JohNickZ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, volleyball είπε Άκυρο. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2022 από JohNickZ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sondo214 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, volleyball είπε Καλημέρα! Σχετικά με την αυξομείωση της φωτεινότητας, έχω και εγώ το ίδιο θέμα, χωρίς να με πειράζει ιδιαίτερα. Χωρίς να ξέρω πολλά από τηλεοράσεις και αν ισχύει αυτό που θα πω, πιο πολύ δεν θέλω να συμβαίνει, για να μην "καταπονείται" η οθόνη και το πάνελ με την αυξομείωση. Γίνεται κυρίως σε ταινίες, σε αλλαγή σκηνής που "πέφτει" τελείως μαύρη οθόνη και τότε χαμηλώνει η φωτεινότητα. Επίσης όταν πατάω για μετάβαση σε Hbb TV, π.χ για το ertsports, πάλι παρατηρώ κάτι αντίστοιχο. Από όσους παρέλαβαν και δεν έχουν αυτό το θέμα, είναι εύκολο να γράψετε ή να βάλετε μια φώτο με τις ρυθμίσεις εικόνας που έχετε, να τις ακολουθήσω μήπως σταματήσει η αυξομείωση ; Έχω δοκιμάσει να παίξω με όλες τις ρυθμίσεις και δεν φτιάχνει το συγκεκριμένο πρόβλημα. Εμένα προσωπικά δεν με πειράζει ιδιαίτερα, τα παιδιά μου παραπονιούνται αλλά ΟΚ. Για 300€ νομίζω καλή είναι η τηλεόραση, λέω να την κρατήσω. Εάν μου βγάλει κάτι ακόμα, έχει 2 χρόνια εγγύηση. ΠΡΟΣΟΧΗ: Είχε ένα χαρτί που λέει ότι για την εγγύηση πρέπει να υπάρχει αυτούσια η συσκευασία της τηλεόρασης! Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2022 από Sondo214 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volleyball Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Ναι και εμένα δεν με πειράζει, απλά είπα να ρωτήσω μήπως κάποιος που είχε το συγκεκριμένο θέμα το έλυσε με κάποια ρύθμιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcgerger Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 23 ώρες πριν, volleyball είπε Καλημέρα! Σχετικά με την αυξομείωση της φωτεινότητας, έχω και εγώ το ίδιο θέμα, χωρίς να με πειράζει ιδιαίτερα. Χωρίς να ξέρω πολλά από τηλεοράσεις και αν ισχύει αυτό που θα πω, πιο πολύ δεν θέλω να συμβαίνει, για να μην "καταπονείται" η οθόνη και το πάνελ με την αυξομείωση. Γίνεται κυρίως σε ταινίες, σε αλλαγή σκηνής που "πέφτει" τελείως μαύρη οθόνη και τότε χαμηλώνει η φωτεινότητα. Επίσης όταν πατάω για μετάβαση σε Hbb TV, π.χ για το ertsports, πάλι παρατηρώ κάτι αντίστοιχο. Από όσους παρέλαβαν και δεν έχουν αυτό το θέμα, είναι εύκολο να γράψετε ή να βάλετε μια φώτο με τις ρυθμίσεις εικόνας που έχετε, να τις ακολουθήσω μήπως σταματήσει η αυξομείωση ; Δεν είμαι από αυτούς που την παρέλαβαν, αλλά θα σας πω τι έκανα στην δική μου, μια 40άρα TCL, πιθανόν να ισχύει και στην δική σας. Μέσα στις ρυθμίσεις (δεν θυμάμαι τώρα που είναι διότι δεν την έχω μπροστά μου) έχει μια ρύθμιση που λέει "Flickerless" με επιλογές "ON" ή "OFF". Ήταν στο "OFF", μόλις το έβαλα στο "ON" σταμάτησε να παίζει η φωτεινότητα. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billie13 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 20 ώρες πριν, Sondo214 είπε Έχω δοκιμάσει να παίξω με όλες τις ρυθμίσεις και δεν φτιάχνει το συγκεκριμένο πρόβλημα. Εμένα προσωπικά δεν με πειράζει ιδιαίτερα, τα παιδιά μου παραπονιούνται αλλά ΟΚ. Για 300€ νομίζω καλή είναι η τηλεόραση, λέω να την κρατήσω. Εάν μου βγάλει κάτι ακόμα, έχει 2 χρόνια εγγύηση. ΠΡΟΣΟΧΗ: Είχε ένα χαρτί που λέει ότι για την εγγύηση πρέπει να υπάρχει αυτούσια η συσκευασία της τηλεόρασης! Ας λέει ό,τι θέλει στο χαρτί.Μια χαρά εγγύηση έχεις χωρίς καμία συσκευασία.Αναρωτιεμαι για ποιον λόγο γράφουνε αυτά τα αισχη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sondo214 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 59 λεπτά πριν, Billie13 είπε Ας λέει ό,τι θέλει στο χαρτί.Μια χαρά εγγύηση έχεις χωρίς καμία συσκευασία.Αναρωτιεμαι για ποιον λόγο γράφουνε αυτά τα αισχη. Για να έχουν πάτημα ίσως να μην στην περάσουν εγγύηση; Δεν το ξέρω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
masteripper Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Πάντως πολύ πολύ μην το ζορίζεται...γιατί το αναγράφει κανονικά οπότε... Εγώ παραλαβή δεν έκανα (έμεινε στο Courier) και πάλι θα γυρίσει θα ελεγχθεί και μετά θα επιστραφούν τα χρήματα (και σε διάστημα 14 ημερών παρακαλώ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Μήπως δεν λέει για εγγύηση αλλά για αναιτιολόγητη επιστροφή και refund? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sondo214 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 41 λεπτά πριν, Doubt είπε Μήπως δεν λέει για εγγύηση αλλά για αναιτιολόγητη επιστροφή και refund? Όροι Εγγύησης.PDF Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iakoboss7 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Πιστευω (με βαση το παραπανω pdf) οτι η συσκευασια αναφερεται στους ορους DOA του Γερμανου και οχι εγγυησης της TCL. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotia Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 6/9/2022 στις 9:30 ΠΜ, Fotia είπε Από εγγυηση τι παιζει ; Kαπου διαβασα αλλαξε ο επισημος εισαγωγεας για πολλα προιόντα TCL ... Υπόψη για την εγγύηση ,και τυχόν όρους με pdf ,αυτό που είχα αναφέρει πρίν μέρες Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2022 από Fotia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxyat Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Παρέλαβα και εγώ σήμερα.. φτερό στον άνεμο από βάρος... ποδαράκια ψεύτικα... ακόμα δεν το έθεσα σε εφαρμογή... επειδή δεν εμπιστεύομαι τα πλαστικά υπάρχει σταθερή βάση στο εμπόριο να κάνουμε την δουλειά μας?? Έχει αγοράσει κάποιος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, arxyat είπε Παρέλαβα και εγώ σήμερα.. φτερό στον άνεμο από βάρος... ποδαράκια ψεύτικα... ακόμα δεν το έθεσα σε εφαρμογή... επειδή δεν εμπιστεύομαι τα πλαστικά υπάρχει σταθερή βάση στο εμπόριο να κάνουμε την δουλειά μας?? Έχει αγοράσει κάποιος? Είχα μια 49" qled και δεν άντεχα τα ψεύτικα ποδαράκια. Αγόρασα αυτή τη βάση και ξεμπέρδεψα: https://www.plaisio.gr/tileoraseis/aksesouar-tileorasis/vaseis-toixou-epidapedies/turbo-x-vasi-tileorasis-table-37-60-_2961865 Είναι VESA οπότε δεν θα έχεις (λογικά) πρόβλημα. Η βάση είναι με γυαλί και πιο βαριά από την τηλεόραση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 ωχ ειναι Turbo-X 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makis269 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 12/9/2022 στις 10:26 ΜΜ, Lesdal είπε Η τηλεόραση είναι μερικώς android, δεν σε αφήνει να εγκαταστήσεις ό,τι θέλεις. Κοίτα εγώ όταν την κλείνω νομίζω κλείνει τελείως αλλά έχει και μια λειτουργεία instant turn off νομίζω που δεν έχω ψάξει ακριβώς τι κάνει να σου πω. Καμιά 10αρια δεύτερολεπτα νομίζω κάνει να ανοίξει. το cosmote tv app ειναι συμβατό ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα