Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AtiX είπε

Μα είτε τον αλλάξουν είτε όχι, μια χαρά κοιμάμαι τα βραδιά… άλλοι χάσανε τον ύπνο τους και έχουν πάρει σβάρνα τα φόρουμ και τα σόσιαλ φωνασκώντας  μπας και μας πείσουν πόσο woke είναι το Rings of Power επειδή έβαλε μαύρα ελφ και γυναίκα ήρωα…

Ειναι φανερό πλεον πως δεν εχει λιώσει ακομα η καραμέλα..

Ο,τι πεις λοπον φίλε AtiX,δε περιγράφω αλλο

• Like 3
  • Απαντ. 281
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, mAs_81 είπε

Ειναι φανερό πλεον πως δεν εχει λιώσει ακομα η καραμέλα..

Ο,τι πεις λοπον φίλε AtiX,δε περιγράφω αλλο

Αν ισχύει αυτό που λες, θα σε παρακαλούσα στο κάθε confused που μου εχεις βάλει, να το κανείς like… όπως και σε κάθε like που έκανες σε ποστ που υποστηρίζουν ότι το Rings of Power είναι γεμάτο woke στοιχεία να το κανείς confused…

Όχι αλλά να λέμε μεταξύ μας και αλλά να δείχνουνε με τις πράξεις μας….

Επεξ/σία από AtiX
Δημοσ.
Μόλις τώρα, AtiX είπε

Άλλαξε την υπογραφη σου όπως μου ειχες υποσχεθεί προ καιρού και μετα αλλάζω ο,τι θες και γω

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, mAs_81 είπε

Άλλαξε την υπογραφη σου όπως μου ειχες υποσχεθεί προ καιρού και μετα αλλάζω ο,τι θες και γω

Υποσχέθηκα να αλλάξω την υπογραφή μου αν έβγαινες σωστός… ξέρεις πόσες γυναικοκτονιες έχουν γίνει μέχρι και σήμερα????

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AtiX είπε

ξέρεις πόσες γυναικοκτονιες έχουν γίνει μέχρι και σήμερα????

Δολοφονίες?Ξέρεις?

Άστο φιλε AtiX ας συμφωνήσουμε οτι διαφωνούμε,μη το πάμε κι άλλο off topic 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, mAs_81 είπε

Δολοφονίες?Ξέρεις?

Άστο φιλε AtiX ας συμφωνήσουμε οτι διαφωνούμε,μη το πάμε κι άλλο off topic 

Εννοείτε ότι διαφωνούμε… εδώ δεν αναγνωρίζεις τον όρο γυναικοκτονια θα αναγνωρίσεις την ορατότητα ή θα παραδεχθείς ότι δεν ξέρεις καν τι είναι woke…

Εντέλει όλα δένουν στο γιατί είναι κόκκινο πανί για εσένα η υπογραφή μου…

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, AtiX είπε

Εννοείτε ότι διαφωνούμε… εδώ δεν αναγνωρίζεις τον όρο γυναικοκτονια θα αναγνωρίσεις την ορατότητα ή θα παραδεχθείς ότι δεν ξέρεις καν τι είναι woke…

Εντέλει όλα δένουν στο γιατί είναι κόκκινο πανί για εσένα η υπογραφή μου…

👍

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, AtiX είπε

τον όρο γυναικοκτονια

Ο όρος γυναικοκτονια είναι καινούργιος από τίποτα φεμινίστριες* και έγινε μόδα, για να δείξει ότι είναι συγκεκριμένος φόνος προς μία κατηγορία φύλου, το γυναικείο. Δολοφονία λέγεται κανονικά.

*Οι ίδιες φεμινίστριες που άμα τις κάνει κάποιος ληστεία ή επίθεση καλούν έναν τοξικό μυώδη άντρα αστυνομικό ή δεν ξέρω τι, να τις προστατεύσει. Εκεί τον ξεχνάνε τον όρο make toxic masculinity.

Επίσης στον Τιτανικό όλοι αυτοί οι male toxic masculine έμειναν πίσω και πνίγηκαν κατά κόρον.

Και εκεί το ξέχασαν.

• Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε

Ο όρος γυναικοκτονια είναι καινούργιος από τίποτα φεμινίστριες* και έγινε μόδα, για να δείξει ότι είναι συγκεκριμένος φόνος προς μία κατηγορία φύλου, το γυναικείο. Δολοφονία λέγεται κανονικά.

*Οι ίδιες φεμινίστριες που άμα τις κάνει κάποιος ληστεία ή επίθεση καλούν έναν τοξικό μυώδη άντρα αστυνομικό ή δεν ξέρω τι, να τις προστατεύσει. Εκεί τον ξεχνάνε τον όρο make toxic masculinity.

Επίσης στον Τιτανικό όλοι αυτοί οι male toxic masculine έμειναν πίσω και πνίγηκαν κατά κόρον.

Και εκεί το ξέχασαν.

Κοιτάζω τώρα το ημερολόγιο και βλέπω 2022… Λέω εγώ τώρα, μήπως να έρθεις σε αυτόν τον αιώνα και να αφήσεις τα του προηγούμενου ιδεολογήματα?

Επεξ/σία από AtiX
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Off topic :

Spoiler

Η δολοφονία τρανς/non binary ατόμου πως λέγεται ρε παιδιά? 😅

On topic, το κόβω να φτάνει 7+ βαθμό σύντομα. Α ρε Amazon και τα λεφτά σου.

Επεξ/σία από Glikos
Δημοσ.

Όλοι εσείς εδώ μέσα που το θάβεται,κάνετε εμετούς και βαθμολογείτε με άσους,αφού δεν σας άρεσε και νομίζετε ότι εξαπατηθήκατε να ζητήσετε refund απο το Prime που πληρώσατε(oh wait) στην αμαζον για να το δείτε

Εγώ παλιά που είδα την τριλογία(με έσυραν με το ζόρι) και δεν μου άρεσε πήγα στο τέλος στο ταμείο και μου είπαν ότι λυπούνται.Πιστεύω ότι το αμαζον θα είναι πιο γενναιόδωρο

• Confused 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Superuser είπε

Εγώ παλιά που είδα την τριλογία(με έσυραν με το ζόρι) και δεν μου άρεσε πήγα στο τέλος στο ταμείο και μου είπαν ότι λυπούνται

Στα Village η στα Odeon πηγές και σου φερθήκανε ετσι?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, mAs_81 είπε

Στα Village η στα Odeon πηγές και σου φερθήκανε ετσι?

Έπρεπε να του επιστρέψουν τα λεφτά στο τέλος της ταινίας, μαζί με ένα μεγάλο συγγνώμη, κουπόνι για δωρεάν εισητηρίο την επόμενη φορά, δωρεάν ποπ κορν και Νάτσος!

Για αυτό πάμε κατά διαόλου!

Δημοσ.

Έχει κουράσει το θέμα πραγματικά. Δεν τολμάς να πεις ότι δεν σου άρεσαν τα επεισόδια και αμέσως σε χαρακτηρίζουν ως τοξικό, ρατσιστή, ομοφοβικό και ότι άλλο τους έρθει. Ε δεν μου άρεσαν πως να το κάνουμε; Ωραία γραφικά ναι. Ωραίες σκηνές ναι. Αλλά σενάριο φτωχό, πλοκή αργοβαρετή μέχρι στιγμής και εκτός από την χρήση των ονομάτων δεν βλέπω άλλη σχέση με τα βιβλία. Και επειδή οι φανς έχουν βαλθεί να μας βγάλουν όλους τρελούς (λες και διαβάσαμε διαφορετικά βιβλία) έχοντας διαβάσει ΟΛΑ τα βιβλία του Τόλκιν αμέτρητες φορές, στην σειρά υπάρχουν ελάχιστες ομοιότητες και αμέτρητες ανομοιότητες. Και δεν είναι θέμα ρατσισμού, έλεος πια με αυτή την καραμέλα. Όποιος ψάχνει τον ρατσισμό ας κοιτάξει πρώτα τους έγχρωμους υπαλλήλους της Amazon, τις αμοιβές τους, τις προοπτικές που έχουν σε αντίθεση με τους λευκούς στην Amazon, τις θέσεις που τους δίνονται και μετά ας ξανα έρθει να μας πει εμάς για ρατσισμό.

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...