lyda94 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, george1807 είπε Έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχω χρειαστεί και βοήθεια και με εξυπηρέτησαν. Σε αντίθεση με την εθνική και eurobank που παίζουν μπαλάκι από κατάστημα σε τηλεφωνική εξυπηρέτηση. AMEX δεν υπάρχει εδώ και 5 χρόνια περίπου στην Ελλάδα. Επίσης η alpha είναι πολύ μπροστά σε σχέση με τις άλλες τεχνολογικά. Πρώτη σε garmin pay, otp, Apple wallet κλπ Επισης πολύ καλό το σύστημα που ακόμα και για να μπεις στο web banking θέλει verification από κινητό. Λογικά έπεσες στον άνθρωπο! Δεν έχω εξυπηρετηθεί ποτέ από άλφα σωστά, ούτε ιδιωτικά ούτε εταιρικά! 1
NikosKallithea Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Εμενα μου αρέσει που βρήκες και bugs στην εθνική 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 56 λεπτά πριν, george1807 είπε Έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχω χρειαστεί και βοήθεια και με εξυπηρέτησαν. Σε αντίθεση με την εθνική και eurobank που παίζουν μπαλάκι από κατάστημα σε τηλεφωνική εξυπηρέτηση. AMEX δεν υπάρχει εδώ και 5 χρόνια περίπου στην Ελλάδα. Επίσης η alpha είναι πολύ μπροστά σε σχέση με τις άλλες τεχνολογικά. Πρώτη σε garmin pay, otp, Apple wallet κλπ Επισης πολύ καλό το σύστημα που ακόμα και για να μπεις στο web banking θέλει verification από κινητό. Ενημερωτικά όλες οι τράπεζες θέλουν verification για να μπεις στο web banking. Επίσης, το web banking της Alpha Bank αυτές τις λίγες φορές που έχει χρειαστεί να το χρησιμοποιήσω σε λογαριασμούς φίλων και συγγενών είναι μακράν το χειρότερο. 36 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Εμενα μου αρέσει που βρήκες και bugs στην εθνική Ουκ ολίγες φορές μου έχουν παρουσιαστεί τόσο στο web όσο και στο τηλέφωνο. Γενικότερα το online banking της εθνικής έχει πολύ πρόχειρη αίσθηση. Σίγουρα όχι τόσο χάλια όσο της Alpha πάντως.
kostisger Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 3 πράγματα που εχει η Εθνική και η Alpha που μου λείπουν από Eurobank περα απο τα webbanking τους που έχουν διπλάσιες δυνατότητες από το εκνευριστικά απλοϊκό της τελευταίας. 1) Δεύτερη χρεωστική κατι που στην Εθνική ήταν πάρα πολύ εύκολο ενω στη eurobank το αρνήθηκαν παρόλο που στη eurobank αυτή τη στιγμή έχω 3 λογαριασμούς 2) Μηδενικές χρεώσεις iris που η eurobank καθώς και η Πειραιώς από ότι ξέρω βάζουν αδικαιολογητα καπέλο. 3) Καταστήματα και atm. Έχει κλείσει τα πάντα γιατί και καλά είναι online τράπεζα. Όταν βέβαια κολλήσει η φάση γιατί είμαστε στην Ελλάδα σε στέλνουν σε κατάστημα...
george1807 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 35 λεπτά πριν, Losraio είπε Ενημερωτικά όλες οι τράπεζες θέλουν verification για να μπεις στο web banking. Επίσης, το web banking της Alpha Bank αυτές τις λίγες φορές που έχει χρειαστεί να το χρησιμοποιήσω σε λογαριασμούς φίλων και συγγενών είναι μακράν το χειρότερο. Ουκ ολίγες φορές μου έχουν παρουσιαστεί τόσο στο web όσο και στο τηλέφωνο. Γενικότερα το online banking της εθνικής έχει πολύ πρόχειρη αίσθηση. Σίγουρα όχι τόσο χάλια όσο της Alpha πάντως. Ποιες όλες είναι αυτές οι τράπεζες που το θέλουν; Eurobank απλά έρχεται email ότι συνδέθηκες και Εθνική τίποτα. Αναφερομαι σε web banking από υπολογιστή. Όχι την εφαρμογή. Πάντα συγκρίνω web banking και όχι mobile banking.
panostza Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Όταν μπαίνεις από καινούργιο browser στην ΕΤΕ που δεν έχεις ξαναμπει, τότε ζητάει ΟΤΡ.
G.bar Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Πάντως Άλφα έχει δωρεάν Ιρις και άμεσες ειδοποιήσεις για τις συναλλαγές. Πειραιώς μακράν τις μεγαλύτερες χρεώσεις σε όλα, αλλά κατά τα άλλα είναι τι app σε βολεύει να χρησιμιποιείς. Όλες πάνω κάτω το ίδιο πράγμα είναι με διαφορετικό UI
geo9419 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Χρησιμοποιώ κανονικά την Εθνική και κάνω δωρεάν top up με την κάρτα μου στην Revolut χωρις κανένα πρόβλημα. Δεν προτιμώ καμια ελληνική τράπεζα παρά μονο ξένες. Αναγκαστικά πρεπει να εχεις και μια Ελληνική δεν γινετε διαφορετικά.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 6/9/2022 στις 12:21 ΠΜ, geo9419 είπε Χρησιμοποιώ κανονικά την Εθνική και κάνω δωρεάν top up με την κάρτα μου στην Revolut χωρις κανένα πρόβλημα. Δεν προτιμώ καμια ελληνική τράπεζα παρά μονο ξένες. Αναγκαστικά πρεπει να εχεις και μια Ελληνική δεν γινετε διαφορετικά. Δυστυχώς αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα, το ότι το ελληνικό κράτος σε υποχρεώνει για μισθοδοσία, εφορία, συντάξεις κλπ να έχεις ένα ελληνικό IBAN.
kon1to Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 4/9/2022 στις 6:36 ΜΜ, Basilhs23___ είπε Εδώ και χρόνια οι κύριοι λογαριασμοί μας είναι στην Αττικής. Έχουμε και Eurobank αλλά σε αυτούς δεν μπόρεσα ποτέ μου να χωνέψω και να εξοικειωθώ με τον σχεδιασμό που έχουν στο ebanking τους που μπαίνω μια στο τόσο. Στην alpha έχουμε και εκεί μόνο μια θυρίδα δεν ασχολουμε πέραν να πηγαίνω να πληρώνω τα λεφτά στο γκισέ. Για τις άλλες τράπεζες δεν έχω άποψη. Διαβάζοντας τις διάφορες απόψεις εδώ, καταλαβαίνω οτι όλα είναι θέμα συνήθειας και προσωπικού "γούστου" Σε σχέση με αυτό που αναφέρεις, έχοντας χρησιμοποιήσει και τις 4 μεγάλες, για μένα η Eurobank έχει μακράν το πιο εύχρηστο web banking & mobile app. Και μετά για μένα ακολουθεί η Alpha. Πειραιώς έχει κάποια θετικά στοιχεία αλλά είναι πιο δύσχρηστο από τα παραπάνω. Και τέλος Εθνική, μακριά και αγαπημένοι. Στις 4/9/2022 στις 7:34 ΜΜ, lyda94 είπε Έχεις σχέσεις με άλφα? Οι υπάλληλοι με το ζόρι προσπαθούν να σου πουλήσουν την αμερικαν, σε εξυπηρετούν αν θέλουν, έχουν τη χειρότερη τηλ εξυπηρέτηση, δεν βοηθούν πουθενά και σε κάνουν μπαλάκι ακόμα και για το πιο απλό θέμα! Όταν λες American; εννοείς American Express; Σου έχει συμβεί πρόσφατα αυτό; γιατί έχει πάνω από 2 χρόνια που έχει "φύγει" από την Ελλάδα και την Alpha bank Στις 4/9/2022 στις 11:05 ΜΜ, Losraio είπε Ενημερωτικά όλες οι τράπεζες θέλουν verification για να μπεις στο web banking. Μόνο η Alpha μου ζητάει verification και αυτό σε προσωπικό λογαριασμό, σε εταιρικό δεν ζητάει τίποτα. Eurobank & Πειραιώς δεν ζητάνε, και τελευταία φορά που μπήκα ούτε η Εθνική. 1 1
Basilhs23___ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, kon1to είπε Διαβάζοντας τις διάφορες απόψεις εδώ, καταλαβαίνω οτι όλα είναι θέμα συνήθειας και προσωπικού "γούστου" Σε σχέση με αυτό που αναφέρεις, έχοντας χρησιμοποιήσει και τις 4 μεγάλες, για μένα η Eurobank έχει μακράν το πιο εύχρηστο web banking & mobile app. Και μετά για μένα ακολουθεί η Alpha. Πειραιώς έχει κάποια θετικά στοιχεία αλλά είναι πιο δύσχρηστο από τα παραπάνω. Και τέλος Εθνική, μακριά και αγαπημένοι. Όταν λες American; εννοείς American Express; Σου έχει συμβεί πρόσφατα αυτό; γιατί έχει πάνω από 2 χρόνια που έχει "φύγει" από την Ελλάδα και την Alpha bank Μόνο η Alpha μου ζητάει verification και αυτό σε προσωπικό λογαριασμό, σε εταιρικό δεν ζητάει τίποτα. Eurobank & Πειραιώς δεν ζητάνε, και τελευταία φορά που μπήκα ούτε η Εθνική. Ναι μάλλον θέμα γούστου και συνήθειας είναι. Όσες φορές μπαίνω στο Web banking της Eurobank χάνομαι και μπερδεύομαι μέχρι να βρω το μενού που θέλω, τελευταία χρειάστηκα μια μεταφορά εμβάσματος και αφού δεν βρήκα τίποτα σε σημείο που τα παρατησα και σκέφτηκα να στείλω ερώτημα στο helpdesk τελικά το βρήκα τελευταία στιγμή.
Strat8 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Θα έλεγα πως η Eurobank έχει ένα αρκετά εύχρηστο περιβάλλον web αλλά και εφαρμογής στο κινητό και είμαι ικανοποιημένος μέχρι τώρα. Το μόνο που με χαλάει λίγο είναι πως στην εφαρμογή της Eurobank στο κινητό, δεν μου βγάζει push notifications για κινήσεις/χρεώσεις λογαριασμών, ενώ η αντίστοιχη της Εθνικής μου βγάζει. Προσωπική προτίμηση πάντα. 1
Dr_Pepper Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 4/9/2022 στις 6:08 ΜΜ, Losraio είπε Έχω έναν λογαριασμό εδώ και χρόνια στην Εθνική αλλά με απογοητεύει, μεταξύ άλλων, το ebanking και η εξυπηρέτηση πελατών. Βασικά ο μόνος λόγος που τον άνοιξα τότε είναι επειδή όταν ακόμα δεν είχαν κλείσει όλα τα καταστήματα το ένα μετά το άλλο η περιοχή στην οποία εμένα τότε είχε μόνο αυτή την τράπεζα κοντά. Τέλος πάντων, θα ήθελα να ανοίξω έναν απλό τρεχούμενο χωρίς χρέωση για την τήρηση λογαριασμού και κυρίως χωρίς χρέωση για τη χρήση του web banking. Έχω διαβάσει από πολλούς ότι η eurobank τα προσφέρει αυτά και θεωρείται γενικότερα η καλύτερη τράπεζα στην Ελλάδα. Ισχύει; Και αν όχι ποια τράπεζα προτείνετε; Edit: Βλέπω ότι υπάρχει χρέωση για το winbank στην Πειραιώς οπότε είμαστε αυτομάτως -1 υποψήφια https://n26.com/en-eu και ας τους