελόνι στο αλώνι δηλαδή. Φυσικά και αξίζει μια εβδομάδα δουλειά για ένα iPhone... Αλλά όχι να δουλεύεις δύο μήνες για ένα iPhone! Είπες μεγάλη μακακία, δηλαδη ολο το μήνα αλλα έξοδα δεν έχει κάποιος μόνο το κινητο; Για να δεις πόσο αξίζει ή όχι μια αγορά, με βάση το εισόδημά σου, αφαιρείς από το πλεόνασμα που σ μένει, δηλ αφαιρώντας τα πάγια έξοδα, πχ βγάζεις 1000 -( τα λεφτά που μπορεί να είναι για ενοίκιο, υγεία, φαγητό κλπ ) κ όχι από το συνολικό διαθέσιμο μικτό ποσό. Έχω 2 μεταπτυχιακά ,1 διδακτορικό στα οικονομικά κ 40 σελίδες βιογραφικό, κάτι θα ξερω κ εγω. Ο μέσος αμερικάνος αφαιρώντας τα πάγια έξοδα, δεν βγάζει 1000-1500$ τη βδομαδα γκεγκε; Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2022 από Dhmosios_Ypalilos
Chris_BMW Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mistiri0 είπε Αν είναι οι τιμές αυτές που έχουν διαρρεύσει νομίζω πως είναι καιρός να αποφασίσει ο κόσμος αν επιθυμεί να φάει ή να έχει κινητό!!!!!! Ρε φίλε δηλαδή τι παρέθεσες τώρα ; Ακριβή ισοτιμία τιμής μετατρέποντας σε ευρο την την αντίστοιχη τιμή μετά φόρων που έχει το I phone σε ένα κράτος ;; Δηλαδή ήμαρτον τι διαβάζουμε . Στη Βραζιλία αυτή τη στιγμή το 13 pro max κοστίζει (με τον υπολογισμό σου ) 2000€ αντίστοιχα στην Ελλαδα ;; Στα του άρθρου . Απόλυτα λογικά τα νούμερα . Γνώμη μου πως στο μέλλον θα αυξηθούν και άλλο τα ποσοστά του iOS . Πλέον ένα I phone μπορεί να παραμετροποιείται σε μεγάλο βαθμό , έχει αυτονομία από τις καλύτερες στην αγορά έχει τρομερή υποστήριξη έχει τρομερά υλικά κατασκευής (ειδικά τα pro μοντέλα ) και την αίσθηση του «ακριβού» όταν το πιάνεις στα χέρια σου . Έχουν τρομερό πακετάρισμα (όλα τα Apple προϊόντα ) και οι τιμές σε πολλές περιπτώσεις με αντίστοιχες ναυαρχίδες android είναι καλύτερες ενώ παράλληλα αυτή η τιμή κρατιέται εκει ψηλά σχεδόν για πάντα . ΔΕΝ χάνει αξία και αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα ατού και κατορθώμα της εταιρείας . Η Apple ξέρει πολύ καλά να παίζει με την αναγνωρισιμότητα των προϊόντων της (βλέπε notch και τώρα με τα δυο Peel shape notches ) το οποίο δίνει την αίσθηση του μοναδικού . Βλέπεις ταινία και ακόμη και από μπροστά ξερεις πως αυτό είναι I phone . Οι άνθρωποι μιλάμε ΔΕΝ παίζονται . Σκέφτονται μίλια μπροστά για το κάθε τι που κάνουν και εδώ οι insomniac νομίζουν πως είναι πίσω τεχνολογικά και δεν μπορεί … 1 ώρα πριν, mistiri0 είπε Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2022 από Chris_BMW 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα