dhmm Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Καλημέρα σας. Όπως έγραψα και στον τίτλο, ποιά η διαφορά του MPhil με MSc ; Μετά το MPhil μπορούμε να κάνουμε PhD κανονικά ; Μετράει σαν κανονικό μεταπτυχιακό ;
epp Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 γενικα ναι αλλα ειδικα αναλογα την χωρα και τον τομεα (αναλογα τις απαιτησεις καθε phd προγραμματος). Μπορεις κυριολεκτικα να το googlαρεις και να βρεις την απαντηση σε καποια δευτερολεπτα ετσι; 2
Theo1903 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Υφίσταται mphil εκτός UK ? Έχω την εντύπωση πως ο λόγος ύπαρξης ριναι για να διαχωριστουν τα fast track προγράμματα που ειναι εξειδικευσεις για να βγεις στην αγορά εργασίας από τα πιο "ακαδημαϊκα" που ειναι κυρίως ενδιάμεση στάση πριν το phd
dhmm Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, epp είπε γενικα ναι αλλα ειδικα αναλογα την χωρα και τον τομεα (αναλογα τις απαιτησεις καθε phd προγραμματος). Μπορεις κυριολεκτικα να το googlαρεις και να βρεις την απαντηση σε καποια δευτερολεπτα ετσι; Ναι έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Αλλά μετρικές φορές γράφουν μπούρδες. Μην το κάνω και στο τέλος μου πούνε δεν μπορείς να κάνεις PhD.... Για αυτό ήθελα να πάρω μια γνώμη και από εδώ. 1 ώρα πριν, Theo1903 είπε Υφίσταται mphil εκτός UK ? Έχω την εντύπωση πως ο λόγος ύπαρξης ριναι για να διαχωριστουν τα fast track προγράμματα που ειναι εξειδικευσεις για να βγεις στην αγορά εργασίας από τα πιο "ακαδημαϊκα" που ειναι κυρίως ενδιάμεση στάση πριν το phd Είναι όντως όπως γράφουνε ; ενδιάμεση στάση εδώ στην Ελλάδα... όχι εξωτερικό.
epp Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 θεωρω οτι αν θες να εισαι 100% σιγουρος πρεπει να δεις στα πανεπιστημια που θες να κανεις phd εαν εχουν καποιο θεμα με το mphil / τι ζητανε ως απαιτησεις ωστε να κανεις αιτηση για θεση phd
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα