Προς το περιεχόμενο

[TV]Germanos -TCL 55P610 55'' LED 4K 299€

SilentVoice

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, volleyball είπε

Καλημέρα! Σχετικά με την αυξομείωση της φωτεινότητας, έχω και εγώ το ίδιο θέμα, χωρίς να με πειράζει ιδιαίτερα. Χωρίς να ξέρω πολλά από τηλεοράσεις και αν ισχύει αυτό που θα πω,  πιο πολύ δεν θέλω να συμβαίνει, για να μην "καταπονείται" η οθόνη και το πάνελ με την αυξομείωση.

Γίνεται κυρίως σε ταινίες, σε αλλαγή σκηνής που "πέφτει" τελείως μαύρη οθόνη και τότε χαμηλώνει η φωτεινότητα. Επίσης όταν πατάω για μετάβαση σε Hbb TV, π.χ για το ertsports, πάλι παρατηρώ κάτι αντίστοιχο.

Από όσους παρέλαβαν και δεν έχουν αυτό το θέμα, είναι εύκολο να γράψετε ή να βάλετε μια φώτο με τις ρυθμίσεις εικόνας που έχετε, να τις ακολουθήσω μήπως σταματήσει η αυξομείωση ;

Έχω δοκιμάσει να παίξω με όλες τις ρυθμίσεις και δεν φτιάχνει το συγκεκριμένο πρόβλημα. Εμένα προσωπικά δεν με πειράζει ιδιαίτερα, τα παιδιά μου παραπονιούνται αλλά ΟΚ. Για 300€ νομίζω καλή είναι η τηλεόραση, λέω να την κρατήσω. Εάν μου βγάλει κάτι ακόμα, έχει 2 χρόνια εγγύηση.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Είχε ένα χαρτί που λέει ότι για την εγγύηση πρέπει να υπάρχει αυτούσια η συσκευασία της τηλεόρασης!

Επεξ/σία από Sondo214
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

23 ώρες πριν, volleyball είπε

Καλημέρα! Σχετικά με την αυξομείωση της φωτεινότητας, έχω και εγώ το ίδιο θέμα, χωρίς να με πειράζει ιδιαίτερα. Χωρίς να ξέρω πολλά από τηλεοράσεις και αν ισχύει αυτό που θα πω,  πιο πολύ δεν θέλω να συμβαίνει, για να μην "καταπονείται" η οθόνη και το πάνελ με την αυξομείωση.

Γίνεται κυρίως σε ταινίες, σε αλλαγή σκηνής που "πέφτει" τελείως μαύρη οθόνη και τότε χαμηλώνει η φωτεινότητα. Επίσης όταν πατάω για μετάβαση σε Hbb TV, π.χ για το ertsports, πάλι παρατηρώ κάτι αντίστοιχο.

Από όσους παρέλαβαν και δεν έχουν αυτό το θέμα, είναι εύκολο να γράψετε ή να βάλετε μια φώτο με τις ρυθμίσεις εικόνας που έχετε, να τις ακολουθήσω μήπως σταματήσει η αυξομείωση ;

Δεν είμαι από αυτούς που την παρέλαβαν, αλλά θα σας πω τι έκανα στην δική μου, μια 40άρα TCL, πιθανόν να ισχύει και στην δική σας.

Μέσα στις ρυθμίσεις (δεν θυμάμαι τώρα που είναι διότι δεν την έχω μπροστά μου) έχει μια ρύθμιση που λέει "Flickerless" με επιλογές "ON" ή "OFF". Ήταν στο "OFF", μόλις το έβαλα στο "ON" σταμάτησε να παίζει η φωτεινότητα.

• Like 1
  • Thanks 2

20 ώρες πριν, Sondo214 είπε

Έχω δοκιμάσει να παίξω με όλες τις ρυθμίσεις και δεν φτιάχνει το συγκεκριμένο πρόβλημα. Εμένα προσωπικά δεν με πειράζει ιδιαίτερα, τα παιδιά μου παραπονιούνται αλλά ΟΚ. Για 300€ νομίζω καλή είναι η τηλεόραση, λέω να την κρατήσω. Εάν μου βγάλει κάτι ακόμα, έχει 2 χρόνια εγγύηση.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Είχε ένα χαρτί που λέει ότι για την εγγύηση πρέπει να υπάρχει αυτούσια η συσκευασία της τηλεόρασης!

Ας λέει ό,τι θέλει στο χαρτί.Μια χαρά εγγύηση έχεις χωρίς καμία συσκευασία.Αναρωτιεμαι για ποιον λόγο γράφουνε αυτά τα αισχη.

• Like 2

59 λεπτά πριν, Billie13 είπε

Ας λέει ό,τι θέλει στο χαρτί.Μια χαρά εγγύηση έχεις χωρίς καμία συσκευασία.Αναρωτιεμαι για ποιον λόγο γράφουνε αυτά τα αισχη.

Για να έχουν πάτημα ίσως να μην στην περάσουν εγγύηση; Δεν το ξέρω

• Like 1

Πάντως πολύ πολύ μην το ζορίζεται...γιατί το αναγράφει κανονικά οπότε...

Εγώ παραλαβή δεν έκανα (έμεινε στο Courier) και πάλι θα γυρίσει θα ελεγχθεί και μετά θα επιστραφούν τα χρήματα (και σε διάστημα 14 ημερών παρακαλώ)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/9/2022 στις 9:30 ΠΜ, Fotia είπε

Από εγγυηση τι παιζει ;

Kαπου διαβασα αλλαξε ο επισημος εισαγωγεας για πολλα προιόντα TCL ...

Υπόψη για την εγγύηση ,και τυχόν όρους με pdf ,αυτό που είχα αναφέρει πρίν μέρες

Επεξ/σία από Fotia

Παρέλαβα και εγώ σήμερα.. φτερό στον άνεμο από βάρος... ποδαράκια ψεύτικα... ακόμα δεν το έθεσα σε εφαρμογή... επειδή δεν εμπιστεύομαι τα πλαστικά υπάρχει σταθερή βάση στο εμπόριο να κάνουμε την δουλειά μας?? Έχει αγοράσει κάποιος?

2 ώρες πριν, arxyat είπε

Παρέλαβα και εγώ σήμερα.. φτερό στον άνεμο από βάρος... ποδαράκια ψεύτικα... ακόμα δεν το έθεσα σε εφαρμογή... επειδή δεν εμπιστεύομαι τα πλαστικά υπάρχει σταθερή βάση στο εμπόριο να κάνουμε την δουλειά μας?? Έχει αγοράσει κάποιος?

Είχα μια 49" qled και δεν άντεχα τα ψεύτικα ποδαράκια. Αγόρασα αυτή τη βάση και ξεμπέρδεψα:

https://www.plaisio.gr/tileoraseis/aksesouar-tileorasis/vaseis-toixou-epidapedies/turbo-x-vasi-tileorasis-table-37-60-_2961865

Είναι VESA οπότε δεν θα έχεις (λογικά) πρόβλημα. Η βάση είναι με γυαλί και πιο βαριά από την τηλεόραση.

Στις 12/9/2022 στις 10:26 ΜΜ, Lesdal είπε

Η τηλεόραση είναι μερικώς android, δεν σε αφήνει να εγκαταστήσεις ό,τι θέλεις.

Κοίτα εγώ όταν την κλείνω νομίζω κλείνει τελείως αλλά έχει και μια λειτουργεία instant turn off νομίζω που δεν έχω ψάξει ακριβώς τι κάνει να σου πω.

Καμιά 10αρια δεύτερολεπτα νομίζω κάνει να ανοίξει.

το cosmote tv app ειναι συμβατό ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...