Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Redmi 10C vs Motorola moto g22 ή κατι αλλο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω ενα φθηνο smartphone για browsing, youtube και messenger. εχω καταληξει στα δυο παραπανω στην εκδοση των 4/64. 

το motorola εχει καθαρο android αλλα διαβαζω κακες κριτικες στο amazon για καποια κολληματα που παρουσιαζει.

απο την αλλη το miui της xiaomi δεν ειναι η ιδανικη περιπτωση που θα ηθελα αλλα μπορω να συμβιβαστω.

ποιο απο τα δυο θα προτεινετε για οσο πιο ομαλη χρηση γινεται για τα επομενα 2 χρονια ή αν εχετε καποια αλλη προταση μεχρι 150ε.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kover είπε

θελω ενα φθηνο smartphone για browsing, youtube και messenger. εχω καταληξει στα δυο παραπανω στην εκδοση των 4/64. 

το motorola εχει καθαρο android αλλα διαβαζω κακες κριτικες στο amazon για καποια κολληματα που παρουσιαζει.

απο την αλλη το miui της xiaomi δεν ειναι η ιδανικη περιπτωση που θα ηθελα αλλα μπορω να συμβιβαστω.

ποιο απο τα δυο θα προτεινετε για οσο πιο ομαλη χρηση γινεται για τα επομενα 2 χρονια ή αν εχετε καποια αλλη προταση μεχρι 150ε.

https://www.bestprice.gr/item/2157320782/realme-9i-4gb-64gb.html

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το redmi 10C πιστεύετε θα αντικαταστήσει επαρκώς ένα redmi 8A -που άρχισε να κάνει νερά με black screen κλπ- για μεσήλικα και απλούστατη χρήση; Το δίνει συνάδελφος 90€ αγορασμένο Σεπ 22 και το σκέφτομαι για τη μάνα μου

Δημοσ.
1 ώρα πριν, geodimis είπε

Το redmi 10C πιστεύετε θα αντικαταστήσει επαρκώς ένα redmi 8A -που άρχισε να κάνει νερά με black screen κλπ- για μεσήλικα και απλούστατη χρήση; Το δίνει συνάδελφος 90€ αγορασμένο Σεπ 22 και το σκέφτομαι για τη μάνα μου

Ναι είναι καλύτερο το Xiaomi Redmi 10C

Αλλά ποιο δίνει 90€ ? 

Το 3/64 

Το 4/64

Ή 4/128

Δημοσ.
9 ώρες πριν, GATE123 είπε

Ναι είναι καλύτερο το Xiaomi Redmi 10C

Αλλά ποιο δίνει 90€ ? 

Το 3/64 

Το 4/64

Ή 4/128

4/64. Τι λέτε να το χτυπήσω;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, geodimis είπε

4/64. Τι λέτε να το χτυπήσω;

Εάν είναι άρτιο με κουτί κτλ ναι.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...