miner_2000 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Λοιπόν, επειδή έχω εμπειρία και με τις 4 τράπεζες θα σας πω ότι η eurobank είναι νουμερο 1 λόγω της αμεσης εξυπηρέτησης, η Πειραιώς για μενα νουμερο 2, τριτη η αλφα και τελευταια και η πιο χάλια είναι η εθνικη. Επειδή χρησιμοποιώ πιστωτικές κάρτες η eurobank είναι η ΜΟΝΗ τραπεζα που μπορείς με ένα αίτημα στην ιστοσελίδα τους να αυξήσεις το πιστωτικό όριο σου χωρίς να χρειαστεί να πας με χαρτιά και αιτήσεις σε κατάστημα και να φας 10 ώρες. Εγώ αυτό το βλέπω σαν ανωτερότητα στην εξυπηρέτηση πελατών. Αυτό που ξεχωρίζω στην Πειραιώς από την άλλη είναι το οτι πλέον σε αφήνει να κάνεις 12 άτοκες δόσεις οτιδήποτε αγοράσεις με πιστωτική κάρτα με κόστος μόνο 30 λεπτά τη δόση.
1comment Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Η Αλφαμπανκ ανακοίνωσε μηνιαία χρέωση 5Ε σε επαγγελματικούς λογ/σμους όψεως με ισχύ από Νοέμβριο. Το έγραφε στο έντυπο κινήσεων που στέλνει ταχυδρομικά. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2022 από 1comment
lyda94 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 19/9/2022 στις 11:37 ΠΜ, 1comment είπε Η Αλφαμπανκ ανακοίνωσε μηνιαία χρέωση 5Ε σε επαγγελματικούς λογ/σμους όψεως με ισχύ από Νοέμβριο. Μπορείς να μου στείλεις την ανακοίνωση αυτή? Δεν βρήκα κάτι λίγο που έψαξα..
1comment Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, lyda94 είπε Μπορείς να μου στείλεις την ανακοίνωση αυτή? Δεν βρήκα κάτι λίγο που έψαξα.. Θα πρέπει να σου βγάλω φωτογραφία το έντυπο που στέλνει ταχυδρομικά η τράπεζα με τις κινήσεις και δεν είναι εύκολο (το έσκισα). Εκεί το έγραφε. Για να το έγραφε, θα ισχύσει 100% από Νοέμβριο όπως είπα. Το βρήκα. Κλικάρεις εδώ, μετά όρους συναλλαγής-προμήθειες και στο pdf που ανοίγει σελίδα 10 πάνω πάνω. EΞΟΔΑ ΤΗΡΗΣΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ Ισχύει από 21.11.2022 ▪ Μηνιαίο Πάγιο 5 Εφαρμόζεται αποκλειστικά σε λογαριασμούς όψεως επιχειρήσεων. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2022 από 1comment 1
pluss Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 15/9/2022 στις 3:20 ΜΜ, miner_2000 είπε Επειδή χρησιμοποιώ πιστωτικές κάρτες η eurobank είναι η ΜΟΝΗ τραπεζα που μπορείς με ένα αίτημα στην ιστοσελίδα τους να αυξήσεις το πιστωτικό όριο σου χωρίς να χρειαστεί να πας με χαρτιά και αιτήσεις σε κατάστημα και να φας 10 ώρες. Εγώ αυτό το βλέπω σαν ανωτερότητα στην εξυπηρέτηση πελατών. Κάνεις λάθος. Και στην Alpha Bank είναι εφικτή η αύξηση του πιστωτικού ορίου χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα, στέλνοντας απλά ένα e-mail στο [email protected] με τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα σου πουν τηλεφωνικά (εκκαθαριστικό, απόδειξη μηνιαίων αποδοχών και ταυτότητα). Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2022 από pluss
lyda94 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 20 λεπτά πριν, 1comment είπε Θα πρέπει να σου βγάλω φωτογραφία το έντυπο που στέλνει ταχυδρομικά η τράπεζα με τις κινήσεις και δεν είναι εύκολο (το έσκισα). Εκεί το έγραφε. Για να το έγραφε, θα ισχύσει 100% από Νοέμβριο όπως είπα. Το βρήκα. Κλικάρεις εδώ, μετά όρους συναλλαγής-προμήθειες και στο pdf που ανοίγει σελίδα 10 πάνω πάνω. EΞΟΔΑ ΤΗΡΗΣΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ Ισχύει από 21.11.2022 ▪ Μηνιαίο Πάγιο 5 Εφαρμόζεται αποκλειστικά σε λογαριασμούς όψεως επιχειρήσεων. Ευχαριστώ!
Bitbit Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 19/9/2022 στις 11:37 ΠΜ, 1comment είπε Η Αλφαμπανκ ανακοίνωσε μηνιαία χρέωση 5Ε σε επαγγελματικούς λογ/σμους όψεως με ισχύ από Νοέμβριο. Το έγραφε στο έντυπο κινήσεων που στέλνει ταχυδρομικά. Αναμενόμενο και πολύ αργήσανε. Κλασικά πράγματα... Βήμα 1ο: Κάνουμε απαραίτητες τις τράπεζες (πχ μισθοδοσία υποχρεωτικά μέσω τραπεζών, υποχρεωτική χρήση καρτών (αφορολόγητο)....) Βήμα 2ο: Αρχίζει το άρμεγμα. όπως έγινε και με τη χρέωση των καρτών (6€) Και φυσικά θα έχουμε και συνέχεια.
geodimis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, pluss είπε Κάνεις λάθος. Και στην Alpha Bank είναι εφικτή η αύξηση του πιστωτικού ορίου χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα, στέλνοντας απλά ένα e-mail στο [email protected] με τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα σου πουν τηλεφωνικά (εκκαθαριστικό, απόδειξη μηνιαίων αποδοχών και ταυτότητα). Από πότε; 2 φορές έχω ζητήσει να κάνω αύξηση πιστωτικού και με στείλαν σε κατάστημα..Και μάλιστα με πρόσφατα συνδεδεμένο Ε.Μ.Επ για αυτόματη άντληση στοιχείων από gov.gr Και μάλιστα με πρήζαν να βγάλω άλλη πιστωτική η να πάρω καμμία prepaid γιατί είναι λέει επικίνδυνες οι συναλλαγές στο διαδίκτυο... Ε ρε πείνες που πέσανε φτάσανε να τους βάζουν να “πουλάνε” prepaid... Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2022 από geodimis
pluss Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Προφανώς έπεσες σε άσχετους υπαλλήλους. Δέχονται κανονικά αιτήματα για αύξηση του πιστωτικού ορίου μέσω e-mail και μάλιστα εδώ και χρόνια (π.χ. δες εδώ αντίστοιχη περίπτωση). Πάντως, κι εγώ πριν ένα εξάμηνο περίπου είχα ζητήσει τηλεφωνικά να αυξηθεί το πιστωτικό όριο της κάρτας μου και μου είπαν να ακολουθήσω τη διαδικασία που αναφέρω παραπάνω, πράγμα που έκανα και μέσα σε λίγες μέρες έγινε η αύξηση. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2022 από pluss
d_gkal Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Αγορά 600£ από amazon.co.uk Αν αφήσω την Πειραιώς να κάνει τη μετατροπή, πόσα € θα πληρώσω;
marmagia Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 8 minutes ago, d_gkal said: Αγορά 600£ από amazon.co.uk Αν αφήσω την Πειραιώς να κάνει τη μετατροπή, πόσα € θα πληρώσω; Ε κανα 720αρι; 1
Arkin Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Παιδια γνωριζετε αν το ανοιγμα ebanking Alpha χρεωνετε? Υπαρχει ο λογαριασμος ταμιευτηριου και θελω να ανοιξω μεσω κινητου.
PharmChem Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Arkin είπε Παιδια γνωριζετε αν το ανοιγμα ebanking Alpha χρεωνετε? Υπαρχει ο λογαριασμος ταμιευτηριου και θελω να ανοιξω μεσω κινητου. Καλημέρα. Εφόσον υπάρχει ενεργή χρεωστική κάρτα, διαθέσιμο email και δηλωμένο κινητό στην Alpha, μπορεί να γίνει άνοιγμα e-banking από υπολογιστή/κινητό χωρίς κόστος. Σε περίπτωση που γίνει η διαδικασία μέσω καταστήματος, υπάρχει εφάπαξ χρέωση 8€. Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Άλφα: https://www.alpha.gr/el/idiotes/myalpha/kodikoi-e-banking-online#BC78794FBD464AF083221E66A2970D3B Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2024 από PharmChem 1
Mhdenistis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Από αυτές που γνωρίζω η Εθνική παρέχει καλύτερη εξυπηρέτηση τόσο από την Alpha όσο και από την Πειραιώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα