Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναζητω ασυρματα ακουστικα earpuds (του παλιου στυλ, οχι αυτα που βουλωνουν το αυτι) 

χρηση κυριως ομιλια οποτε καλο μικροφωνο 

τιμη: μεχρι κανενα 60ρι ,αρκει να ειναι vfm (value for money) 

noise cancelation κλπ δεν ειναι αναγκαια αλλα θετικο αν υπαρχει (οτι γινεται σε τετοιου τυπου ακουστικα βεβαια) 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Johnkatsab είπε

Αναζητω ασυρματα ακουστικα earpuds (του παλιου στυλ, οχι αυτα που βουλωνουν το αυτι) 

noise cancelation κλπ δεν ειναι αναγκαια αλλα θετικο αν υπαρχει (οτι γινεται σε τετοιου τυπου ακουστικα βεβαια) 

βάλε φωτό απο τον τύπο που θες γιατι δεν βγάζει νόημα όπως το γράφεις.

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, gorge18 είπε

Στις 5/9/2022 στις 1:19 ΠΜ, Johnkatsab είπε

Galaxy buds live, τα πήρα πρόσφατα, ειδικά άν έχεις samsung κινητό νομίζω είναι ότι ψάχνεις

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα!

Ξέρει κάποιος γιατί σε ακουστικά earbuds σε κλήσεις ακούγονται και τα 2 ακουστικά ενώ σε μουσική ή σε youtube ακούω μόνο στο ένα?? (εννοείται οτι είναι κ τα δύο στα αυτιά μου)

Δημοσ.
11 ώρες πριν, terrys75 είπε

Καλησπέρα!

Ξέρει κάποιος γιατί σε ακουστικά earbuds σε κλήσεις ακούγονται και τα 2 ακουστικά ενώ σε μουσική ή σε youtube ακούω μόνο στο ένα?? (εννοείται οτι είναι κ τα δύο στα αυτιά μου)

Μαρκα , μοντέλο; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...