Macosj Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, randomcat είπε Οι δημιουργοί και παραγωγοί της σειράς πρέπει και οφείλουν να το πουν αυτό, και όχι ο οποιοσδήποτε θεατής. Τότε μέχρι να το πουν, μην βάζετε 1/10. Εως τώρα έχουν πει από την αρχη ότι βασίζεται στον κόσμο του τοκλιν και όχι αναπαριστά. Οπότε είναι καλυμμένοι. Δεν φταίνε αυτοί επειδή κάποιοι ήθελαν να αναπαριστά πίστα το βιβλίο. Αυτοί αν θέλουν ας κάνουν δική τους σειρά Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2022 από Macosj 2
kyr123 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Macosj είπε Χαχαχα τα λεφτά ποτέ δεν είναι αρκετά. 500 εκατομμύρια είναι ένα υπερπολυτελές γιοτ. Γιατί οι άνθρωποι να μην πάρουν και ένα υπερπολυτελές αεροπλάνο? Ο καπιταλισμός δεν τελειώνει. Το κακό ξανά λέω δεν είναι ότι πλουτίζουν, αλλά ότι πλουτίζουν κοροϊδίστικα, ενώ άλλοι που παράγουν δεν μπορούν να πάρουν ούτε ψωμί Δεν είναι το θέμα ότι πλουτίζουν.Είναι "τυχεροί" απλώς.Και κάποιοι άλλοι γεννιούνται παιδιά εφοπλιστών.Έτσι λειτουργεί ο κόσμος.Το θέμα για εμένα είναι ότι πουλάνε και την ψυχή τους στον μαμωνά για παραπάνω χρήματα όπου καταστρέφεται το όνομα της οικογένειας και του συγγραφέα ενώ είχαν ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να ξανά δώσουν τα δικαιώματα μετά το Hobbit
AtiX Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, randomcat είπε Οι δημιουργοί και παραγωγοί της σειράς πρέπει και οφείλουν να το πουν αυτό, και όχι ο οποιοσδήποτε θεατής. Μα το έχουν πει… 1
Macosj Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, kyr123 είπε Έτσι λειτουργεί ο κόσμος Ο καπιταλισμός. Μπορώ να σου κάνω ένα σύστημα να αρχίζουμε όλοι από το μηδέν
chrisxkar Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Macosj είπε Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα με τα μαύρα ξωτικά, νάνους κτλ. Σημασία έχει η ουσία και όχι η επικοινωνία. Ο κόσμος είναι φανταστικός, δεν αποτυπώνει καποια χρονική περίοδο πάνω στη γη. Πείτε ότι είναι και σε άλλο πλανήτη. Γιατί να μην υπάρχουν μαύρα ξωτικά? Εφόσον υπάρχουν για χιλιάδες χρόνια( ίσως εκατομμύρια) τότε με βάση την εξέλιξη γίνεται να υπάρξουν και ξωτικά άλλου χρώματος. Εγώ πιστεύω ότι η μιζέρια και ο ρατσισμός του μέσου ανθρώπου δεν τον αφήνει να χαρεί. Έτσι και στο τελευταίο επεισόδιο του game of throne, δεν σας άρεσε που είδατε βασιλιά σε καροτσάκι, αφού αυτός με βάση τα πρότυπα πρέπει να έχει μυϊκή δύναμη. Ομως στην πραγματικότητα ο βασιλιάς πρέπει να έχει πνευματική δύναμη. το τελευταιο επισοδειο game of thrones δεν αρεσε στον κοσμο γιατι ηταν παπαρια αυτο με το καροτσακι πρωτη φορα το ακουω στην ζωη μου ο κοσμος ειχε προβλημα που απλα ηθελαν να κλεισουν την σειρα και την εκλεισαν οπως οπως να την ξεπεταζουμε να τελειωνουμε.Χτιζοταν μια ενταση τοσες σεζον για να ερθει ενα απολυτα anticlimactic τελος ισα ισα ειχε και λογικη που ανελαβε ο μικρος σαν βασιλιας. Οσο για τον ρατσισμο ακουσες πολλα ρατσιστικα σχολια για τον greyworm?για την daenerys?για τον drogo?Εγω προσωπικα κανενα με οσους και αν εχω συζητησει σε ολα τα χρονια 19 λεπτά πριν, corr8 είπε Αυτο ισχυει. Εχει γινει δυστυχως πλεον "μοδα" με το παραμικρο να τρεχουν να ουρλιαξουν "ααααα WOKE WOKE! Δεν το βλεπωωω ειναι wokeeeee". Εχουν βαφτίσει τα παντα woke και μαλιστα το αστειο ειναι οταν χρησιμοποιουν ως παραδειγμα παλιες ταινιες με δυναμικες γυναικες, gay χαρακτηρες κτλπ για να δικαιολογησουν τα κομπλεξ τους. Για παραδειγμα, η Σαρα Κονορ απο Terminator, η Ριπλει απο Aliens. Οι ταινιες αυτες που τοσο δοξαζουν και χαρακτηριζουν ως "σωστες ταινιες με δυναμικες γυναικες" εαν ειχαν βγει ΣΗΜΕΡΑ αυτες οι ταινιες και οχι στη δεκαετια του '80 και '90, θα τις χαρακτηριζαν ΚΑΙ αυτες ως WOKE. Ειναι ακριβως στο ιδιο μοτιβο ταινιων με δυνατους γυναικειους χαρακτηρες. πιστευω οτι κανεις λαθος πολλες ταινιες πλεον απλα δεν εστιαζουν στο να παρουσιασουν εναν δυναμικο χαρακτηρα.Αλλα να ενδυναμωσουν οποιον θελουν παρουσιαζοντας τον και ως τον βραχο ηθικης μειωνοντας τους υπολοιπους.Στο hunger games στην τελικη που ηταν και αυτα τα χρονια ακουσες πολλα anti woke? Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2022 από chrisxkar 7
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, chrisxkar είπε Το αντικειμενικο πως το εννοεις? Ειναι βιβλια δεν πρεπει να το λαβεις υποψιν σου?Το πως αποτυπωνει την ιστορια? Το στορυ απο τα βιβλια απεχει παρασαγκας ξεκιναει διαφορετικο μπακ στορυ χαρακτηρες που δεν υπαρχουν και την υποτιθεμενη πιο δυνατη μαγισσα ξωτικο της μεσης γης απλα να χειριζεται ενα σπαθι.Οι διαλογοι ειναι κακοι και αποτυπωνουν εντελως διαφορετικα τις φυλες και τον τροπο ομιλιας και την συμπεριφορα.Η ηθοποιια ειναι απλα μετρια μεχρι στιγμης.Τα κουστουμια ειναι φτωχα.Το μονο καλο ειναι τα cgi τα οποια ανεβαζουν και την σειρα μεχρι στιγμης απο το απολυτο μηδενικο σε κατι λιγο πιο πανω.Και λογικα ολο το μπατζετ εκει πηγε Δεν ξερω γιατι καταλαβες οτι εγω γραφω κατι υπερ του Rings of Power,εγω απαντησα στο θεμα τoυ ratting γενικα. Και εμενα με χαλασαν οι αλλαγες και οι αχρειαστες σαλτσες. Tους εχω ικανους ο meteor-man να ειναι ο Gandalf, δεν θα τους πτοήσει καθολου το οτι περπατησε στη Middle Earth το 10 αιωνα του 3rd Age ενω αυτοι υποτιθεται γραφουν για το Second Age. Eλπιζω να ειναι ενας απο τους 2 μπλε μαγους. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2022 από BlurayMoviesGreece
grevoil Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Αυτό δεν είναι τίποτα, στο IMDB σκέφτονται να επιτρέψουν βαθμολογία 11/10 και 12/10 μόνο για το the rings of power, γιατί ακόμα και χωρίς τα 1-2-3-4-5 πάλι δεν βγαίνει καλό το νούμερο, θέλει boost, δεν έδωσαν 600.000.000-700.000.000 για μια σεζόν για να έχει ένα μέσο όρο 8,5 χωρίς να μετράς τα 5 και κάτω, έπρεπε να έχει ένα 9,7 περίπου και αυτό το 0,3 για να μην δώσουν δικαιώματα να μιλάει ο κόσμος. 4
chrisxkar Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Δεν ξερω γιατι καταλαβες οτι εγω γραφω κατι υπερ του Rings of Power,εγω απαντησα στο θεμα τoυ ratting γενικα. Και εμενα με χαλασαν οι αλλαγες και οι αχρειαστες σαλτσες. Tους εχω ικανους ο meteor-man να ειναι ο Galdalf, δεν θα τους πτοήσει καθολου το οτι περπατησε στη Middle Earth το 10 αιωνα του 3rd Age ενω αυτοι υποτιθεται γραφουν για το Second Age. Eλπιζω να ειναι ενας απο τους 2 μπλε μαγους. και εγω νομιζα οτι ειναι καποιος απο τους μαγους αλλα διαβασα οτι ειναι μη υπαρκτος χαρακτηρας στο βιβλιο Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2022 από chrisxkar 1
randomcat Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Macosj είπε Τότε μέχρι να το πουν, μην βάζετε 1/10. Εως τώρα έχουν πει από την αρχη ότι βασίζεται στον κόσμο του τοκλιν και όχι αναπαριστά. Οπότε είναι καλυμμένοι. Δεν φταίνε αυτοί επειδή κάποιοι ήθελαν να αναπαριστά πίστα το βιβλίο. Αυτοί αν θέλουν ας κάνουν δική τους σειρά Ακριβώς επειδή δεν έχουν πει ακόμα ότι αυτό το πράγμα ΔΕΝ είναι LOTR, θα βάζω 1/10 και αν μπορούσα και χαμηλότερα. Ας έφτιαχναν έναν νέο δικό τους κόσμο. Θα βάλω επίσης 1/10 για να αντισταθμίσω με το δικό μου λιθαράκι τις ψεύτικες κριτικές του IMDb, το οποίο είναι της Amazon. Σκέψου ότι είναι οι ιδιοκτήτες και ούτε 7 δεν έπιασε η σειρά με τα μαγειρέματά τους. 1 1
Macosj Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, grevoil είπε Αυτό δεν είναι τίποτα, στο IMDB σκέφτονται να επιτρέψουν βαθμολογία 11/10 και 12/10 μόνο για το the rings of power, γιατί ακόμα και χωρίς τα 1-2-3-4-5 πάλι δεν βγαίνει καλό το νούμερο, θέλει boost, δεν έδωσαν 600.000.000-700.000.000 για μια σεζόν για να έχει ένα μέσο όρο 8,5 χωρίς να μετράς τα 5 και κάτω, έπρεπε να έχει ένα 9,7 περίπου και αυτό το 0,3 για να μην δώσουν δικαιώματα να μιλάει ο κόσμος. Δεν είναι η πρώτη φορά που σβήνονται κριτικές άσχετες με την παραγωγή. Ας σοβαρευτούμε. Τα 1-2 δεν αφορούσαν την παραγωγή αλλά πως θα ηθελαν το σενάριο, και αυτό να αναπαριστά το βιβλίο. Η σειρά εδώ και τόσα χρόνια που έχει ανακοινωθεί αναφέρει ότι θα βασίζεται στο βιβλίο. Είναι σαν να βάζω 1 στο τιτανικό επειδή δεν αναπαριστά πίστα την πραγματικότητα και το τι έγινε 2 λεπτά πριν, randomcat είπε Ακριβώς επειδή δεν έχουν πει ακόμα ότι αυτό το πράγμα ΔΕΝ είναι LOTR, θα βάζω 1/10 και αν μπορούσα και χαμηλότερα. Ας έφτιαχναν έναν νέο δικό τους κόσμο. Θα βάλω επίσης 1/10 για να αντισταθμίσω με το δικό μου λιθαράκι τις ψεύτικες κριτικές του IMDb, το οποίο είναι της Amazon. Σκέψου ότι είναι οι ιδιοκτήτες και ούτε 7 δεν έπιασε η σειρά με τα μαγειρέματά τους. Δεν βασίζεται στο βιβλίο? Έχει πάρει ονόματα, τοποθεσίες και γενικά σχεδόν όλα από το βιβλίο. Ακριβώς ότι είπαν έφτιαξαν. Αν ήθελαν ντοκιμαντέρ θα έλεγαν ότι η σειρά αναπαριστά τον κόσμο στο βιβλίο όχι ότι βασίζεται εκεί 1 1
AtiX Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, randomcat είπε Ακριβώς επειδή δεν έχουν πει ακόμα ότι αυτό το πράγμα ΔΕΝ είναι LOTR, θα βάζω 1/10 και αν μπορούσα και χαμηλότερα. Ας έφτιαχναν έναν νέο δικό τους κόσμο. Θα βάλω επίσης 1/10 για να αντισταθμίσω με το δικό μου λιθαράκι τις ψεύτικες κριτικές του IMDb, το οποίο είναι της Amazon. Σκέψου ότι είναι οι ιδιοκτήτες και ούτε 7 δεν έπιασε η σειρά με τα μαγειρέματά τους. Επειδή κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις, οι δημιουργοί ήταν ξεκάθαροι στο ότι το Rings of Power δεν θα είναι πιστό στα βιβλία και ότι θα κάνουν αρκετές αλλαγές… Αν εσένα αυτές οι αλλαγές δεν σου κάνουν για LOTR, δικαίωμα σου… 1 1 1
Macosj Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, AtiX είπε Επειδή κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις, οι δημιουργοί ήταν ξεκάθαροι στο ότι το Rings of Power δεν θα είναι πιστό στα βιβλία και ότι θα κάνουν αρκετές αλλαγές… Αν εσένα αυτές οι αλλαγές δεν σου κάνουν για LOTR, δικαίωμα σου… Αν θέλουν οι υπερφαν του κόσμου που είναι και εκατομμύρια, ας βάλουν 1 χιλιάρικο ο καθένας να κάνουν δική τους σειρά που θα αναπαριστά το βιβλίο κατά λέξη. Η σειρά της Amazon δεν είναι τέτοιου είδους, όπως δεν ήταν και το GOT, και δεν είναι και το House of the dragon τώρα 3
anax111 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Υποτίθεται ότι επιτρέπεις στον κάθε χρήστη να βαθμολογήσει και να γράψει κριτική για την σειρά προκειμένου να έχεις μια αντικειμενική αντίληψη του τι αρέσει και του τι δεν αρέσει στον κόσμο. Δεν σε ανάγκασε κανένας να το κάνεις. Μπορούσες κάλλιστα να προσλάβεις εξ αρχής επαγγελματίες κριτικούς και να γράφουν μόνο αυτοί την άποψή τους. Από την στιγμή λοιπόν που αρχικά επιτρέπεις την έκφραση της ελεύθερης άποψης του κοινού και μετά απαγορεύεις μόνο τις αρνητικές απόψεις η οποιαδήποτε αντικειμενικότητά σου πάει περίπατο. Επίσης ξέρεις πολύ καλά τι δεν αρέσει στον κόσμο και απλά το αγνοείς. Υπάρχει μια συγκεκριμένη λέξη από Φ για την φίμωση της ελεύθερης γνώμης και τις προσπάθειας για την αναγκαστική αποδοχή μιας προπαγάνδας. Δεν την γράφω γιατί την άλλη φορά οι admins με μπάναραν αλλά όλοι καταλαβαίνεται τι εννοώ. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2022 από anax111 2 3
shadowlike Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 απλά μου άρεσε , μέχρι στιγμής δεν ξεπερνάει την original τριλογία σε τίποτα.
DEADLAZARUS Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, Macosj είπε Δεν είναι η πρώτη φορά που σβήνονται κριτικές άσχετες με την παραγωγή. Ας σοβαρευτούμε. Τα 1-2 δεν αφορούσαν την παραγωγή αλλά πως θα ηθελαν το σενάριο, και αυτό να αναπαριστά το βιβλίο. Η σειρά εδώ και τόσα χρόνια που έχει ανακοινωθεί αναφέρει ότι θα βασίζεται στο βιβλίο. Είναι σαν να βάζω 1 στο τιτανικό επειδή δεν αναπαριστά πίστα την πραγματικότητα και το τι έγινε Μισό λεπτό, υποστηρίζεις ότι το περιεχόμενο των όποιων κριτικών πρέπει να εξαντλείται αυστηρά και μόνο στα της παραγωγής; Δηλαδή, αν τολμήσει κάποιος να γράψει για το σενάριο, τους χαρακτήρες, το lore, θα τον ρίξουμε στον Καιάδα and be done with it; Ενδιαφέρουσα άποψη. 13 λεπτά πριν, Macosj είπε Δεν βασίζεται στο βιβλίο? Έχει πάρει ονόματα, τοποθεσίες και γενικά σχεδόν όλα από το βιβλίο. Ακριβώς ότι είπαν έφτιαξαν. Αν ήθελαν ντοκιμαντέρ θα έλεγαν ότι η σειρά αναπαριστά τον κόσμο στο βιβλίο όχι ότι βασίζεται εκεί Ε, πες μας ότι έτσι έχουν τα πράγματα να ηρεμήσουμε, βρε παιδί μου. Έχουν πάρει ονόματα, τοποθεσίες και σχεδόν όλα από το βιβλίο. Case closed, πάμε παρακάτω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα