volleyball Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Καλημέρα. Για όσους παρέλαβαν το Hbb TV λειτουργεί σωστά ; Της Ερτ για παράδειγμα το ανοίγει κανονικά ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilentVoice Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, volleyball είπε Καλημέρα. Για όσους παρέλαβαν το Hbb TV λειτουργεί σωστά ; Της Ερτ για παράδειγμα το ανοίγει κανονικά ; Ναι, μια χαρά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
masteripper Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Επειδή την έχω παραγγείλει και εγώ ...δυστυχώς βλέπω ότι δεν έχει Bluetooth -αν και κάποια site αναφέρουν ότι έχει ( ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...έχει η παλιά μου 6ετίας)...μήπως κάποιος μπορεί να απαντήσει...ήδη έχω ανοίξει ticket στον Γερμανό και περιμένω απάντηση...ειδάλλως θα πάω για ακύρωση. EDIT : Τώρα που το ξανακοίταξα...στο skroutz αναφέρει ότι έχει...στο επίσημο site ΟΧΙ ...σε άλλο site ...ναι...μύλος η υπόθεση Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2022 από masteripper Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bandit4 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Νομιζω ειναι επιβεβαιωμενο οτι εχει bluetooth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
masteripper Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Απο το site της TCL Ποιον να πιστέψω... ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iakoboss7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Δεν βρηκα κατι στις ρυθμισεις αλλα και ουτε το κινητο μου την βρισκει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Biohazard_ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, masteripper είπε Απο το site της TCL Ποιον να πιστέψω... ? Βιβλίο οδηγιών δεν υπάρχει στο site για αυτό το μοντέλο; Αν έχει bluetooth θα αναφέρεται στο manual ο τρόπος λειτουργίας του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bandit4 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) https://www.kitele.com/el/tv-tcl-55p610 αλλα ας επιβεβαιωσει και καποιος που την εχει Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2022 από bandit4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lesdal Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Παρέλαβα χθες και πρόλαβα να τη δοκιμάσω βλέποντας μια ταινία στο netflix και ψάχνοντας την λίγο. Για αρχή δεν πρέπει να είναι VA το πάνελ όπως έχει ειπωθεί.Η εικόνα είναι αρκετά καλή ειδικά με το hdr και τις ρυθμίσεις που μπορείς να κάνεις. Τα μαύρα είναι ικανοποιητικά. Όσον αφορά το περιβάλλον αν είσαι απαιτητικός χρήστης μπορεί να σου φανεί αργό. Για εμένα που τη θέλω για προβολή περιεχομένου είναι μια χαρά. Σε μένα προσωπικά λείπει η δυνατότητα να βάλω twitch,trovo κτλπ αλλά αν ποτέ θελήσω πολύ παίρνω ένα tv box. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
masteripper Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, Lesdal είπε Παρέλαβα χθες και πρόλαβα να τη δοκιμάσω βλέποντας μια ταινία στο netflix και ψάχνοντας την λίγο. Για αρχή δεν πρέπει να είναι VA το πάνελ όπως έχει ειπωθεί.Η εικόνα είναι αρκετά καλή ειδικά με το hdr και τις ρυθμίσεις που μπορείς να κάνεις. Τα μαύρα είναι ικανοποιητικά. Όσον αφορά το περιβάλλον αν είσαι απαιτητικός χρήστης μπορεί να σου φανεί αργό. Για εμένα που τη θέλω για προβολή περιεχομένου είναι μια χαρά. Σε μένα προσωπικά λείπει η δυνατότητα να βάλω twitch,trovo κτλπ αλλά αν ποτέ θελήσω πολύ παίρνω ένα tv box. Μπορείς να δεις αν έχει Bluetooth ?... δυστυχώς ο Γερμανός στην ενδοτμηματική επικοινωνία είναι για. .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lesdal Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, masteripper είπε Μπορείς να δεις αν έχει Bluetooth ?... δυστυχώς ο Γερμανός στην ενδοτμηματική επικοινωνία είναι για. .. Θα δω μόλις γυρίσω σπίτι και θα σου πω, από ότι θυμάμαι δεν το είδα κάπου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
masteripper Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, Lesdal είπε Θα δω μόλις γυρίσω σπίτι και θα σου πω, από ότι θυμάμαι δεν το είδα κάπου Αν δεν έχει BT μήπως μπορείς να δεις (αν έχεις) αν η έξοδος των ακουστικών είναι ανεξάρτητη..δλδ οταν βάζεις τα ακουστικά αν κόβει τον ήχο της τηλεόρασης...έτσι όπως στράβωσε αν είναι ανεξάρτητα μήπως την βγάλω με 3.5mm -->BT transmitter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lesdal Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 23 λεπτά πριν, masteripper είπε Αν δεν έχει BT μήπως μπορείς να δεις (αν έχεις) αν η έξοδος των ακουστικών είναι ανεξάρτητη..δλδ οταν βάζεις τα ακουστικά αν κόβει τον ήχο της τηλεόρασης...έτσι όπως στράβωσε αν είναι ανεξάρτητα μήπως την βγάλω με 3.5mm -->BT transmitter Έχει ανεξάρτητη γιατί έχω συνδέσει ηχεία 5.1 με 3.5mm και κατευθείαν ακούω εκει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
masteripper Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 11 λεπτά πριν, Lesdal είπε Έχει ανεξάρτητη γιατί έχω συνδέσει ηχεία 5.1 με 3.5mm και κατευθείαν ακούω εκει Ευχαριστώ φίλε μου...θα προσπαθήσω να κάνω υπαναχώρηση ... αν πάντως στραβώσει κάτι θα ξέρω ότι μπορώ να κάνω και έτσι την δουλειά μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lesdal Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 22 λεπτά πριν, masteripper είπε Ευχαριστώ φίλε μου...θα προσπαθήσω να κάνω υπαναχώρηση ... αν πάντως στραβώσει κάτι θα ξέρω ότι μπορώ να κάνω και έτσι την δουλειά μου. Εννοείται να κάνεις, τι χρήση θες να κάνεις με το Bluetooth? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα