Aztec Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Πάντως προσωπικα αν μου έλεγες αν κολλάει στο σύμπαν αυτό ο ελροντ η το μαύρο ελφ θα επέλεγα το μαύρο ελφ . Αδύναμο cast και παρουσίες 1
kata_tixi Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 14 ώρες πριν, Thresh είπε Τσάμπα το κράξιμο που έτρωγε τα τελευταία χρόνια ότι ήταν ρατσιστής δλδ? Ότι οι έγχρωμοι ήταν με το μέρος του Sauron κτλπ. Αρχικά λογικό να μην έχει μαύρα ξωτικά γιατί ο τολκιν ζούσε σε εποχή και σε μέρος με ελάχιστους μαύρους . Επίσης είναι επηρεασμένος από τον πρώτο παγκόσμιο και την βιομηχανική επανάσταση . Αρα πολύ πιθανό αν έγραφε στο σήμερα η ιστορία να ήταν πολύ διαφορετική οποτε δεν εχει νόημα να κολλάμε στο χρώμα γτ δεν αποτελεί πρόβλημα για την ιστορία . Δλδ αν αύριο πας και βάλεις στην τριλογία για παράδειγμα όλα τα ξωτικά μαύρα δεν αλλάζει κάπου την ιστορία. Για αυτό λέω ότι είναι λάθος να γκρινιάζετε για αυτό το πράγμα . Και τέλος ξαναλέω δεν βασίζεται καν στα βιβλίου η ιστορία της σειράς .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Άλλαξε τώρα σε "λογικό να μην έχει λόγω της εποχής του" από "δεν έγραψε κάπου ότι δεν υπήρχαν" ? 😛
SabotazNic Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 6/9/2022 στις 1:33 ΜΜ, randomcat είπε Μην προκαλείτε παιδιά... Το screenshot κοβεται στο καλυτερο σημειο
DEADLAZARUS Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, kata_tixi είπε Αρχικά λογικό να μην έχει μαύρα ξωτικά γιατί ο τολκιν ζούσε σε εποχή και σε μέρος με ελάχιστους μαύρους . Επίσης είναι επηρεασμένος από τον πρώτο παγκόσμιο και την βιομηχανική επανάσταση . Καμία σχέση. Τα ηρωικά έπη κι οι ιστορίες/μύθοι/θρύλοι που ενέπνευσαν τον Τόλκιν δεν είχαν μαύρα ξωτικά. Μακριά από εμένα οποιαδήποτε ρατσιστική αναφορά. Παραθέτω τα γεγονότα. 9 λεπτά πριν, kata_tixi είπε Αρα πολύ πιθανό αν έγραφε στο σήμερα η ιστορία να ήταν πολύ διαφορετική οποτε δεν εχει νόημα να κολλάμε στο χρώμα γτ δεν αποτελεί πρόβλημα για την ιστορία . Αυτό είναι κάτι που εσύ υποστηρίζεις κι ουδόλως στέκει. Ναι, ίσως ο Τόλκιν αποφάσιζε ότι ο Sauron ήταν μια παρεξηγημένη ψυχούλα. 12 λεπτά πριν, kata_tixi είπε Δλδ αν αύριο πας και βάλεις στην τριλογία για παράδειγμα όλα τα ξωτικά μαύρα δεν αλλάζει κάπου την ιστορία. Για αυτό λέω ότι είναι λάθος να γκρινιάζετε για αυτό το πράγμα . Και τέλος ξαναλέω δεν βασίζεται καν στα βιβλίου η ιστορία της σειράς . Λάθος. Αλλάζει, καθώς αλλάζεις το lore. Υπάρχει ένας established κόσμος. Αυτός δεν αλλάζει όσο κι αν χτυπάς τον πισινό σου κάτω. Πού βασίζεται, λοιπόν, το "έπος";