να κουρεύονται. Δωρεάν overdraft Δόσεις μέσα απο τον λογαριασμό σου (δεν χρειάζεται το κατάστημα να προσφέρει δόσεις αγοράζεις κάτι και το σπάς μετά εσύ στο app σε δόσεις) Εύκολα δάνεια (τα μικρά ποσά γύρω στα 1000 ευρώ εγκρίνονται σχεδόν ακαριαία τα υπόλοιπα πάλι εγκρίνονται γρήγορα αλλά θα χρειαστεί να περιμένεις λίγες μέρες για review). Γρήγορη ενημέρωση (πχ αν σου στείλουν λεφτά απο άλλη τράπεζα παίζει να τα δεις μέσα στην μέρα αντι για μια δυο εργάσιμες) online chat Δυνατότητα αποστολής χρημάτων σε πραγματικό χρόνο (πχ να στείλεις κάπου και να του εμφανιστούν σχεδόν ακαριαία, με έχει σώσει πολλές φορές αυτό για πληρωμή λογαριασμών που ξέχασα την προθεσμία και την θυμήθηκα τελευταία στιγμή) με χρέωση 0,49 ευρώ. Δωρεάν εισπράξεις απο ATM (με όριο στον αριθμό εισπράξεων ανα μήνα τουλάχιστον στον δωρεάν λογαριασμό) -θα χρεώνεσαι όμως το όποιο fee (1-3 ευρώ) έχει το ATM της όποιας τράπεζας εδώ. Δυνατότητα κατάθεσης και ανάληψης χρημάτων απο εμπορικά καταστήματα (με την χρήση QR code στο κινητό ) Δυνατότητα κατάθεσης χρημάτων στον λογαριασμό σου μέσω πιστωτικής. Δεν έχει νταβατζιλίκια πχ αν σου στείλουν λεφτά απο το εξωτερικό ή άλλη τράπεζα δεν πληρώνεις fee (ενώ εδώ στην ελλάδα πληρώνεις απο 4,5 ευρώ ανάλογα την τράπεζα) Και πολλά άλλα. IBAN κτλ στην γερμανία (το λέω σε περίπτωση που ο εργοδότης σου δεν θέλει κάνει κατάθεση σε μη ελληνικό IBAN οπότε δεν ειναι για εσένα) Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2022 από Dr_Pepper
george1807 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε Δωρεάν overdraft Δόσεις μέσα απο τον λογαριασμό σου (δεν χρειάζεται το κατάστημα να προσφέρει δόσεις αγοράζεις κάτι και το σπάς μετά εσύ στο app σε δόσεις) Εύκολα δάνεια (τα μικρά ποσά γύρω στα 1000 ευρώ εγκρίνονται σχεδόν ακαριαία τα υπόλοιπα πάλι εγκρίνονται γρήγορα αλλά θα χρειαστεί να περιμένεις λίγες μέρες για review). Τα προσφέρει αυτά η Ν26 στην Ελλάδα;
Bitbit Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 τζάμπα μαλώνετε. Τα ίδια σκατά είναι όλες. Απλά σε κάποια σημεία θα υπερισχύει η μια σε κάποια η άλλη. Κάτι που είναι καλό και χρήσιμο για εμένα, για κάποιον άλλον είναι άχρηστο. Κάποτε χρησιμοποιούσα πολύ το "λεφτά στο λεπτό" της πειραιώς. Πλέον δε το χρειάζομαι. Για κάποιον μπορεί να είναι must. Η eurobank με τις δωρεαν συναλλαγές (πλεον σταμάτησαν) με είχε σώσει κάποτε. Όσοι λέτε για εξυπηρέτηση έπρεπε να σας είχα στο χωριό μου, σε υποκατάστημα της εθνικής με όλους τους υπαλλήλους βύσματα. Μιλάμε για τέτοια σκηνικά 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα