Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ειχα παρομοιο προβλημα και το ελυσα με Mi Box S και Οte TV. 

Αν ολα αποτυχουν εχε κι αυτην την εναλλακτική. 

Δημοσ.
18 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε

Καλησπέρα

Το επόμενο καλοκαίρι, αναμένεται να μετακομίσω σε καινούριο διαμέρισμα εδώ στην Αθήνα και γενικά προετοιμάζομαι. Παρατηρώ και από φίλους, ότι η πολυκατοικία που διαμένουν μερικές δεν έχουν κεραία, με αποτέλεσμα να αναγκάζονται είτε να βάλουν δική τους στο μπαλκόνι ( που ένας διαχειριστής παλαιότερα μου είχε πει ότι απαγορέυεται), είτε να βλέπουν τηλεόραση μέσω διαδικτύου. 

Γνωρίζετε τι άλλες εναλλακτικές υπάρχουν για να βλέπει κάποιος τηλεόραση ( δηλαδή κανάλια), πέρα από το να βάλει δική του κεραία, ή να βλέπει τηλεόραση μέσω διαδικτύου?

Το επόμενο καλοκαίρι,το τελευταίο πράγμα που θα σε απασχολεί για την μετακόμιση στο καινούργιο διαμέρισμα θα είναι η εγκατάσταση της κεραίας.Αν η μετακόμιση θα γίνει σε δικό σου ιδιόκτητο διαμέρισμα τότε έχει νόημα να κάνεις αυτή την συζήτηση,αλλά αν μιλάμε για ενοικίαση διαμερίσματος δεν έχει κανένα απολύτως νόημα.Το γιατί δεν έχει απολύτως κανένα νόημα θα το ανακαλύψεις όταν διαπιστώσεις πως η εξίσωση που λέγεται "ενοικίαση διαμερισμάτος" θα είναι πολυπαραγοντική,άρα πολυπαραγοντική θα είναι και η εξίσωση  "εγκατάσταση της κεραίας"

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, stormrain είπε

Ειχα παρομοιο προβλημα και το ελυσα με Mi Box S και Οte TV. 

Αν ολα αποτυχουν εχε κι αυτην την εναλλακτική. 

mi box s εχω και αν χρειαστει παιρνω και της nvidia

34 λεπτά πριν, AKATADIOKTOS είπε

Το επόμενο καλοκαίρι,το τελευταίο πράγμα που θα σε απασχολεί για την μετακόμιση στο καινούργιο διαμέρισμα θα είναι η εγκατάσταση της κεραίας.Αν η μετακόμιση θα γίνει σε δικό σου ιδιόκτητο διαμέρισμα τότε έχει νόημα να κάνεις αυτή την συζήτηση,αλλά αν μιλάμε για ενοικίαση διαμερίσματος δεν έχει κανένα απολύτως νόημα.Το γιατί δεν έχει απολύτως κανένα νόημα θα το ανακαλύψεις όταν διαπιστώσεις πως η εξίσωση που λέγεται "ενοικίαση διαμερισμάτος" θα είναι πολυπαραγοντική,άρα πολυπαραγοντική θα είναι και η εξίσωση  "εγκατάσταση της κεραίας"

Ενοικίαση είναι, αλλά δεν νομιζω ότι εχει σημασια αυτο, διοτι καποιες στιγμές της ημέρας θα θέλω να βλεπω τηλεόραση. Αν δεν έχει κεραία, θα πρέπει κάτι να κάνω. Αν με τον ορο "πολυπαραγοντική" εννοείς ότι θα ειναι πολυ δυσκολο να βρω ακίνητο να νοικιάσω ( και ζητώ συγνώμη αν το λαμβάνω εγώ λάθος), δεν νομιζω οτι δεν υπαρχουν σπίτια να βρεις να νοικιασεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε

mi box s εχω και αν χρειαστει παιρνω και της nvidia

Ενοικίαση είναι, αλλά δεν νομιζω ότι εχει σημασια αυτο, διοτι καποιες στιγμές της ημέρας θα θέλω να βλεπω τηλεόραση. Αν δεν έχει κεραία, θα πρέπει κάτι να κάνω. Αν με τον ορο "πολυπαραγοντική" εννοείς ότι θα ειναι πολυ δυσκολο να βρω ακίνητο να νοικιάσω ( και ζητώ συγνώμη αν το λαμβάνω εγώ λάθος), δεν νομιζω οτι δεν υπαρχουν σπίτια να βρεις να νοικιασεις

Έχεις αποφασίσει πως θα νοικιάσεις έναν συγκεκριμένο διαμέρισμα όπου έχεις έρθει σε επαφή με τον ιδιοκτήτη του και έχετε συμφωνήσει πως το καλοκαίρι θα το μισθώσεις και απλά περιμένεις το χρόνο να κυλήσει ή θα αρχίζεις να ψάχνεις για ενοικίαση διαμερίσματος π.χ. την Άνοιξη του 2023,οπότε σήμερα 5 Σεπτεμβρίου 2022 θεωρητικολογείς μέσα στο άγνωστο του μέλλοντος και δεν υπάρχει κάτι ως δεδομένο;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, SilentVoice είπε

Στην πρώτη συννεφιά, θα σε πάρουν τηλέφωνο :P 

Χαχα, εννοείται ότι την κεραία την έβαλα κανονικά :D 

Απλά μου 'κανε εντύπωση που 'πιανε καμπάνα χωρίς το καλώδιο!

Δημοσ.
4 ώρες πριν, dpolal είπε

Πολλές πολυκατοικίες αναφέρουν ρητά στον κανονισμό τους ότι απαγορεύεται η αλλοίωση της πρόσοψης του κτιρίου με διαφόρων ειδών παρεμβάσεις, κατασκευές ή εγκατάσταση μηχανημάτων στα μπαλκόνια από τους ενοίκους.
Οπότε αν δεν γνωρίζουμε τον κανονισμό καλό είναι να μην δικάζουμε.

Βλέπε την απάντηση παραπάνω.
Το θέμα είναι πως σε πολλές περιπτώσεις αυτός ο κανόνας έχει με τα χρόνια αδρανήσει και για αυτό βλέπουμε κεραίες δορυφορικών ή άλλα.

Ναι εγώ άλλο λέω, ο κανονισμός μπορεί να λέει ότι θέλει. Εάν η πολυκατοικία δεν έχει κεντρικό σύστημα τηλεόρασης τότε μπορείς να βάλεις στο μπαλκόνι σου. Γνωρίζω περιπτωση σε πολυκατοικία χωρίς κεντρικό σύστημα τηλεόρασης που διαχειριστής έκανε παρατήρηση σε φίλο μου που έβαλε κεραία στο μπαλκόνι. Στην ταράτσα δεν μπορούσε. 

Δημοσ.

Ψαχνεις να βρεις τι κεραια θα βαλεις στο σπιτι που ΘΑ ΨΑΞΕΙΣ να βρεις μετα απο 9 μηνες και θες να την αγορασεις και απο τωρα...;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lector είπε

Ψαχνεις να βρεις τι κεραια θα βαλεις στο σπιτι που ΘΑ ΨΑΞΕΙΣ να βρεις μετα απο 9 μηνες και θες να την αγορασεις και απο τωρα...;

δεν ειναι κακο να προετοιμαζομαι γενικα για το τι μπορει να συναντησω

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε

δεν ειναι κακο να προετοιμαζομαι γενικα για το τι μπορει να συναντησω

Καθολου κακο δεν ειναι, αλλα αυτο ειναι καπως υπερβολικο. Ειδικα να αγορασεις την κεραια τωρα, χωρις να ξερεις καν αν θα σου χρειαστει. Παρε τις πληροφοριες και κρατα τες για τοτε, γιατι μπορει να παει χαμενη.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, lector είπε

Καθολου κακο δεν ειναι, αλλα αυτο ειναι καπως υπερβολικο. Ειδικα να αγορασεις την κεραια τωρα, χωρις να ξερεις καν αν θα σου χρειαστει. Παρε τις πληροφοριες και κρατα τες για τοτε, γιατι μπορει να παει χαμενη.

μα αυτο κανω. Απλα να ξερω τοτε εκεινο το χρονικο διαστημα, αν τυχει να ειμαι προετοιμασμενο για το ποια θα αγορασω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...