Herald Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 17 ώρες πριν, kata_tixi είπε να παραθέσεις εσύ το απόσπασμα που ορίζει αυστηρά το πως ήταν τα ξωτικά κτλ. φίλε μ δεν αποτελεί πολιτική πράξη το να είσαι μαύρος . ούτε πολιτικό μήνυμα το να παίζουν μαύροι σε ταινίες σειρές. εγώ θα σου πρότεινα πρώτα να σκεφτείς ότι η σειρά δεν βασίζεται έτσι και αλλιώς στη πρωτότυπη ιστορία και δεύτερον στο να είναι η ιστορία που έγραψαν όμορφη κτλ. το να κολλάς με το χρώμα κάποιου χαρακτήρα τόσο πολύ δείχνει άλλα πράγματα πέρα από το προφανές και καλό θα είναι να προσπαθήσεις να τα αποβάλεις. Kαταρχάς το πώς είναι τα ξωτικά τα χομπίτ κτλπα είναι αρκετά ξεκάθαρο στα βιβλία. Μαύρα ξωτικά δεν υπάρχουν. Από την στιγμή που διηγούνται μια ιστορία που βασίζεται στον κόσμο του Τόλκιν, αυτά θα έπρεπε να τα σεβαστούνε. Μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει όταν λέμε μια ιστορία βασίζεται στον Χ κόσμο. Σημαίνει ότι διηγούμαστε κάτι που είναι plausible να έχει συμβεί. Πχ. 2 αγρότες εξώ από την πόλη του Rohan τσακώθηκαν για τα όρια του κτήματους τους, είναι μια ιστορία που μπορεί να έχει συμβεί παράλληλα με τα γεγονότα του LOTR. Μια ιστορία με μαύρα ξωτικά δεν είναι plausible να έχει συμβεί γιατί απλά δεν υπάρχουν μαύρα ξωτικά. Δηλαδή αν βάλουν διαστημόπλοια να απαγάγουν Noldors πάνω από την Eregion θα πούμε ότι είναι μια ιστορία βασισμένη στον κόσμο του Tolkien? Φαντάζομαι όχι. ΑΛΛΑ, δεν έχει απολύτως καμία σημασία. Εμένα δεν με πείραξαν στο ελάχιστο τα κοντοκουρέμενα ξωτικά και όλα αυτά. Η σειρά είναι μια αηδία και μισή, άσχετος όλων των παραπάνω. 15 ώρες πριν, Thresh είπε Πάρα πολλά δεν αναφέρονται ότι δεν υπάρχουν πάντως, δεν σημαίνει ότι θα έπρεπε να μπουν κιόλας. Εσύ που ξέρεις παραπάνω από μένα, έχει αναφέρει πουθενά για UFOS ότι δεν υπάρχουν; Δεν έχω δεί κάτι 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 2 minutes ago, Herald said: Εσύ που ξέρεις παραπάνω από μένα, έχει αναφέρει πουθενά για UFOS ότι δεν υπάρχουν; Δεν έχω δεί κάτι Ποτέ δεν ξέρεις.
Mpiftekis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Herald είπε Δηλαδή αν βάλουν διαστημόπλοια να απαγάγουν Noldors πάνω από την Eregion θα πούμε ότι είναι μια ιστορία βασισμένη στον κόσμο του Tolkien? Φαντάζομαι όχι. Απ'το πληκτρολόγιο μου, μου το πήρες 😁 Κι εγώ λέω ότι εφ'όσον ο Τόλκιν δεν αναφέρει κάτι για αεροπλάνα, ας βάλουν αεροπλάνα, τανκ, γερανούς κλπ που κινούνται με τη δύναμη των δαχτυλιδιών... είναι plausible και μπορείς να κάνεις suspend disbelief κλπ... 🤣 Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2022 από Mpiftekis
Tetrabitos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Ας κάνουν και ένα crossover με το game of thrones!
4dddd Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Ρε παιδιά δώστε του λίγο χρόνο!! Μιλάμε για μια σειρά που θα έχει 5 σεζόν! Ας δούμε πως θα πάει και μετά να το κραξουμε. 1
xionomiaou Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 7/9/2022 στις 11:19 ΠΜ, Dantε είπε Απο τις καλυτερες σειρες fantasy που εχεις δει, με 2 μολις επεισοδια; Και μετα λεμε υπερβολικους αυτους που βαζουν μηδενικα. Κανονικα επρεπε στα reviewsite να μη σε αφηνουν να κανεις κριτικη αν δεν εχουν βγει τα 2/3 της σεζον, μη πω ολοκληρη. Και το ιδιο και για τους κριτικους.Οχι βαθμολογια με βαση 1-2 επεισοδια. Αυτο δε το λεω απαραιτητα γιατι θα κοπουν μονο τα αρνητικα review (βλεπουμε εδω οτι και τα 9-10 πεφτουν κατα δεκαδες χιλιαδες) αλλα γιατι ολοι ξερουμε πως η πιο αντικειμενικη βαθμολογια διαμορφωνεται τουλαχιστον κανα 6μηνο μετα. Αλλα αφου θελουν να γινεται σουσουρο,ας γινειται ετσι... 3 πια και ναι απο τις καλυτερες θεωρω. Είμαι άνθρωπος που δεν δίνω χρόνο στις σειρές. Συνήθως τις κόβω από το πρώτο επεισόδιο αν δεν μου αρέσουν (για παράδειγμα το casa de papel και το peaky blinders το έκοψα στο πρώτο επεισόδιο) Σε αντίθεση με άλλες σειρές όπως το stranger things που μου άρεσαν από το πρώτο Συνεχίζω να πιστεύω πως είναι πολύ καλή η σειρά και δεν άξιζει το 6,9. Παρόλα αυτά αντιλαμβάνομαι και τους χρήστες οι οποίοι καταρράκωσαν τη σειρά βαθμολογικά. Έχουν και αυτοί ένα δίκαιο. Στις 7/9/2022 στις 8:26 ΠΜ, DEADLAZARUS είπε Σεβαστή η άποψή σου, πιστεύω, όμως, ότι η βαθμολογία στο imbd, το οποίο ανήκει στην Amazon, είναι, στην πραγματικότητα, πολύ χαμηλότερη. Βλέπεις, επειδή ακριβώς η Amazon κάνει κουμάντο στο imbd, έχουν αφαιρέσει χιλιάδες αρνητικές κριτικές κι έχουν βάλει τα bots να βαθμολογούν με 9 και 10 αυτό το σκουπίδι. Κάνουν τα πάντα για να προστατεύσουν την επένδυσή τους, γιατί τα λεφτά είναι πολλά. Δεν ηξερα οτι ανηκει στο amazon το imbd όντως έχω ακούσει ότι βάζουν κάποια bots να βαθμολογήσουν 9 - 10. Εγώ πάλι παιδιά είμαι αληθινός χρήστης και μου άρεσε πάρα πολύ η σειρα - ειλικρινά 😂. Καμία αντίρρηση όμως αν το θεωρεί κάποιος σκουπίδι είναι προσωπική του άποψη και είναι σεβαστή. Εγώ μέχρι στιγμής μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα από το συγκεκριμένο γιατί το lord of the rings ήταν η καλύτερη σειρά ταινιών που έχω παρακολουθήσει. Η αναβίωση τους μέσα από την σειρά είναι τηλεοπτικό οξυγόνο για μένα. Μακάρι βέβαια να ηταν τον ακομα καλυτερα κάποιες επιλογες όπως πολύ θυμωμένοι χρήστες παρατηρουν και το βαθμολογουν με 1-2. παρόλα αυτά εγώ θα απολαύσω και ετσι τη συγκεκριμένη σειρά. Φιλικα
randomcat Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 9/9/2022 στις 1:50 ΜΜ, Herald είπε Εσύ που ξέρεις παραπάνω από μένα, έχει αναφέρει πουθενά για UFOS ότι δεν υπάρχουν; Δεν έχω δεί κάτι https://www.dni.gov/files/ODNI/documents/assessments/Prelimary-Assessment-UAP-20210625.pdf
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα