Προς το περιεχόμενο

Εκτυπωτης laser,ποια μαρκα εχει τα πιο φθηνα Τονερ?????? οεο ?

jimaros86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σας,

εχω χαθει μεσα στο ψαξιμο για εκτυπωτη.

Θελω laser(υποθετω) για ασπρομαθρη εκτυπωση,χρηση οικιακη,50-100 εκτυπωσεις τον μηνα στο παρα πολυ μαξιμουμ.

Εχω εναν hp f4180,που μετα απο τοσα χρονια αρχιζει και τα παιζει.

Θελω γρηγορη εκτυπωση και με το μικροτερο δυνατο κοστος,δεν με νοιζει η ποιοτητα,δεν εχω απαιτησεις....

Εχετε να προτεινεται καποια εταιρεια ???

σκεφτομαι για hp η lexmark αλλα δεν εχω ιδεα τι γινεται μετα με τα τονερ,ποσο κοστιζουν και αν υπαρχουν συμβατα φθηνοτερα....

καθε βοηθεια ευπροσδεκτη καθοτι πρεπει να αγοραστει αμεσα !!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

χαμηλης τιμης hp laser δεν θα αγοραζα. Τουλαχιστον οχι κατω απο εδω HP LaserJet Pro M404dn. Εαν ειχα 130€, τοτε αυτο Xerox B230V. Σε πιο φθηνο δεν θα πηγαινα

οσο για τα τονερ - original ή συμβατα, δες τις τιμες σε καταστηματα στην περιοχη σου. Υπαρχουν περιπτωσεις που ξαναγεμιζουν τα δικα σου αναλογα το μοντελο, με χαμηλοτερες τιμες. Οχι για παντα, 2-3 φορες γινεται. Εαν δεν εχεις απαιτησεις η ποιοτητα θα ειναι λιγο χαμηλοτερη απο την δευτερη στην τριτη φορα. Πριν παρεις το τονερ, εχουν και δειγμα.  Για χρηση στο σπιτι ειναι μια χαρα.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγαπητέ φίλε, έχεις τη μεγάλη τύχη να χρειάζεσαι ασπρόμαυρο laser, που είναι ό,τι πιο καλόβολο και αξιόπιστο κυκλοφορεί στην αγορά. Θέλει όμως κάποια προσοχή. Στα συμβατά προσέχουμε πάντα να είναι ποιοτικά, αλλιώς το πληρώνουμε στη μακροζωία του εκτυπωτή. Πάντως με δυο λόγια θα έλεγα τα εξής:

α) Τους Lexmark ΔΕΝ τους ακουμπάμε. Τα συμβατά τους (όταν υπάρχουν) έχουν θέματα.

β) Οι HP δεν είναι βέβαια αναξιόπιστοι, αλλά είναι και ως μηχανήματα και ως συμβατά κάπως πιο ακριβοί.

γ) Προσωπικά, σύμφωνα με αυτά που γράφεις, θα πήγαινα στον Brother HL-L2350DW . Έχουμε δύο τέτοια κομμάτια στη δουλειά, τα δουλεύουν 30 ζευγάρια χέρια και ανταποκρίνονται μια χαρά. Το κόστος των ποιοτικών συμβατών εδώ είναι γύρω στα 25€ για 6.000 σελίδες. Ποιότητα, αξιοπιστία, προσιτή τιμή και στο μηχάνημα και κυρίως στα τόνερ, αυτόματη διπλή όψη, ασύρματη σύνδεση κλπ κλπ. Πλήρες πακέτο, θα έλεγα.

1 ώρα πριν, lneam είπε

χαμηλης τιμης hp laser δεν θα αγοραζα. Τουλαχιστον οχι κατω απο εδω HP LaserJet Pro M404dn. Εαν ειχα 130€, τοτε αυτο Xerox B230V. Σε πιο φθηνο δεν θα πηγαινα

οσο για τα τονερ - original ή συμβατα, δες τις τιμες σε καταστηματα στην περιοχη σου. Υπαρχουν περιπτωσεις που ξαναγεμιζουν τα δικα σου αναλογα το μοντελο, με χαμηλοτερες τιμες. Οχι για παντα, 2-3 φορες γινεται. Εαν δεν εχεις απαιτησεις η ποιοτητα θα ειναι λιγο χαμηλοτερη απο την δευτερη στην τριτη φορα. Πριν παρεις το τονερ, εχουν και δειγμα.  Για χρηση στο σπιτι ειναι μια χαρα.

Αγαπητέ φίλε, όλα φυσικά είναι ζήτημα επιλογής, αλλά προσωπικά ΠΟΤΕ δεν θα πήγαινα σε επαναγέμιση, όταν υπάρχουν σοβαρά και αξιόπιστα καταστήματα (με ISO 9001, με... με...) που πουλάνε έτοιμα ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΑ συμβατά, ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ στην ποιότητα και με πολύ μικρή διαφορά στην τιμή, σε σχέση με τα επαναγεμιζόμενα.

Επεξ/σία από georgeole
  • Like 2

40 λεπτά πριν, georgeole είπε

Αγαπητέ φίλε, όλα φυσικά είναι ζήτημα επιλογής, αλλά προσωπικά ΠΟΤΕ δεν θα πήγαινα σε επαναγέμιση, όταν υπάρχουν σοβαρά και αξιόπιστα καταστήματα (με ISO 9001, με... με...) που πουλάνε έτοιμα ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΑ συμβατά, ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ στην ποιότητα και με πολύ μικρή διαφορά στην τιμή, σε σχέση με τα επαναγεμιζόμενα.

ουτε και εγω. Απλα για να ειμαι σωστος, πρεπει να αναφερω τι πιθανες επιλογες. Υπαρχουν καταναλωτες που "βγαζουν σπιρια" οταν ακουνε επαναγεμισμα, οπως και το αντιθετο οταν τους πεις για original. Εχω βρεθει σε κοντρα και με συγγενη που υποστηριζε το refill cartridge. Οποτε αναφερω ολες τι λυσεις, ωστε να μην "τα ακουσω" που ΔΕΝ το ειπα

26 λεπτά πριν, lneam είπε

ουτε και εγω. Απλα για να ειμαι σωστος, πρεπει να αναφερω τι πιθανες επιλογες. Υπαρχουν καταναλωτες που "βγαζουν σπιρια" οταν ακουνε επαναγεμισμα, οπως και το αντιθετο οταν τους πεις για original. Εχω βρεθει σε κοντρα και με συγγενη που υποστηριζε το refill cartridge. Οποτε αναφερω ολες τι λυσεις, ωστε να μην "τα ακουσω" που ΔΕΝ το ειπα

Τι, αστεία λέμε; Όλα είναι ζήτημα επιλογής.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/9/2022 στις 8:49 ΜΜ, lneam είπε

Καλησπερα σας,

στην Πάτρα που ειμαι μονο πλαισιο παει το μυαλο μου να παω να τσεκαρω τι παιζει,Κοτσοβωλο δεν βγαζεις ακρη εαν δεν ξερεις τι θελεις ηδη,οι υπαλληλοι του κατα βαση απλα κανουν αναγνωση απο τα ταμπελακια

Στις 4/9/2022 στις 10:05 ΜΜ, georgeole είπε

Αγαπητέ φίλε, έχεις τη μεγάλη τύχη να χρειάζεσαι ασπρόμαυρο laser, που είναι ό,τι πιο καλόβολο και αξιόπιστο κυκλοφορεί στην αγορά. Θέλει όμως κάποια προσοχή. Στα συμβατά προσέχουμε πάντα να είναι ποιοτικά, αλλιώς το πληρώνουμε στη μακροζωία του εκτυπωτή. Πάντως με δυο λόγια θα έλεγα τα εξής:

α) Τους Lexmark ΔΕΝ τους ακουμπάμε. Τα συμβατά τους (όταν υπάρχουν) έχουν θέματα.

β) Οι HP δεν είναι βέβαια αναξιόπιστοι, αλλά είναι και ως μηχανήματα και ως συμβατά κάπως πιο ακριβοί.

γ) Προσωπικά, σύμφωνα με αυτά που γράφεις, θα πήγαινα στον Brother HL-L2350DW . Έχουμε δύο τέτοια κομμάτια στη δουλειά, τα δουλεύουν 30 ζευγάρια χέρια και ανταποκρίνονται μια χαρά. Το κόστος των ποιοτικών συμβατών εδώ είναι γύρω στα 25€ για 6.000 σελίδες. Ποιότητα, αξιοπιστία, προσιτή τιμή και στο μηχάνημα και κυρίως στα τόνερ, αυτόματη διπλή όψη, ασύρματη σύνδεση κλπ κλπ. Πλήρες πακέτο, θα έλεγα.

και εγω τοσα χρονια με εναν hp πολυ απλο που εχω,συμβατα απο το πλαισιο επαιρνα δεν ειχα θεμα

Στις 4/9/2022 στις 10:05 ΜΜ, georgeole είπε

αυτοι οι Brother σαν κατασκευη-εγγυηση τι λενε ???

Επεξ/σία από jimaros86

2 ώρες πριν, jimaros86 είπε

αυτοι οι Brother σαν κατασκευη-εγγυηση τι λενε ???

Να σου πω, την αντιπροσωπεία τους δεν έτυχε ποτέ να τη χρειαστώ. Σαν κατασκευή όμως, δεν το συζητάμε. Για την κατηγορία του (το τονίζω αυτό) ο Brother HL-L2350DW είναι άριστος. Στα χρήματα αυτά είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να πάρεις σε αποδοτικότητα, οικονομία, αξιοπιστία, χαρακτηριστικά. Όσο για τους Brother γενικά, η εταιρεία εδώ και χρόνια είναι από τις κορυφές στα τίμια και αξιόπιστα μηχανήματα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Τα φθηνά τονερ δεν πάνε με την μάρκα αλλά με πόσα μοντέλα είναι συμβατά ή την δημοτικότητα του κάθε μοντέλου. 

Αν σε ενδιαφέρει μόνο το κόστος των τονερ ψάξε το ανάποδα,  δλδ κοίτα τιμές τονερ και πόσες σελίδες βγάζουν και δες τα συμβατά μοντέλα αυτών. 

Πάντως θεωρώ ανώτερους τους Lexmark σε σχέση με HP και Brother που ειπώθηκαν. 

Στις 26/10/2022 στις 7:48 ΜΜ, panoskatos είπε

Τα φθηνά τονερ δεν πάνε με την μάρκα αλλά με πόσα μοντέλα είναι συμβατά ή την δημοτικότητα του κάθε μοντέλου. 

Αν σε ενδιαφέρει μόνο το κόστος των τονερ ψάξε το ανάποδα,  δλδ κοίτα τιμές τονερ και πόσες σελίδες βγάζουν και δες τα συμβατά μοντέλα αυτών. 

Πάντως θεωρώ ανώτερους τους Lexmark σε σχέση με HP και Brother που ειπώθηκαν. 

Κι ομως, για φθηνα και ταυτοχρονα αξιοπιστα συμβατα τονερ θεωρω οτι κορυφη ειναι οι παλαιοτερες γενιες της HP. 

• Like 1

18 λεπτά πριν, lector είπε

Κι ομως, για φθηνα και ταυτοχρονα αξιοπιστα συμβατα τονερ θεωρω οτι κορυφη ειναι οι παλαιοτερες γενιες της HP. 

Για αξιόπιστα καμία απολύτως αντίρρηση, το φθηνά όμως ελέγχεται εν μέρει.

15 ώρες πριν, lector είπε

Εγω εχω εναν αρκετα παλιό lexmark και με 25 € παίρνω για 10.000 σελίδες και εναν σχετικά νεο HP που σε αυτα τα λεφτά ουτε για τις μισές σελίδες δεν βρίσκω . Για παλιότερης γενιάς HP που λες δεν έχω άποψη.

9 λεπτά πριν, panoskatos είπε

Εγω εχω εναν αρκετα παλιό lexmark και με 25 € παίρνω για 10.000 σελίδες και εναν σχετικά νεο HP που σε αυτα τα λεφτά ουτε για τις μισές σελίδες δεν βρίσκω . Για παλιότερης γενιάς HP που λες δεν έχω άποψη.

Ποιο μοντελο εχεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αδερφέ έχω τον Brother L2710dw κάνα 1,5 χρόνο, το toner του (aftermarket 3000 σελίδες) έχει γύρω στα 10€. Σαν μάρκα στους Έλληνες μπορεί να μην λέει πολλά άλλα στο Αμέρικα είναι ευρέως γνωστή!

Επεξ/σία από skepasti21

4 λεπτά πριν, panoskatos είπε

E460dn

Αυτος εχει για 9000 και 15000, φανταζομαι οτι εννοεις το 9αρι. Μια χαρα τιμη ειναι τα 25, αρκει να σου βγαινει καλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...