Johnkatsab Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Αναζητω ασυρματα ακουστικα earpuds (του παλιου στυλ, οχι αυτα που βουλωνουν το αυτι) χρηση κυριως ομιλια οποτε καλο μικροφωνο τιμη: μεχρι κανενα 60ρι ,αρκει να ειναι vfm (value for money) noise cancelation κλπ δεν ειναι αναγκαια αλλα θετικο αν υπαρχει (οτι γινεται σε τετοιου τυπου ακουστικα βεβαια)
TheoAlex50 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Έχω τα Lenovo LP40 που δίνω. Αν σε ενδιαφέρει στείλε μου.
gorge18 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 11 ώρες πριν, Johnkatsab είπε οχι αυτα που βουλωνουν το αυτι 1
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 11 ώρες πριν, Johnkatsab είπε Αναζητω ασυρματα ακουστικα earpuds (του παλιου στυλ, οχι αυτα που βουλωνουν το αυτι) χρηση κυριως ομιλια οποτε καλο μικροφωνο τιμη: μεχρι κανενα 60ρι ,αρκει να ειναι vfm (value for money) noise cancelation κλπ δεν ειναι αναγκαια αλλα θετικο αν υπαρχει (οτι γινεται σε τετοιου τυπου ακουστικα βεβαια) βάλε φωτό απο τον τύπο που θες γιατι δεν βγάζει νόημα όπως το γράφεις. 1
Johnkatsab Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 34 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε βάλε φωτό απο τον τύπο που θες γιατι δεν βγάζει νόημα όπως το γράφεις.
gorge18 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, Johnkatsab είπε https://www.skroutz.gr/s/24294648/Samsung-Galaxy-Buds-Live-Bluetooth-Handsfree-Ακουστικά-με-Αντοχή-στον-Ιδρώτα-και-Θήκη-Φόρτισης-Mystic-Black.html?from=catspan
Kag1ante Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 16 ώρες πριν, gorge18 είπε https://www.skroutz.gr/s/24294648/Samsung-Galaxy-Buds-Live-Bluetooth-Handsfree-Ακουστικά-με-Αντοχή-στον-Ιδρώτα-και-Θήκη-Φόρτισης-Mystic-Black.html?from=catspan Στις 5/9/2022 στις 1:19 ΠΜ, Johnkatsab είπε Αναζητω ασυρματα ακουστικα earpuds (του παλιου στυλ, οχι αυτα που βουλωνουν το αυτι) χρηση κυριως ομιλια οποτε καλο μικροφωνο τιμη: μεχρι κανενα 60ρι ,αρκει να ειναι vfm (value for money) noise cancelation κλπ δεν ειναι αναγκαια αλλα θετικο αν υπαρχει (οτι γινεται σε τετοιου τυπου ακουστικα βεβαια) Galaxy buds live, τα πήρα πρόσφατα, ειδικά άν έχεις samsung κινητό νομίζω είναι ότι ψάχνεις
Johnkatsab Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 σας ευχαριστω πολυ αναμεσα στα samsung και τα Huawei FreeBuds 4 Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης Frost | Skroutz.gr ποια προτεινετε? η μηπως αξιζουν εξισου τυπου xiaomi που ειναι στα μισα λεφτα ?
terrys75 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα! Ξέρει κάποιος γιατί σε ακουστικά earbuds σε κλήσεις ακούγονται και τα 2 ακουστικά ενώ σε μουσική ή σε youtube ακούω μόνο στο ένα?? (εννοείται οτι είναι κ τα δύο στα αυτιά μου)
gorge18 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 11 ώρες πριν, terrys75 είπε Καλησπέρα! Ξέρει κάποιος γιατί σε ακουστικά earbuds σε κλήσεις ακούγονται και τα 2 ακουστικά ενώ σε μουσική ή σε youtube ακούω μόνο στο ένα?? (εννοείται οτι είναι κ τα δύο στα αυτιά μου) Μαρκα , μοντέλο;
terrys75 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Τα ακουστικά σε άλλο κινητό δουλεύουν κανονικά στο Mi 11lite 5G μου το κάνει μόνο
ea6gka Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 κανενα καλο multipoint σετακι εχετε να προτεινετε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα