DeareN Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Φήμες λένε ότι οι 72 ώρες αναστολής κριτικής θα πέφτουν στις μόλις 4 ώρες αν γίνεις συνδρομητής Amazon Prime 😋😜
omghi2u Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 15 λεπτά πριν, Macosj είπε Πιστεύω ότι καλα έκανες. Άλλο 5 και άλλο 1. Καμία τέτοια παραγωγή δεν αξίζει για 1. Μόνο η εικόνα είναι μια παράμετρος που παίρνει 10/10 αντικειμενικά. Οπότε αντε στην χειρότερη να πάρει 3-4 αν είναι όλα τα υπόλοιπα χάλια, ή αν νομίζει κάποιον ότι είναι χάλια. Αλλά 1= σπαμ ξεκάθαρα Σαφεστατα και το 0-1 ειναι σπαμ ξεκαθαρα... αλλα ειναι πολυ πιο κοντα στο 4 απο το 10. Και πραγματικα μου κανει εντυπωση πως συνεχιζει η κλαψα και το παραπονο να ειναι για τα 1.... και οχι για τα 10, 9 και 8 που μονο αυτα τα 2 combined ειναι πολλα περισσοτερα απο τα 1-7 combined. 1
Macosj Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, fytotech είπε Έχεις καταλάβει φαντάζομαι πως αν δεν είχαν χρησιμοποιήσει αυτές τις αλλαγές θα έπιαναν και τους τυχαίους και τους fans. Ή μήπως δεν το έχεις καταλάβει; Γιατί αλλιώς αυτό που γράφεις δε βγάζει νόημα. Και εγώ αυτό θα έκανα, αλλά εγώ δεν έχω την παραγωγή, και με ενδιαφέρει η ουσία και όχι η επικοινωνία. Αυτοί που έφτιαξαν το σενάριο, βασίζονται και στην κοινωνία. Ιδίως την νεολαία. Εδώ η μισοί νέοι ακούνε όλη μέρα τραπ, θα εκτιμήσουν κάτι που δεν είναι των δικών τους μέτρων? Μια σειρά δισεκατομμυρίων θέλει και επικοινωνία εκτός από ουσία. Οπότε, πιστεύω ότι αυτοί που αποφάσισαν να το κάνουν έτσι πιστεύουν πως περισσότερα θα βγάλουν αν αλλάξουν το σενάριο προς των νέων κοινωνικών δεδομένων παρα αυτό που είπες. Το αν γίνει αυτό, δεν το ξέρω. Αυτοί είναι οι μάνατζερ που πληρώνονται να συμβουλεύουν τους πλούσιους Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2022 από Macosj
Kostasspil Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Just now, Macosj said: Και εγώ αυτό θα έκανα, αλλά εγώ δεν έχω την παραγωγή, και με ενδιαφέρει η ουσία και όχι η επικοινωνία. Αυτοί που έφτιαξαν το σενάριο, βασίζονται και στην κοινωνία. Ιδίως την νεολαία. Εδώ η μισοί νέοι ακούνε όλη μέρα τραπ, θα εκτιμήσουν κάτι που δεν είναι των δικών τους μέτρων? Μια σειρά δισεκατομμυρίων θέλει και επικοινωνία εκτός από ουσία. Οπότε, πιστεύω ότι αυτοί που αποφάσισαν να το κάνουν έτσι πιστεύουν πως περισσότερα θα βγάλουν αν αλλάξουν το σενάριο προς των νέων κοινωνικών δεδομένων παρα αυτό που είπες Να δεχτουν και την κριτική όμως όχι να το ρίχνουν στα τρολ, την πατριαρχία και τον μισογυνισμό. Νισάφι 4
Boubis1411 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις είδα την πρώτη σκηνή με το κορίτσι και το ποτάμι λέω.... Μπαρούφα άστο... Το έκλεισα δεν ξέρω αν το ξαναβάλω ποτέ!! 1
AtiX Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Mα και αυτοι που εβαλαν 8-9 ειναι για το ξεκαρφωμα του bombing. Δεν ειναι τοσο χαζοι να βαλουν ολα τα Bot με 10. Καλό θα ήταν να μην φτάσουμε να συνωμοσιολογούμε… update για αυτούς που κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν… αν είναι τόσο έξυπνοι που βάζουν και 8-9 αντί για 10, γιατί δεν βάζουν περισσότερα 9 για να μην τους καταλάβουν όσοι νομίζουν ότι είναι εξυπνότεροι από αυτούς? Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2022 από AtiX 3
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, AtiX είπε Καμία, μα καμια, σχέση για το τι σημαίνει το woke, βέβαια όποιος ξέρει καταλαβαίνει και ποιοι την χρησιμοποιών και γιατί... Ειναι ακριβώς αυτό που είπα σε 2 γραμμές, γιατί η θεωρία όλη πιάνει βιβλία. Δεν λέει η Wikipedia κάτι αντίθετο απο αυτό που είπα. Ο όρος έγινε δημοφιλής στην κουλτούρα μας μέσο του κινήματος BLM, του οποίου οι ιδρυτριες του αυτοπροσδιορίζονται ως μαύρες και φεμινήστριες που παλεύουν για να ευαισθητοποιήσουν την κοινωνία για τα προβλήματα των μαύρων, των γυναικών και του σεξισμού. Αυτό όμως είναι μια απλοϊκή ερμηνεία που εξηγεί ως και τα 70s και το κίνημα των civil rights. Σύμφωνα με την ίδια σελίδα της wikipedia που παρέθεσες (Broadening usage) ο όρος χρησιμοποιείται πλέον για να περιγράψει την critical race theory και την Intersectional theory και την εφαρμογή τους στην καθημερινότητα. Η θεωρία αυτή είναι επίσης πολύπλοκη, καμία σχέση με το είμαστε όλοι ίσοι, την έχω μελετήσει αρκετά και δεν βλέπω που κάνω λάθος στην περιγραφή μου. Όλα είναι δύναμη, επιρροή, καταπίεση και προνόμια και όλα έχουν να κάνουν με το φύλο και την φυλή. Πολλοί που υποστηρίζουν την woke θεωρία, δείχνουν τα civil rights ως πυρήνα της, τα οποία και εγώ ως προοδευτικός τα υποστηρίζω φανατικά. Στην πραγματικότητα η woke κουλτούρα έχει πλέον να κάνει με την critical race theory και μόνο, οπότε επιμένω σε αυτό που σχολίασα. Η σειρά αυτή πάντως δεν φαίνεται woke. Απλά είναι twitter friendly.
AtiX Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, merphi είπε Ειναι ακριβώς αυτό που είπα σε 2 γραμμές, γιατί η θεωρία όλη πιάνει βιβλία. Δεν λέει η Wikipedia κάτι αντίθετο απο αυτό που είπα. Ο όρος έγινε δημοφιλής στην κουλτούρα μας μέσο του κινήματος BLM, του οποίου οι ιδρυτριες του αυτοπροσδιορίζονται ως μαύρες και φεμινήστριες που παλεύουν για να ευαισθητοποιήσουν την κοινωνία για τα προβλήματα των μαύρων, των γυναικών και του σεξισμού. Αυτό όμως είναι μια απλοϊκή ερμηνεία που εξηγεί ως και τα 70s και το κίνημα των civil rights. Σύμφωνα με την ίδια σελίδα της wikipedia που παρέθεσες (Broadening usage) ο όρος χρησιμοποιείται πλέον για να περιγράψει την critical race theory και την Intersectional theory και την εφαρμογή τους στην καθημερινότητα. Η θεωρία αυτή είναι επίσης πολύπλοκη, καμία σχέση με το είμαστε όλοι ίσοι, την έχω μελετήσει αρκετά και δεν βλέπω που κάνω λάθος στην περιγραφή μου. Όλα είναι δύναμη, επιρροή, καταπίεση και προνόμια και όλα έχουν να κάνουν με το φύλο και την φυλή. Πολλοί που υποστηρίζουν την woke θεωρία, δείχνουν τα civil rights ως πυρήνα της, τα οποία και εγώ ως προοδευτικός τα υποστηρίζω φανατικά. Στην πραγματικότητα η woke κουλτούρα έχει πλέον να κάνει με την critical race theory και μόνο, οπότε επιμένω σε αυτό που σχολίασα. Η σειρά αυτή πάντως δεν φαίνεται woke. Απλά είναι twitter friendly. Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση…
Tzimaras Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Απλά, λιτά και απέριττα εμένα μου άρεσε πολύ και αναμένω τα επόμενα! just my 2 cents.. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2022 από Tzimaras 2
xavier Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 το μισος πουλαει και εχει γινει απλα ενα εμπορικο εργαλειο για τους content creator των social media, yt κτλ. Οποτε το βαρος πεφτει στην κριση του χρηστη. προσωπικα δε θελω κανενα θεσμικο κανονα που να το περιοριζει. ειναι προσωπικη ευθυνη του καθενος μας το τι επιλεγει να βλεπει και να επιβραβευει.
AtiX Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Tzimaras είπε Απλά, λιτά και απέριττα εμένα μου άρεσε πολύ και αναμένω τα επόμενα! just my 2 cents.. Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω, αλλά πολλοί από εδώ μέσα θα σε θεωρήσουν στην καλύτερη bot… Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2022 από AtiX
corr8 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Το θεμα δεν ειναι η κριτικη, ολοι κρινουν θετικα,αρνητικα κτλπ. Το προβλημα ειναι πως εχει ξεφυγει η κατασταση με το να τρεχουν να αποκαλουν σχεδον τα παντα woke απο αντιδραση. Ταινιες που βγηκαν πριν 20-30 χρονια που ηταν αποδεκτες, εαν ειχαν βγει σημερα θα τις επαιρνε και αυτες παραμαζωμα ο παραλογισμος που υπαρχει σημερα. 2
mAs_81 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Οταν για να αναδείξεις έναν χαρακτήρα στερείσαι τοσο πολυ δημιουργικότητας και φαντασίας ωστε να το κανεις μονο μειώνοντας τους ήδη καταξιωμένους χαρακτήρες στο περιβάλλον και γυρω του,αναρωτιέμαι όλοι εσεις που σας αρεσει ο ρόλος της Γκαλαντριελ σε αυτή τη σειρά πως το ονομάζετε? 4
AtiX Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, corr8 είπε Το θεμα δεν ειναι η κριτικη, ολοι κρινουν θετικα,αρνητικα κτλπ. Το προβλημα ειναι πως εχει ξεφυγει η κατασταση με το να τρεχουν να αποκαλουν σχεδον τα παντα woke απο αντιδραση. Ταινιες που βγηκαν πριν 20-30 χρονια που ηταν αποδεκτες, εαν ειχαν βγει σημερα θα τις επαιρνε και αυτες παραμαζωμα ο παραλογισμος που υπαρχει σημερα. Το ακόμα καλύτερο είναι όταν τους ζητάς ποιο είναι το woke στοιχείο, όχι απλά δεν απαντάνε αλλά κοροϊδεύουν κιόλας… 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα